• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sen çok iyi yol katettin bırakmak yok tabiki.

Merhaba.Bakalım kim kazanacak?

Harikasın.Bende temizlik yaptım.İki makine çamaşır asacağım.Akşam yemeği, yoruldum bile.

Çok zevkli ne güzel.Afiyet olsun canım.

Teşekkürler :) Tariflerden size de veririm. Ama açma yemeyin bakın yapılışını gördüm o kadar margarini düz yemem ama açmanın içinde ki bizim tarifte az bile koyduk sayılır inanılmaz. Bir daha sabah açma yersem ne olayım :D

Ay evet yağlar gidince bir daha alması da zor oluyor vücutta sudan giderse geri geliyor o nedenle spor önemli haftada 3 gün yapmaya çalış en azından çok iyi olur hem daha da dinç hissedersin:KK66:
Haftada 3 gün diye karar verdim bende şu ilk ay ne kadar çok verirsem o kadar kar benim için yavaştan yavaştan gireyim spora haftalar ilerledikçe arttırırım

Başladım 1 ay oldu öğreniyoruz yemekler filan tabi tadıyoruz da sondaki kurabiye açma türü şeyleri sadece tadımlık yiyorum başta hep yiyordum böyle olamayacak kilo alıyorum kestim:) Bugün midem hafif şu anda aç değilim sabah protein olarak peyniri yiyince bi de ara öğün yaptım beyaz leblebi çok faydası oldu saldırmıyorum yemeklere :)
Haftada kaç gün gidiyorsun canim:KK50:

Teşekkürler :) Tariflerden size de veririm. Ama açma yemeyin bakın yapılışını gördüm o kadar margarini düz yemem ama açmanın içinde ki bizim tarifte az bile koyduk sayılır inanılmaz. Bir daha sabah açma yersem ne olayım :KK70:
Ya demek ondan açma yiyince midem ağriyormus yağlı yağlı çok SevErim ama yemiyorum ;)

Merhabaaa kizlaaaar. Napiyorsunuuuz. Ozledim sizi :KK66:
Ay az önce aklimdaydin ya bende ozledim:-)
ayy bu hafta sıkı gecicek sanırım :-)

en cok eriyen kazanıcak :-)
bence sıkı geçecek seni de takip ediyorum spor falan her koldan yarışıyoruz selvos :D

Ya demek ondan açma yiyince midem ağriyormus yağlı yağlı çok SevErim ama yemiyorum :KK66:

bence sıkı geçecek seni de takip ediyorum spor falan her koldan yarışıyoruz selvos :KK70:

Cok spor yapıorum bu haftadan cok umıtlıyım :-) bu kılolar içimizdeki savascıyı uyandırdı :-)

Merhaba hanımlar bende aranıza katılabilirmiyim
Tabiki canım kending tanıtır misin kaç kilosun diyete ne zaman başladın yeni mi başlıyorsun hedef kolon boyun yasin evli misin falan söyle bir taniyalim;)
Ben kaptan yardımcısıyım ve birde April_2007 bize sorabilirsin istediğini kaptanımız da sosyestetik;) her persembe ya da cuma sabah kilo bildiriyoruz birde hergün menumuzu yazıyoruz kurallar bunlar;)

Ya demek ondan açma yiyince midem ağriyormus yağlı yağlı çok SevErim ama yemiyorum :KK66:

bence sıkı geçecek seni de takip ediyorum spor falan her koldan yarışıyoruz selvos :KK70:

Haftada bir gün gidiyorum. Açma felaket yağli biz bi dilim sana yag koyduk ama normalde bi yarim paket konuluyordur arkadasim fabrikasinda görmüs resmen hamurun boyunda yag. Onu eritmek icin kac saat spor yapmak gerek.

Haftada bir gün gidiyorum. Açma felaket yağli biz bi dilim sana yag koyduk ama normalde bi yarim paket konuluyordur arkadasim fabrikasinda görmüs resmen hamurun boyunda yag. Onu eritmek icin kac saat spor yapmak gerek.
Olsun kız güzel yani haftada bir gün diğer öğünlere dikkat edersin bende istiyorum ya çok güzel bir aktivite:-) yok yok artık açma yalvarsalar da yemem ben:D

Ya ilk buraya msj attım nası olcanı bilmddim sonra inceleyince oraya msj attım istek almak için teşekürle bu arada :) ben sümeyra 23 yaşındayım 162 boyum kilom 64.0 dier gruba yanlış yazmışım. Geçen sene evlendim. Evlendiğim aylarda diyetsiz stresten dolayı yaklaşık 10 kilo verdim. 2-3 aydırda kullandığım ilaç yüzünden eski kilomu aldım. Ama geçen sene spor yapmadığım için çatlak ve sarkmalarım oldu.gelecek aylardada bebek düşünüyorum o yüzden gene 55 gibi bi kiloya sıkılaşmış halde gelmek istiyorum. İnş başarırım acaba takim olarak bir diyet listesinemi uyuluyo yoksa herkez kendi diyetini mi uyguluyor

Ya ilk buraya msj attım nası olcanı bilmddim sonra inceleyince oraya msj attım istek almak için teşekürle bu arada :) ben sümeyra 23 yaşındayım 162 boyum kilom 64.0 dier gruba yanlış yazmışım. Geçen sene evlendim. Evlendiğim aylarda diyetsiz stresten dolayı yaklaşık 10 kilo verdim. 2-3 aydırda kullandığım ilaç yüzünden eski kilomu aldım. Ama geçen sene spor yapmadığım için çatlak ve sarkmalarım oldu.gelecek aylardada bebek düşünüyorum o yüzden gene 55 gibi bi kiloya sıkılaşmış halde gelmek istiyorum. İnş başarırım acaba takim olarak bir diyet listesinemi uyuluyo yoksa herkez kendi diyetini mi uyguluyor
Hoşgeldin canım herkes kendi diyetinin uyguluyor ne isterse ama menüsünü yazıyoruz hergün ki hani fazla kalmasın ne yediğimiz bilelim menülerimize de yorum yap hatta incele ;) mesela düşündüğün bir diyet var mı Karatay protein ağırlıklı falan mesela maviask kalori sayıyor ben ortaya karışık takılıyorum diyetisyen listesiyle kilo verenler var yardimci oluruz ama;)

Bu arada mutlaka her hafta kilo bildirimi yapmalısin canım 2 hafta denemesüren var kurallar gereği cuma günleri listemiz var o listeye ne kadar kilo verdiğimizi yazıyoruz yüzde hesapliyoruz diğer takımlarla yarışıyoruz ;) bende 62 kiloyum şu an 162 boyun işte 55 57 kilo arasında bişey olmaya çalışıyorum bekarim;)

Harikaymış:) ev hanımıyım ama heralde çalışan bayandan daha çok tempoluyum arabam olmadığı için yürüyerek hallediyorum işlerimi tam bir diyet listesine uygun yapmıcam çünkü çok halsiz kalabilirim :) hadi Bismillah
Pazar günü: sabah 12.00 kahvaltı burch şeklinde bir katmer + 100gr kadar sucuk içi+ bir dilim börek + yarım yumurta 2 bardak şekerli çay + şekerli kahve
Akşam: 10 parça tavuk kanat fırında ekmeksiz+ zero kola
Akşam yemeğinden sonra zaten pişmanlık duydum inş sabah itibari sizleri şaşırtıcam ;)

Harikaymış:) ev hanımıyım ama heralde çalışan bayandan daha çok tempoluyum arabam olmadığı için yürüyerek hallediyorum işlerimi tam bir diyet listesine uygun yapmıcam çünkü çok halsiz kalabilirim :) hadi Bismillah
Pazar günü: sabah 12.00 kahvaltı burch şeklinde bir katmer + 100gr kadar sucuk içi+ bir dilim börek + yarım yumurta 2 bardak şekerli çay + şekerli kahve
Akşam: 10 parça tavuk kanat fırında ekmeksiz+ zero kola
Akşam yemeğinden sonra zaten pişmanlık duydum inş sabah itibari sizleri şaşırtıcam :KK66:
bugün ilk gün olduğundan rahat olabilirsin ;) belli bir liste yok zaten canım sadece kola tüketme diyet bile olsa zararlı yani onuönermiyoruz takımcak birde mesela börek falan hergün yersen kilo veremzsin haftada 1 canın çekerse bir parça ye derim zaten az yemeni bizde istemeyiz karşıyım ben az yemeye sağlıklı beslenmek en güzeli ;) birde keşke kahve çayı şekersiz içebilsen :D ben şekeri bıraktım çayda direk kilo vermiştim yada kaç şeker içiyorsun bilmem ama azsa sıkıntı olmazyine ;) menülerni paylaştıkça konuuruz zaten yine çokta sıkmayız seni ;)

;) evet yarından itibaren kolayı meyve suyu ve dier içecekleri kesİyorum çay kahve farketmez 2 şeker kullanıyorum kullanıyordum diyim inş. Yrn 2 l su şekersiz çay kahve hafta içi genelde gezmem oluyo ordada muhtemelen sadece salatamı yerim zeytinyağlı bakalım ne kadar vercem cumaya kadar

:KK66: evet yarından itibaren kolayı meyve suyu ve dier içecekleri kesİyorum çay kahve farketmez 2 şeker kullanıyorum kullanıyordum diyim inş. Yrn 2 l su şekersiz çay kahve hafta içi genelde gezmem oluyo ordada muhtemelen sadece salatamı yerim zeytinyağlı bakalım ne kadar vercem cumaya kadar
bakalım çokta kısma canım canın çektiği şeylerden az yiyebilirsin bence yoksa insan birden saldırıyor birde verdikten sonra koruması zor oluyır önemli olan devam ettirebileceğine yakın beslenme;) arada şaşırtmak için vucudu belli şeyler yapabilirsin ama devamlı değil tabi ona da zamanı gelince bakarsın ;) muhabbete de gel hem arada bugün pazar ya ondan biraz sakin şimdi tanış kaynaş arkadaşlarla dal konulara muhabbete;)

Saol canım teşekkür ederim inş zamanla tanışıp kaynaşırım hatta takimi birici bile yaparım belki ;)

Back
X