ooh afiyet bal şeker olsun...bol bol süt olsun bebişe kaydirigubbakcemile2
Bak yulafın içerisine biraz kuru üzüm,kuru kayısı,kuru erik de doğrayıp karıştırabilirsin..(tabi seviyorsan)
Ben markette sade yulaf yerine eti müsli alıyorum.Onun içerisinde kuru meyveleride oluyor.
günaydın takımcım..
günaydın günaydın günaydııınnnn
kaptanınız yesin siziiii bhkcıma.s.
şimdi kurallara bir göz atalım:
aklıma daha çok kişisel kuralalr geldi, mesela bhk, çelik, coco ve elifcino haftada bir defa necsafe içecekler, o da şekersiz ve bol sütlü
günde 1 defa da yeşil çay içmelerini istiyorum, saat 23:00 mesela, yavrukuşlar uyuduktan sonra
abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım
herbal, nrmyn, yulaf, hayat, khena, turuncu ve flawless günde iki defa yeşil çay içecekler, saat 11:00 ve saat 15:00
abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım
neşemeşe, hayat hamiş durumlakrında dolayı yeşil çay için zorlayamayacaım ama abur cubur : bisküvi, kraker, çukulata, kek, yasak, dondurma günde 1 defa serbest ama o da 1-2 kaşık, şu kase ile alınanalrdan, çukulatalı ve ağır olanlardan uzak duralım
günde 2lt su içmeyen 2 gün takıma girişi yasak,
günlük paylaımda bulunamayabilriiz ama her gün yediklerimizi, geçmiş ile birlikte not edip aktaracağız, bu çok önemli arkadşalr bir bilgi sistemi oluşturuyorum, lütfen buna fikkat edelima.s
şimdi yazdıkalrınızı toparladım mesela, arada yazılmayan günler var, onları da tespit edipi, isteyeceğim ilgili kişilerden
şimdi zaten takım kuralımız var diskalifiye olayı ile ilgili: 2 defa mazaretsiz paylaşım yapmayan diskialifiye oluyor biliyorsunuz, bu sert ve ağır bir kural bunu unutmayalıma.s
bhk ve çelik
coco ve elifcino
hayat ve neşemeşe
khena ve turuncu
nrmyn ve flawless
herbal ve yulaf
denetim takımları böyle, ancak partneriniz girip sizinle ilgilenemedi ise ve üzirnden en az 2 gün geçti ise yulaf ve ben paylaşımlı olarak kişileri denetleyeceğiz:
denetleme konuları şunlar:
abur cubur konusundaki yasaklar
6 madde kuralı
cuma günleri bildirim konusundaki denetimler
haftalık kilo takibi (verdi -veremedi, veremedi ise nedenini kişiye değil, partnerine sorucama.s)
şimdilik toparlayabildiklerim bunlaarr
haydi bakalım gazamız mübarek olsunkaydirigubbakcemile2
takımcım bugün garip şekilde bi şeyler yemek istiyor canım.
ne bileyim börek makarna dürüm çiğköfte vs gibi şeyler.
yediğim zaman da nasıl pişman olucam biliyorum..
ama bi mutsuz hissediyorum kendimi nedense..
en az zararla nasıl atlatabilirim ben bu günü:uhm:
canımsın ben de bikaç gündür aynıyım
regl oldum ya ondan mı bilmem
en iyisi Betülü al gezmeye çık
dürüm al içini ye ekmeğini yeme
yanında da bir bardak ayran
tamamdır
geze geze vakit geçirirsin
aman mutsuz hissetme canımsın :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?