- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Canım benim 1. Hedefim hızlıca 65 e düşmek bu ay mesela. 2. Hedefim 1 nisana kadar 60 olmak 3. Hedefim kızımın doğum gününe kadar yani 4 ağustosa kadar 55 olmak toplamda 17 kilo herefim var kaldı 15.100insallah canm benim sağlsende bana söylemiştin ama bende unuttum canm senin hedefin kaçtı?
birlikte veririz canm benimki 59 olduğu için benimde bugün 15 kilo kaldı ama benimde ilk hedef bir ay sonraya yani şubat ayına 68-69 olmak canm geçen şubat 68dim bu şubatta aynı olayim bari ya benim kızında doğum günü şubat ayıCanım benim 1. Hedefim hızlıca 65 e düşmek bu ay mesela. 2. Hedefim 1 nisana kadar 60 olmak 3. Hedefim kızımın doğum gününe kadar yani 4 ağustosa kadar 55 olmak toplamda 17 kilo herefim var kaldı 15.100
birlikte veririz canm benimki 59 olduğu için benimde bugün 15 kilo kaldı ama benimde ilk hedef bir ay sonraya yani şubat ayına 68-69 olmak canm geçen şubat 68dim bu şubatta aynı olayim bari ya benim kızında doğum günü şubat ayı
Yok canım olsun bundan sonrasına bakariz.caroline84 ben geçmiş yazışmaların çoğunu okudum M Mutlumusmutlu ile bir grup olmuşuz birbirimizi takip açısından hala devam ediyor mu yoksa iptal mi oldu onu göremedim tekrar kusura bakmayın iki haftalık boşluğum nedeniyle
evet bırakmak yok o tartı bize 59 oldun diyecekYa bırakmayalım hani birimiz bırakacak olursak diğerimiz engellesin muhakkak rezil bir holusalık geçirdim hiçbir istediğimi yapamadım bari kızımın doğum gününde istediklerim olsun çıtır anne olayım mesela güzel bi doğum günü partisi yapayım
canm ben bu hafta listede olacakmiyimKizlar herkes kilo bildirimini yapsin.
Eve gidince listeyi yapim.
deadline kaptanim ugramadi.
Belki gelmez geçen hafta geç kaldik.
Geçmiş olsun hayırdır ya benim basit bir geniz eti ameliyatı olacak diyordum çıktı çocuk ameliyattan kendine gelemedi nefes alamadı bir süre böyle başladık sonra ağız kokusu oluştu dr kontrole götürdüm bakteri oluşmuş onun tedavisine başladık birde geniz eti alınınca konuşması düzelecek derken iyice burnundan konuşmaya başladı bende diyorum ki çok iyi oğlumun hiç ağrısı sızısı olmadı meğerse ağrıdan çocuklar burnundan konuşurmuş canları yanmasın diye kontrole gidince çıktı ortaya sana da geçmiş olsun tekin acısı bukadarda 3 ün acısını düşünemedimYok canım olsun bundan sonrasına bakariz.
Bende pazartesi den beri hastahaneye yatirdim bebeklerimi bu hafta
Kizlar herkes kilo bildirimini yapsin.
Eve gidince listeyi yapim.
deadline kaptanim ugramadi.
Belki gelmez geçen hafta geç kaldik.
Yok canım 3. Cuma 2 hafta deneme süresi var.canm ben bu hafta listede olacakmiyim
Geçmiş olsun hayırdır ya benim basit bir geniz eti ameliyatı olacak diyordum çıktı çocuk ameliyattan kendine gelemedi nefes alamadı bir süre böyle başladık sonra ağız kokusu oluştu dr kontrole götürdüm bakteri oluşmuş onun tedavisine başladık birde geniz eti alınınca konuşması düzelecek derken iyice burnundan konuşmaya başladı bende diyorum ki çok iyi oğlumun hiç ağrısı sızısı olmadı meğerse ağrıdan çocuklar burnundan konuşurmuş canları yanmasın diye kontrole gidince çıktı ortaya sana da geçmiş olsun tekin acısı bukadarda 3 ün acısını düşünemedim
2.cumam ama ben salidan beri yaziyorum ya aslında salidan beri 10. gunum burada benim amaYok canım 3. Cuma 2 hafta deneme süresi var.
Senin 2.cuman 3.cuma listede olabiliyorsun
Aslinda bu hafta girsen daha güzel olurdu
Bende kilo veremedim bu hafta ceza almasak bari.
3.cuma liste olabiliyirsun canım2.cumam ama ben salidan beri yaziyorum ya aslında salidan beri 11. gunum burada benim
peki listede direk haftaya ciktigm kilo yer aliyor galiba dimi haftaya kadar olan kilom yazmiycak sanırım3.cuma liste olabiliyirsun canım
***1. TAKIM 549.ETAP***
bluegreeneyes (60/59.7/0.3/%0.50)
Gunayfur (62.8/62.3/0.5/%0.80)
Caroline84 (85.9/85.2/0.7/%0.81)
zms rainbow(69.5/70/+0.5/%-0.71)
ELF_LR35(92.9///%) bildirimde bulunmadi
Zehra_mda( 63.3/61/2.3/%3.63)
senasu1 (80.5/// % ) kilosu sabit
KarincaKadin (76.6/75.9/0.7/%0.91)
berceste_ (85.3/84.9/0.4/%0.47)
Mutlumusmutlu (115.3/113.1/2.2/%1.90)
Xeroderma_pig(64.9/64.8/0.1/%0.15)
magickk(67.4/66.2/1.2/%1.78)
1. takım ortalamasi: %
peki listede direk haftaya ciktigm kilo yer aliyor galiba dimi haftaya kadar olan kilom yazmiycak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?