Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim bende 120 kilo olanla 60 koloyu eşleştirmedimki.
Yakin kilo ve birbirine benzer olan beslenme tarzi.
canm sen yanlış anladn galiba ben sadece düşüncemi söyledim fikrimi belirttim sadece yoksa senin listen olmadi demedim hatta daha öncede belirtdim diyetimiz ayni olduğu için eşimden çok çok memnunum ben sadece öyle cikir söylüyorm mesala grupları 3lude yapabiliriz istersen yesilinbuyusu de bizle aynı diyet yakn kilo onuda bize yaz istersen sen daha iyi bilirsin tabi

Kendine kıyafet falan al sakın yemekle odullendirme canım. Iyi gidiyorsun maşallah adapte oldun.
Kıyafet icin daha var ya henuz bol gelen birsey yok en iyisi ayakkabi yada canta ekmekmis benim basımin belasi. Bu hafta dahada alistim gercekten bagimlilik birakma gibi canımda fazla istemedi. Gelecek hafta gün var arkadaslarla o güne kadar sıkayimda orda yerim biseyler

Aaa evet evet biz üçümüz bir olalım kilomuz yakın diyet te benzer süper olur

Evet canım çok iyi eksiyi görmüşsün yinede ben hep artı oluyorum ya şimdiye kadar reglde eksi çıkmadım vucudum çok su tutuyo neyse aynen devam et hepimiz zayıflayıp gideceğiz inşallah eninde sonunda

Nerlerdesin takım arkadaşım blonde ambition tartildinmi sonucun ne merak içindeyim heee
canm ağrı sızı ölüyorm ben akşam regle oldum ya fenaym ama regleye rahmen 700gr eksi çıktım canm nasl diyette 10.günüm topma 1.200 gitmiş oldu benden

Bu arada senin hedefin neydi canım blonde ambition Ve boyun kaçtı merak ettim benim hedefim 60 inşallah tabi 59 super olur boyum kısa olduğu için 160
canım konuştuk ama unutmussun galiba benimde hedef aynı boyda aynı birebir canım 59u görmeye zorliycam bakalm ama 60da 62 de süper tabi

canım konuştuk ama unutmussun galiba benimde hedef aynı boyda aynı birebir canım 59u görmeye zorliycam bakalm ama 60da 62 de süper tabi
Aaa şimdi hatırladım ya doğru tamam ikimizin kilosu aynı değil ama hedefimiz ve boyumuz aynı bende senin kilondaydım inan daha çabuk gitti dedim ya zayıflayıp gideceğiz inşallah tam gaz devam

Süper canım daha çok gittiğine eminim. Şişlikten fazla çıkmıştır. Aynen devam gidecek bu kilolar.

canm ağrı sızı ölüyorm ben akşam regle oldum ya fenaym ama regleye rahmen 700gr eksi çıktım canm nasl diyette 10.günüm topma 1.200 gitmiş oldu benden
Çok iyi tabi reglsin birde asıl kilo bittikten 2 yada 3 gün sonra çıkıyor o zaman daha iyi anlarsın

Aaa şimdi hatırladım ya doğru tamam ikimizin kilosu aynı değil ama hedefimiz ve boyumuz aynı bende senin kilondaydım inan daha çabuk gitti dedim ya zayıflayıp gideceğiz inşallah tam gaz devam
evt canm inslah beraber burdan kolkola 59 olup cikicagiz ama benim 59 dan önce bir 69u görmem lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…