Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalarda soğumaya başladı acaba şeker ihtiyacı bundan olablilir mi ?Bir ara bende de vardı,şükür bitti.
Çok iyi gidiyorsun ,bu hafta da güzel nir sonuç alacaksın
Devam devam durmak yok.
Allahım.şifa versin. Doktoruna sorsan ,acaba böyle etkileri var mı diye? Bir ara doktor ms hastalığından şüphelendi.Mr temiz çıktı.Meğer meniere hastalığıymış.
Maşallahh güzel yemişsin.Canın yarın yrmek istemez artık.Şaka bir yana insan dikkat etmeye başlayınca , bir ara patlama yaşıyor.Yarın dengelersin canım.
April ne yaptın sen.Çok iyi harikasın.
Evet bırakma sakin sonuba gelmisken allah şifa versin canım ayricayok canim kesin ms bi suru mr tomografi cekildi. Kullandigim ilaclar biraz duzeni bozuyor istah aciyor . Daha dogrusu sekere saldiriyorumm :) ama vazgecmek yok tam ucuna gelmisim.
Gümbür gümbür geliyorumOoo bir Yildiz doguyooor
Ayyyy çok sevindim işte şimdi sıkı sıkı sarılırım diyetime teşekkür ederimSevgili 1. Takım bu hafta 6. Takım yanında 7. Takım la da yarışıyoruz ay çok dişli takımlar bu hafta azcık dilimizi sikalim@ApriL_2007 O Otimoti ve E Ellibirincikisi sizde bu mini yarışa dahilinde Haberiniz olsun çok çalışmamız lazım cok
Pptya87 hemen yarışa dahil olmuş gibi oldun ama iyi olacak bence senin icin de![]()
Bakalim selvos neler olacakSelam kızlar naber ? Bu hafta yarısıyoruz bakalım kım kazanıcak![]()
sarıl sarıl bu hafta iyi çalışmamız lazimAyyyy çok sevindim işte şimdi sıkı sıkı sarılırım diyetime teşekkür ederim![]()
Afiyet olsun canım hepsi çok iyi temiz temiz de olmuş her yer Güle güle otur sporda harika çok merak ediyorum bu haftaki kilonuSlm kızlar bugün bi enerjiğim bi enerjik sabah kahvaltıdan sonra eve camlara çamaşırlara bi giriştim doymadım yürüyüş ordanda market alışverişi bittimi hayır çocuğu yıkadım yemek yaptım çamaşırları astım şimdi oturdum
Sabah aynı 2 etimek peynir şekersiz çay bu sabah kahvaltılarını biraz değiştirmem lazım vucud alışmasın
Ara öğün 1 elma
Öğlen yemeği ıspanak yoğurt 1 adet etimek
Şimdi ara öğün yaptım sekersiz türk kahvesi
Akşamada köftem hazır yoğurtla salatayla yerim
Son 4,5 bardak suyum kaldı yoğurt kürümüde yaptımmı gün biter çok şükür
Ay evet yağlar gidince bir daha alması da zor oluyor vücutta sudan giderse geri geliyor o nedenle spor önemli haftada 3 gün yapmaya çalış en azından çok iyi olur hem daha da dinç hissedersinValla bende merak ediyorum bu hafta spora tam bi geciş yapma zamanı üzerimdeki şişlik gitti artık ohhh erisin yağlar![]()
Bence çok olmamış akşam yoğurt fazla ye ama açıkirsin benceBugünkü menümün içeriği sizi yanıltmasın aşçılık kursuna başlamıştım o yüzden yaptığımızı yiyoruz tatmamız lazım ama tüm gün ayaktaydım akşamda yemedim erittim sanırım irmikli kek var o şekeri çok az hafif oldu :)
Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
2 zeytin
Ara
1,5 avuç leblebi
Öğle
1/2 porsiyon makarna
4 kaşık borani
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon irmikli kek
Akşam
1 bardak bitki çayı
Su : 2,5 litre
Hemde cok ama cok hazırımmBakalim selvos neler olacaksen hazır mısın bakalım bizim düello ne olacak 1 1 olacak hazır ol
sarıl sarıl bu hafta iyi çalışmamız lazim![]()
Bence çok olmamış akşam yoğurt fazla ye ama açıkirsin bencegüzel ya kurs falan ay yemekle ilgili şeyleri de çok severim ya
![]()
Sen çok iyi yol katettin bırakmak yok tabiki.yok canim kesin ms bi suru mr tomografi cekildi. Kullandigim ilaclar biraz duzeni bozuyor istah aciyor . Daha dogrusu sekere saldiriyorumm :) ama vazgecmek yok tam ucuna gelmisim.
Merhaba.Bakalım kim kazanacak?Selam kızlar naber ? Bu hafta yarısıyoruz bakalım kım kazanıcak![]()
Harikasın.Bende temizlik yaptım.İki makine çamaşır asacağım.Akşam yemeği, yoruldum bile.Slm kızlar bugün bi enerjiğim bi enerjik sabah kahvaltıdan sonra eve camlara çamaşırlara bi giriştim doymadım yürüyüş ordanda market alışverişi bittimi hayır çocuğu yıkadım yemek yaptım çamaşırları astım şimdi oturdum
Sabah aynı 2 etimek peynir şekersiz çay bu sabah kahvaltılarını biraz değiştirmem lazım vucud alışmasın
Ara öğün 1 elma
Öğlen yemeği ıspanak yoğurt 1 adet etimek
Şimdi ara öğün yaptım sekersiz türk kahvesi
Akşamada köftem hazır yoğurtla salatayla yerim
Son 4,5 bardak suyum kaldı yoğurt kürümüde yaptımmı gün biter çok şükür
Çok zevkli ne güzel.Afiyet olsun canım.Bugünkü menümün içeriği sizi yanıltmasın aşçılık kursuna başlamıştım o yüzden yaptığımızı yiyoruz tatmamız lazım ama tüm gün ayaktaydım akşamda yemedim erittim sanırım irmikli kek var o şekeri çok az hafif oldu :)
Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
2 zeytin
Ara
1,5 avuç leblebi
Öğle
1/2 porsiyon makarna
4 kaşık borani
1 kase sebze çorbası
1 porsiyon irmikli kek
Akşam