Kendine kıyafet falan al sakın yemekle odullendirme canım. Iyi gidiyorsun maşallah adapte oldun.deadline caroline84 Allahım sükürler olsun 79 um gecen hafta 80.5 bu hafta 79 fark neyle ödüllendirsem kendimi
canm sen yanlış anladn galiba ben sadece düşüncemi söyledim fikrimi belirttim sadece yoksa senin listen olmadi demedim hatta daha öncede belirtdim diyetimiz ayni olduğu için eşimden çok çok memnunum ben sadece öyle cikir söylüyorm mesala grupları 3lude yapabiliriz istersen yesilinbuyusu de bizle aynı diyet yakn kilo onuda bize yaz istersenCanim bende 120 kilo olanla 60 koloyu eşleştirmedimki.
Yakin kilo ve birbirine benzer olan beslenme tarzi.
Kıyafet icin daha var ya henuz bol gelen birsey yok en iyisi ayakkabi yada cantaKendine kıyafet falan al sakın yemekle odullendirme canım. Iyi gidiyorsun maşallah adapte oldun.
Aaa evet evet biz üçümüz bir olalım kilomuz yakın diyet te benzer süper olurcanm sen yanlış anladn galiba ben sadece düşüncemi söyledim fikrimi belirttim sadece yoksa senin listen olmadi demedim hatta daha öncede belirtdim diyetimiz ayni olduğu için eşimden çok çok memnunum ben sadece öyle cikir söylüyorm mesala grupları 3lude yapabiliriz istersen yesilinbuyusu de bizle aynı diyet yakn kilo onuda bize yaz istersensen daha iyi bilirsin tabi
Aynen ya super olur aslında tamam bizde seni yanımıza alalım bence beslenmede aynı üçlü grup olmasada sorun yok sen bizdensin bundan sonraAaa evet evet biz üçümüz bir olalım kilomuz yakın diyet te benzer süper olur
Aynen ya super olur aslında tamam bizde seni yanımıza alalım bence beslenmede aynı üçlü grup olmasada sorun yok sen bizdensin bundan sonra
Evet canım çok iyi eksiyi görmüşsün yinede ben hep artı oluyorum ya şimdiye kadar reglde eksi çıkmadım vucudum çok su tutuyo neyse aynen devam et hepimiz zayıflayıp gideceğiz inşallah eninde sonundakızlar ben:74.6
geçen cuma:75.3 idim
regelm dün gece başladığı için sisliklere göre eksi çıkmak bu sonuç harika benceregle haftası için süper fark 700gr
ağrılardan ölüyorm tabi zor kalkıp tartildm karnım belim çok fena bir haldeyim
canm ağrı sızı ölüyorm ben akşam regle oldum ya fenaym ama regleye rahmen 700gr eksi çıktım canm nasl
canım konuştuk ama unutmussun galibaBu arada senin hedefin neydi canımblonde ambition Ve boyun kaçtı merak ettim benim hedefim 60 inşallah tabi 59 super olur boyum kısa olduğu için 160
Aaa şimdi hatırladım ya doğru tamam ikimizin kilosu aynı değil ama hedefimiz ve boyumuz aynı bende senin kilondaydım inan daha çabuk gitti dedim ya zayıflayıp gideceğiz inşallah tam gaz devamcanım konuştuk ama unutmussun galibabenimde hedef aynı boyda aynı birebir canım 59u görmeye zorliycam bakalm ama 60da 62 de süper tabi
Süper canım daha çok gittiğine eminim. Şişlikten fazla çıkmıştır. Aynen devam gidecek bu kilolar.kızlar ben:74.6
geçen cuma:75.3 idim
regelm dün gece başladığı için sisliklere göre eksi çıkmak bu sonuç harika benceregle haftası için süper fark 700gr
ağrılardan ölüyorm tabi zor kalkıp tartildm karnım belim çok fena bir haldeyim
Çok iyi tabi reglsin birde asıl kilo bittikten 2 yada 3 gün sonra çıkıyor o zaman daha iyi anlarsıncanm ağrı sızı ölüyorm ben akşam regle oldum ya fenaym ama regleye rahmen 700gr eksi çıktım canm nasldiyette 10.günüm topma 1.200 gitmiş oldu benden
evt canm inslah beraber burdan kolkola 59 olup cikicagizAaa şimdi hatırladım ya doğru tamam ikimizin kilosu aynı değil ama hedefimiz ve boyumuz aynı bende senin kilondaydım inan daha çabuk gitti dedim ya zayıflayıp gideceğiz inşallah tam gaz devam
Olacak merak etme senevt canm inslah beraber burdan kolkola 59 olup cikicagizama benim 59 dan önce bir 69u görmem lazm
insallah canm benim sağlSüper canım daha çok gittiğine eminim. Şişlikten fazla çıkmıştır. Aynen devam gidecek bu kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?