• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

O Otimoti seni yanlışlıkla gözardı etmişim mesajlarıni alıntı yapıyorum çıkmıyor ya yanlışlıkla basmisin sonra baktım diyor ki bu kullanıcıyı gözardı etmişsiniz dedim ne oluyor ya:D "çok pardon diyorum sana:-)

Havalarda soğumaya başladı acaba şeker ihtiyacı bundan olablilir mi ?Bir ara bende de vardı,şükür bitti.

Çok iyi gidiyorsun ,bu hafta da güzel nir sonuç alacaksın

Devam devam durmak yok.

Allahım.şifa versin. Doktoruna sorsan ,acaba böyle etkileri var mı diye? Bir ara doktor ms hastalığından şüphelendi.Mr temiz çıktı.Meğer meniere hastalığıymış.

Maşallahh güzel yemişsin.Canın yarın yrmek istemez artık.:KK70:Şaka bir yana insan dikkat etmeye başlayınca , bir ara patlama yaşıyor.Yarın dengelersin canım.

April ne yaptın sen.Çok iyi harikasın.

yok canim kesin ms bi suru mr tomografi cekildi. Kullandigim ilaclar biraz duzeni bozuyor istah aciyor . Daha dogrusu sekere saldiriyorumm :) ama vazgecmek yok tam ucuna gelmisim.

Heyyyooo sesimi duyan var mı acaba :KK3: ay çok sıkıldım ya kimse yok:KK75: diğer takımlarda Fink atıyorum ya valla siz gelmeyince :eek: gideyim de Günlüklerde falan da takılayim bari:-)

Slm kızlar bugün bi enerjiğim bi enerjik sabah kahvaltıdan sonra eve camlara çamaşırlara bi giriştim doymadım yürüyüş ordanda market alışverişi bittimi hayır çocuğu yıkadım yemek yaptım çamaşırları astım şimdi oturdum :KK9:
Sabah aynı 2 etimek peynir şekersiz çay bu sabah kahvaltılarını biraz değiştirmem lazım vucud alışmasın
Ara öğün 1 elma
Öğlen yemeği ıspanak yoğurt 1 adet etimek
Şimdi ara öğün yaptım sekersiz türk kahvesi
Akşamada köftem hazır yoğurtla salatayla yerim
Son 4,5 bardak suyum kaldı yoğurt kürümüde yaptımmı gün biter çok şükür

Sevgili 1. Takım bu hafta 6. Takım yanında 7. Takım la da yarışıyoruz ay çok dişli takımlar bu hafta azcık dilimizi sikalim:KK66: @ApriL_2007 O Otimoti ve E Ellibirincikisi sizde bu mini yarışa dahilinde Haberiniz olsun çok çalışmamız lazım cok:KK66:
Pptya87 hemen yarışa dahil olmuş gibi oldun ama iyi olacak bence senin icin de:KK66:
Ayyyy çok sevindim işte şimdi sıkı sıkı sarılırım diyetime teşekkür ederim:21:

Slm kızlar bugün bi enerjiğim bi enerjik sabah kahvaltıdan sonra eve camlara çamaşırlara bi giriştim doymadım yürüyüş ordanda market alışverişi bittimi hayır çocuğu yıkadım yemek yaptım çamaşırları astım şimdi oturdum :KK9:
Sabah aynı 2 etimek peynir şekersiz çay bu sabah kahvaltılarını biraz değiştirmem lazım vucud alışmasın
Ara öğün 1 elma
Afiyet olsun canım hepsi çok iyi temiz temiz de olmuş her yer Güle güle otur sporda harika çok merak ediyorum bu haftaki kilonu;)

Valla bende merak ediyorum bu hafta spora tam bi geciş yapma zamanı üzerimdeki şişlik gitti artık ohhh erisin yağlar:KK49:
Ay evet yağlar gidince bir daha alması da zor oluyor vücutta sudan giderse geri geliyor o nedenle spor önemli haftada 3 gün yapmaya çalış en azından çok iyi olur hem daha da dinç hissedersin;)

Bugünkü menümün içeriği sizi yanıltmasın aşçılık kursuna başlamıştım o yüzden yaptığımızı yiyoruz tatmamız lazım ama tüm gün ayaktaydım akşamda yemedim erittim sanırım irmikli kek var o şekeri çok az hafif oldu :)

Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
2 zeytin

Ara
1,5 avuç leblebi

Öğle
1/2 porsiyon makarna
4 kaşık borani
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon irmikli kek

Akşam
1 bardak bitki çayı

Su : 2,5 litre

Bugünkü menümün içeriği sizi yanıltmasın aşçılık kursuna başlamıştım o yüzden yaptığımızı yiyoruz tatmamız lazım ama tüm gün ayaktaydım akşamda yemedim erittim sanırım irmikli kek var o şekeri çok az hafif oldu :)

Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
2 zeytin

Ara
1,5 avuç leblebi

Öğle
1/2 porsiyon makarna
4 kaşık borani
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon irmikli kek

Akşam
1 bardak bitki çayı

Su : 2,5 litre
Bence çok olmamış akşam yoğurt fazla ye ama açıkirsin bence ;) güzel ya kurs falan ay yemekle ilgili şeyleri de çok severim ya;)

Bence çok olmamış akşam yoğurt fazla ye ama açıkirsin bence :KK66: güzel ya kurs falan ay yemekle ilgili şeyleri de çok severim ya:KK66:

Başladım 1 ay oldu öğreniyoruz yemekler filan tabi tadıyoruz da sondaki kurabiye açma türü şeyleri sadece tadımlık yiyorum başta hep yiyordum böyle olamayacak kilo alıyorum kestim:) Bugün midem hafif şu anda aç değilim sabah protein olarak peyniri yiyince bi de ara öğün yaptım beyaz leblebi çok faydası oldu saldırmıyorum yemeklere :)

yok canim kesin ms bi suru mr tomografi cekildi. Kullandigim ilaclar biraz duzeni bozuyor istah aciyor . Daha dogrusu sekere saldiriyorumm :) ama vazgecmek yok tam ucuna gelmisim.
Sen çok iyi yol katettin bırakmak yok tabiki.
Selam kızlar naber ? Bu hafta yarısıyoruz bakalım kım kazanıcak :-)
Merhaba.Bakalım kim kazanacak?

Ara öğün 1 elma
Harikasın.Bende temizlik yaptım.İki makine çamaşır asacağım.Akşam yemeği, yoruldum bile.

Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
2 zeytin

Ara
1,5 avuç leblebi

Öğle
1/2 porsiyon makarna
4 kaşık borani
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon irmikli kek

Akşam