• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 13
2 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 çay

Ara 16
1 muz

Akşam 19
3 köfte
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su
1.5 saat yürüyüş

Bırakmazsak kilolar gitmez! Siskomu kalalım?
Kalmayalım April :KK43: zaten bu aralar sinir oluyorum böyle zayıf Citi piti birilerini görünce özellikle çocuğu olan bayanları görünce yani kensime sinir oluyorum bekar olduğum halde ne haldeyim kadin çocuk doğurmus fıstık gibi ya bir görsen is arkadaşlarımın eşleri var onları gördükçe sinirleniyorum kendime bu aralar bizim neyimiz eksik dimi:63:

Kalmayalım April :KK43: zaten bu aralar sinir oluyorum böyle zayıf Citi piti birilerini görünce özellikle çocuğu olan bayanları görünce yani kensime sinir oluyorum bekar olduğum halde ne haldeyim kadin çocuk doğurmus fıstık gibi ya bir görsen is arkadaşlarımın eşleri var onları gördükçe sinirleniyorum kendime bu aralar bizim neyimiz eksik dimi:63:
hiç eksiğimiz yok tabiki! Fakat genetik faktörler de var canını sıkma kuzumm;)
Şanslılardan değiliz sadece:)))))

hiç eksiğimiz yok tabiki! Fakat genetik faktörler de var canını sıkma kuzumm:KK66:
Şanslılardan değiliz sadece:)))))
Ama sonuçta elimizden geleni yapmamız lazım tabiki genetik faktörlerde var onlar kadar zayıf olamam ama çokta şişman olmamak sağlıklı olmak bizim elimizde sonucta;) o nedenle kendimi yormadan ama kararlı olarak ilerlemek istiyorum artık hep istiyorum olacak birgün inaniyorum:-)

Ama sonuçta elimizden geleni yapmamız lazım tabiki genetik faktörlerde var onlar kadar zayıf olamam ama çokta şişman olmamak sağlıklı olmak bizim elimizde sonucta:KK66: o nedenle kendimi yormadan ama kararlı olarak ilerlemek istiyorum artık hep istiyorum olacak birgün inaniyorum:-)
Biliyorsun istemek başarmanın yarısı;) inanıyorum ki sonuca sende ulaşacaksın...

Kızlar kendime engel olamıyorum bu şekerli şeyler konusunda neden bilmiyorum :KK43: Normalde öğünlerimi düzgün tutuyorum ama illa şekerli bir şey yeme isteği var kullandığım bazı ilaçlar var ondan mı nedir anlamadım ki ben tatlı düşkünü değilim hamur işlerine dayanamam halbuki. Hamur işi bile gayet aza indirmiş ve canım istemezken bu illa çikolata tatlı yeme ne iş pofss:KK43:

Sabah
1 tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost

Ara
1 elma
1 avuçtan az çekirdek

Öğle
1 lahmacun
1 çay bardağı yarısı kadar fanta

Akşam
1 alpino kek
20 gr fıstıklı çikolata

tatlıda kalori yüksek olacak diye normal yemekten kıstım şükür şu an aç filan değilim :KK43:
Havalarda soğumaya başladı acaba şeker ihtiyacı bundan olablilir mi ?Bir ara bende de vardı,şükür bitti.

Slm kızlar öğlen pırasa ve yoğurt yedim ara öğün yarım nar akşamda 1 adet yağı ayıklanmış tavuk pirzola yoğurtlu kereviz ve avuç içim kadar lavaş
3 Bardak suyum kaldı 300 kere ip atladım belki 200 daha atlarım yoğurtlu kürümüde yapar günü tamamlarım.
Çok iyi gidiyorsun ,bu hafta da güzel nir sonuç alacaksın eminim.

Kendim yapıyorum kendime göre ayarlıyorum 1 öğün et grubu bi öğün sebze grubu yiyorum günde mutlaka bir porsiyon meyve ve muhakkak 10 bardak su şartım bunlar sporda ara ara kalkıp ip atloyorum haftaya yürüme bandınada gececeğim inş
Hedefime ulaşmak için çok hırslıyım çikolatasız duramayan ben 6 gündür agzıma almadım ohhh çokta rahatım en azından hantal hissetmiyorum kendimi
Devam devam durmak yok.

Hafta içi kan testi yapılacak zaten ben ms hastasıyım ayda bir serum alıyorum kullandığım ilaç vardı başka ilaca geçtim acaba ondan mı diyorum çünkü anormal bu çikolatalar şekerli şeyler aynı adet öncesindeki istek gibi ben çok aramam böyle şey. Bakalım var mı bişeyler testte çıkar.
Allahım.şifa versin. Doktoruna sorsan ,acaba böyle etkileri var mı diye? Bir ara doktor ms hastalığından şüphelendi.Mr temiz çıktı.Meğer meniere hastalığıymış.

Oooy bugün neler yedim neler
Yazsam yemek kitabı olur

Söyle kabaca anlatayım
Kahvaltım klasik ve yerinde idi

Öğlen 1 kase mercimek, 1 tabak karalahana, 1 ince dilim havuclu kek

Ara 4 kasik pirasa, 1 sisko dilim kek

6 civarı 1 kase yogurt, 1 kase kiymali karnabahar yemeği, 3 tane ekler (parmak boy)

7de 1 tabak kıymalı makarna

Su an patlıyorum tabi. Regl dönemim. Bugün boyle oldu.

Bu arada kizlar Regl döneminde bazal metabolizma hızlandığı icin gunluk 200 kalori fazla yakarmış. Yani eğer bu tatlı isteğine karsı koyabilirsek kilo vermek icin cok elverişli bir donem
Maşallahh güzel yemişsin.Canın yarın yrmek istemez artık.:KK70:Şaka bir yana insan dikkat etmeye başlayınca , bir ara patlama yaşıyor.Yarın dengelersin canım.

Bugünkü menüm

Sabah 13
2 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 çay

Ara 16
1 muz

Akşam 19
3 köfte
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su
1.5 saat yürüyüş
April ne yaptın sen.Çok iyi harikasın.

Sabah 10.00
Açık büfe kahvaltı
Ne yediğimi yazmaya üşendim.:oops:

Öğle 14.00
3 kaşık süzme yoğurt
Bir incir, çeyrek muz
2 tane ceviz
Tarçın
Zenfecil

Akşam 19.30
2 kepçe yoğurt
1 tane karnıyarık
2 kaşık süzme yoğurt

Ara 20.30
Yürk kahvesi
Kuru incir

45 dakika spor, evde durmadan hareket halindeydim.
2 litre su,rezene,zenfecil çayı

İyi geceler kizlar

Deadline baykuşu napiyosun? Yarışmalarda yüzünü kara cikarmiyciiim soz.

Ben de uyumadım kizim cok öksurdu. Sonradan dışarıda yogun sis olduğunu farkettim. Boyle havalardan etkileniyor hemen. Neyse kustu da rahatladı biraz

Yarın hastalıklarımız engel olmazsa kahvaltıyı bir çift arkadasimizla dışarıda yapıcaz. Kiz da bahsettigin şanslılardan. Doğumundan 2 ay sonra eski 36-38 bedenindeydi. Onlarla olası yaz tatillerinden hep kaçtım boguhhhuhu

Havalarda soğumaya başladı acaba şeker ihtiyacı bundan olablilir mi ?Bir ara bende de vardı,şükür bitti.

Çok iyi gidiyorsun ,bu hafta da güzel nir sonuç alacaksın eminim.

Devam devam durmak yok.

Allahım.şifa versin. Doktoruna sorsan ,acaba böyle etkileri var mı diye? Bir ara doktor ms hastalığından şüphelendi.Mr temiz çıktı.Meğer meniere hastalığıymış.

Maşallahh güzel yemişsin.Canın yarın yrmek istemez artık.:KK70:Şaka bir yana insan dikkat etmeye başlayınca , bir ara patlama yaşıyor.Yarın dengelersin canım.

April ne yaptın sen.Çok iyi harikasın.

İnşallah toparlarım yarın. Ama hasta olmama rağmen bantta yarım saat yürüdüm. O da diğer bir basarım!

İyi geceler kizlar

Deadline baykuşu napiyosun? Yarışmalarda yüzünü kara cikarmiyciiim soz.

Ben de uyumadım kizim cok öksurdu. Sonradan dışarıda yogun sis olduğunu farkettim. Boyle havalardan etkileniyor hemen. Neyse kustu da rahatladı biraz

Yarın hastalıklarımız engel olmazsa kahvaltıyı bir çift arkadasimizla dışarıda yapıcaz. Kiz da bahsettigin şanslılardan. Doğumundan 2 ay sonra eski 36-38 bedenindeydi. Onlarla olası yaz tatillerinden hep kaçtım boguhhhuhu
Baykuş ne kiz:-) sana güveniyorum canım ;) ay o arkadaşlardan bende de var anlamıyorum ya nasıl bişey bu genetiknsanssizlik dedi April öf ya ben daha şimdiden uğraşıyorum en azından seninki öyle degil:(

Cocuk 2.5 yasında olunca dogum kilom Diyemiyosun. Aynı sayılırız
Dimi bak bu açıdan bakınca haklısın o zaman artık savaşma zamanı oti ;) sen isteyince neler yapıyorsun ben biliyorum o nedenle artık şu kiloları verip milleti catlatabilirisn canim;) bende şu son kiloları verip takıldım buralarda elimizde kahve çay uzaktan izleriz kız oh mis:-)

Dimi bak bu açıdan bakınca haklısın o zaman artık savaşma zamanı oti :KK66: sen isteyince neler yapıyorsun ben biliyorum o nedenle artık şu kiloları verip milleti catlatabilirisn canim:KK66: bende şu son kiloları verip takıldım buralarda elimizde kahve çay uzaktan izleriz kız oh mis:-)

Oooh izleriz tabii!
Şey..
Cayın yanında bı şey yiyebiliyoz mu? :KK53:

Back
X