- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.7
Fark 0.1
Yüzde:% 0.154
Çok mutluyum çünkü regl 1. günü ve daha da düştüm demektir. İlk günler artı çıkıyorum. Haftaya daha net belli olur:)
59.9a az kaldıGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun
Gecen hafta:61
Bu hafta:60.6 (kendi tartım değil belki farklılık gösterebilir ama kendi tartımda tartılma şansım yok zaten bu hafta)
Fark:0.4
Yüzde: % 0.655
Ay evet canım yaaa. Gerci ben bu hafta hallederim o isi diyodum ama olmadı. Canım biraz da ondan sıkıldı esasen59.9a az kaldı
Coming soon
Kuruyemiş çok fazla canım onu azaltirsan ıyi olur tavuk da falan sorun yok protein doyana kadar zatenBu arada birazdan kahvaltımı yapıcam ızgara tavuk göğsü ayran çeyrek muz 2 ceviz 10 badem 10 fındık 10 fıstık
Canım halen regl bitmedi tatlıya saldırmamak için kuruyemişi biraz artırıyorumKuruyemiş çok fazla canım onu azaltirsan ıyi olur tavuk da falan sorun yok protein doyana kadar zaten
trbrk ederim canım süpersin bir haftada bu rakam harikaGünaydınnn günaydın canlar 70.30 um.1.9 kilo gitmiş. O 100 gram niye gitmemiş bilmiyorum. Ama yinede çok mutluyum. Benim eşim olmadığı için kendi kendimi tebrik ediyorum aferin bana
Canım halen regl bitmedi tatlıya saldırmamak için kuruyemişi biraz artırıyorum
trbrk ederim canım süpersin bir haftada bu rakam harikatam gaz devam
Canım halen regl bitmedi tatlıya saldırmamak için kuruyemişi biraz artırıyorum
Ay evde yok aslında özellikle de almıyorum. Çünkü çok severim öyle başladım mı 3 ane felan kesmez beniBöyle durumlarda en iyisi hurma. Hem tatli hem de fazla abartmazsın en fazla 3 tanesi keser.
canım üzülme regle olacaksın o gördüğün kilo felan değil sonuçta vücut su filan tuttu rrglede hepsini atacak haftaya 2kat gitmiş olurGünaydın dün tartıldım aynı kilo 66.2 bugün 67.3regl olucam ondan heralde ama canım sıkıldı bu ödem mahvediyo beni bir kaç gün sonra ancak eksileri görürüm tabi inşallah deadline caroline84
Bir tane meyve ödül için süper bencedeadline caroline84 Allahım sükürler olsun 79 um gecen hafta 80.5 bu hafta 79 fark neyle ödüllendirsem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?