Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar kızlar..kaptancım kuralları dikkatle okudum .. ciddi bir şekilde uygulayacağımdan emin olabilirsin .. su tüketiyorum normaldede ama bugün suyumu ölçerek içtim sonrasında kendime çok güldüm ama kural kuraldır ölçtüm 2 litre fazlası var eksiği yok...bugün yedikerim

sabah bir bardak süt domates salatalık 1 dilim ekmek

öğle 1 kase çorba 1 kase yoğurt

akşam 1 kase çorba biraz tavuk ...

dün yediklerim:

sabah:
süt+yulaf+k fleks

öğlen:
çorba
hoşaf
2 dilim ekmek

ara:
kayısı pestili

akşam:
kıymalı makarna
1 dilim karpuz
soda

Günaydın takımcım....
Dün de söylediğim gibi bu su içmeyenin takımdan uzaklaştırılma cezası pek aklıma yatmıyor...

İkincil olarak bu takip sisteminin çok işimize yarayacağını zannetmiyorum.
İleriki günlerde mazeretlerinden dolayı takıma çok sık giremeyen arkadaşlarla eşleşen arkadaşlarımızdan şikayetler gelecek gibi...Başta ben olmak üzere..Çünkü takımca khena arkadaşımın günlerinin ne kadar yoğun geçtiğini çok iyi biliyoruz.Üstelik 39 gün sonra düğünü var.Eminim koşuşturmacadan topice dahi vakit ayıramıyacak.Bunun için kendisini suçlayamayız.
Msn ve telefon var derseniz,khena arkadaşımın msni zaten bende kayıtlı ama yeni işe girdi gireli msne de giremez oldu kızcağız.Telefonla hergün hergün "bugün ne yedin" diye aramakta benim işime gelmiyor doğrusu..
Tabi ki bu kuralların getirilmesindeki amaç takımı motive etmek ve paylaşımı arttırmak ama...
Yanlış anlaşılmasın alınan kararlar kabulumdur...Çoğunluk ne derse o geçerlidir benim için.Ben sadece aklımda olanları söylemek istedim a.s

Dün yediklerim :

08,30 : 2 dilim kepekli ekmek,2 ince dilim kaşar,1 bardak süt
12,00 : 1 kase çorba,1 dilim ekmek,2 kaşık pilav,2 kaşık kavrulmuş et
16,00 : 1 bardak süt
18,00 : 1 dilim karpuz,2 dilim peynir,1 ısırık ekmek
20,00 : 1 bardak şekersiz türk kahvesi,1 acıbadem kurabiyesi

madde 1 : 2 fincan
madde 2 :1 lt
madde 3 :2 bardak süt
madde 4 : /
madde 5 : çok şükür
madde 6 : aklıma gelmedi

Not : yoğun tempomdan dolayı su içmeyi son zamanlarda çok ihmal ediyorum.İkinci sebeb ise neredeyse her öğlen dışarda olduğum için su içemiyorum.Malum dışarda wc aramak zor oluyor.
Cezam neyse razıyım -tatlicadiarzu-

TURUNCUUU
cetveline baktım da canım
ben de 5 li kiloları görmek istiyorum artık yaaa
bu arada düşüncelerini paylaşmışsın ne güzel
su konusuna ben de katılıyorum
şöyle ki ultrason için zorla su içirirlerdi
ben suyu sevmeme rağmen içim bulanırdı
eee suyu sevmeyen arkadaşların su içmesi de aynen böyle bişey olacak

malum sen de bugün cezalısın-tatlicadiarzu-
bu durumda takımda 2 kişi bugün itibariyle yok demektir:1shok:

selamlarrrr ben geldim.

su meselesine gelince simdiden 1.5 litreye yakin icmisimdir.
ben suyu cok seviyorum.

az kaldi. pzt'den sonra donusum muhtesem olcak,

kaptanim bana da mekik cezasi ver, su kadar cekmezsen gelemezsin diye.
tek sorunum var o da gobek. onun disinda bir sorunum yok.

ya ama dayanamıcam yazıcam(

herkesin suyu içebilme durumu cok farklı..
ben bu gidişle gelemem takıma
bu saat oldu daha bir yudum su içemedim...

ya ama dayanamıcam yazıcam(

herkesin suyu içebilme durumu cok farklı..
ben bu gidişle gelemem takıma
bu saat oldu daha bir yudum su içemedim...

Katılıyorum canım....
2,5 lt su içtiğim günlerde oldu evet ama bu aralar hiiiiç canım istemiyor..
Sabah beri sadece 2 bardak su içebildim daha..
İçim almıyor ne yapayım :sm_confused:

dikkat ediyorum da uzun suredir kimse benim yazdigim hicbir seyi sallamiyor =)

kolay gelsin kizlar.
sizi sizlerle basbasa birakiyorum. cumadan cumaya gorusuruz.

kolay gelsin kizlar.

Elimden geldiğince herkese yanıt vermeye çalışıyorum...
Ama bikaç gün yazdıklarına yanıt verilmedi diye böyle resti çekmen hoş olmamış...

Biz bi takımız ve alınan kararlarla sadece cumadan cumaya yazışmaları engellemek ve paylaşımı arttırmak için yeni yeni kurallar ararken böyle yapman hiç hoş değil...

Kimse kasti bi şekilde "yulaf"ın yazdıklarına cevap vermeyelim diye bi anlaşma yapmadı sonuçta...

uyy uyy canim yulafim benim nerdeymis..

ben geldim buddy cim. beni birakip nereye gdiiyosun bakiim. dun sehir disindan misafirlerimiz geldi bi tanem, bi de isyeri kapaniyor ya, kapanmadan basima bir suru sey yigdi dun patronum.. onlarla mesguldum..

gel bakiim buraya sen, canim buddy sin sen benim.. :teselli: a.s.

kolay gelsin kizlar.

ohh super.. cok sevindim wc ile ilgili gelismeye.. yulafim suyumuzun da olcusunu yazalim mi artik ne dersin? kaptan oyle istiyo ya.. aksam keske 1 kac kofte ya da biraz tavuk falan olsa, ama alistik gerci sen azicik yiyosun, meyve yok, et yok..

ben su an 1 lt ye yakin ictim.. aksam kadar 2 lt ye tamamlarim herhalde..

sabah 8:15 : sadece borek yedim.. 3 adet ama bunlar cok ince iki kat yufka ile yapilan cinsten bi sey..
saat 11 gibi : sekersiz sutlu nescafe

diger yediklerimi aksam yazarim insallah..

yulafcim aksam yemegini yediysen, hadi bekliyorum menunu canim. inan bazen benim de yazdiklarima cevap verilmiyor. herkes bazen bunu yasiyor. ama kimseye kasti bir sey yapilmiyor da bazen oyle denk geliyor belki.. belki benim de kacirdigim mesajlar oluyor, ama sen de dahil olmak uzere hepimizin kacirdigi mesajlar olabilir. o yuzden mesjlarima cevap yazilmayinca ustunde durmamaya calisiyorum.. evet coco cumun da dedigi gibi biz bir takimiz. sadece 2 kisilik bir yazisma ortami degil burasi. yoksa msn var bu is icin..

o zaman arkedesler ne yapalim. her mesaji dikkatle okumaya calisalim hepimiz, elden geldigince.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…