- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
kahvaltı: peynirli kırmızı biber tostu,
bir rafadan yumurta, sütlü kahve
Ara: 4çilek,bir kupa sütlü kahve
45dakika kondisyon bisikleti
öğlenarkadasdaydim)malesef
bulgur köftesi ,1çatal kek, 1tane sarma
Akşam:menemen,2kaşık yoğurt,2dilim ekmekşimdi çay içiyorum
canım menülerini toplu yazsan daha iyi olmaz mı karışıyor böyleKızlar akşam yemeğim mantar sote yoğurt 15 tane çiğ fıstık
benim boyum 1.60 52 kiloda olduğumda bile basenlerim vardı 38 beden giyiyordumbende şaşırdım bu bedenler kişiye göre ne değişik ya ablamda vu boyda 48kiloya düşünce 34ler bol gelmeye başladı kilo al diye ısrar ettik 50 oldu şükür en azından ×s oluyor bari 2 kilo daha alayimda şöyle 34un içini tam doldurayim diyor bende şaştım şuan yani
1 çatal kek 1 sarma için hiç asma yüzünü öğlen aç kalmışsın hatta fazlasıyla yakmışsındır sen onları :)kahvaltı: peynirli kırmızı biber tostu,
bir rafadan yumurta, sütlü kahve
Ara: 4çilek,bir kupa sütlü kahve
45dakika kondisyon bisikleti
öğlenarkadasdaydim)malesef
bulgur köftesi ,1çatal kek, 1tane sarma
Akşam:menemen,2kaşık yoğurt,2dilim ekmekşimdi çay içiyorum
canım menülerini toplu yazsan daha iyi olmaz mı karışıyor böyleyorum yazıcaktım ama belki sabah halley yedin şimdi nereden bileyim
sabahları ben de bayılırım çorba falan içmeyeCanım ya öyle yaptığım zaman hem unutuyorum hemde kaçamak yapıyorum sabah 2 kase mercimek çorbası içmiştim arada bişey yemedim
-bugünkü menüm-
sabah
domates,salatalık,kapya,yeşillik
1 çk çörek otu
2 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2.5 dilim tb ekmek
8 çilek
öğle
semizotu,roka salatası
7 yk maş fasulyesi
1 kupa soda-limon
ara
2 gün kurusu
1 hurma
11 çiğ fıstık
1 kupa rezene
akşam
2.5 kepçe kerevizli mercimek çorba
4 yk siyah kinoa
1 tabak bezelye yemeği
salata
ara
8 çilek
2 litre su, 1.5 saat yürüyüş
EN OBURUNUZ BENİM
sabahları ben de bayılırım çorba falan içmeye
o zaman aşırı hafif bir menü olmuş
valla benim de tek tesellim zararsız olması,doyarak kilo vermek istiyorum. haftada 500 gram vermek hedefim zaten.Dolu dolu ama zararsız bir menü canım.
Ben kahvaltıyı öğlen yaptığım icin her zaman kahvaltı şeklinde yapmıyorum canım iyi oluyor sıkılmıyorum evde de hiçbişey yoktu dedim bari çorba yapayımiyi oldu bugünü hafif atlatmış oldum. Darısı yarına inşallah. Ah ahhhh birde şu tuvalet sorunum çözülse ben bu yüzden veremiyorum artık eminim yani.
valla benim de tek tesellim zararsız olması,doyarak kilo vermek istiyorum. haftada 500 gram vermek hedefim zaten.
tuvalet sorununu da benim menülerimi örnek al bir şeyin kalmaz
her gün gün kurusu ye bir kere,aralarda 2-3 tane. bol su iç yanında.
sonra lifli beslenmek çok önemli. mesela çorba içiyorsun yanına yap bol yeşillikli bir salata.
2 senedir veganım, kilo aldığım dönemde bile kabızlık falan yaşamadım sanırım sebze meyve yemekten bol lifli beslenmekten kaynaklanıyor
bazılarında kronikleşiyor haklısın maalesefCanım benim menülerime dikkat edersen salata bol bol yediğim bişeydir zaten kayısı felan bende işe yaramıyor artık. Su içsem de aynıyım içmesem de ama tabii sadece bunun için değil suyu içmem gerekiyor bu ara iyice azalttım suyu. Pazartesi komple bi kan tahlili vericem bakalım bunu etkiliycek bi sıkıntım mı var göreyim.
Çok yoğunum kaç gündür canım o yüzden paylaşıma başlıycam bir an öncemagickk canım senin menülerini göremiyorum ben?
evet kişiye göre beden çok değişiyorbenim boyum 1.60 52 kiloda olduğumda bile basenlerim vardı 38 beden giyiyordumüstüm 34 ama altım 38 di mesela. 2 beden var alt ve üstümle. onun da öyle olabilir belki alt bedeni 36 oluyordur ancak.
şimdi de mesela üstüm 38 altım 42 beden
illa ye diyince sadece tatdm aslında evet canm sağol1 çatal kek 1 sarma için hiç asma yüzünü öğlen aç kalmışsın hatta fazlasıyla yakmışsındır sen onları :)
Hoşgeldin canım verirsin ya şunun şurasında ne kolon kalmış benimde temmuzda düğünüm var ama 71 kiloyum ya senin kiloda olmayı nasıl isterdim hep benim sucums.a kızlar bende gruba katılmak istiyorum
Kullanıcı Adı : prayingangel
İsim (İsteğe Bağlı ): seher
Mesleginiz: sekreter
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Kastamonu
Boyunuz : 158
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : su içsem yarıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? 22 temmuzda düğünüm var ve 36 beden gelinlik giyme hayalim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet 13. gruba katılmıştım iş yoğunluğundan dolayı çok aktif olamadığım için çıktım
Ya neden ki Sevilay çok iyi gidiyorsun yapma böyle bak yıllardır buralardayiz nerdeyse millet mezun oldu gitti biz yerimizde sayıyoruz resmen hadi toparlanıp verelim şu kilolarıBenim bu hafta oyyyllesine geçti kızlar canim accik sıkıldı.hadi bana motive edici cümleler yazın noluuurrrr .
Aynı ben biliyorsun ya benimde üst 38 alt 42benim boyum 1.60 52 kiloda olduğumda bile basenlerim vardı 38 beden giyiyordumüstüm 34 ama altım 38 di mesela. 2 beden var alt ve üstümle. onun da öyle olabilir belki alt bedeni 36 oluyordur ancak.
şimdi de mesela üstüm 38 altım 42 beden
Çok gibi olan ama gizli bir menu-bugünkü menüm-
sabah
domates,salatalık,kapya,yeşillik
1 çk çörek otu
2 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2.5 dilim tb ekmek
8 çilek
öğle
semizotu,roka salatası
7 yk maş fasulyesi
1 kupa soda-limon
ara
2 gün kurusu
1 hurma
11 çiğ fıstık
1 kupa rezene
akşam
2.5 kepçe kerevizli mercimek çorba
4 yk siyah kinoa
1 tabak bezelye yemeği
salata
ara
8 çilek
2 litre su, 1.5 saat yürüyüş
EN OBURUNUZ BENİM
Canım yapabilirsin biraz daha gayret et kafanda başlayamadın bir türlü başlasan devamı nasil gelecek bakBen toparlayamadım maalesef. Bir türlü diyet olayı motivasyonu yok.
Sabah
Küçük dilim ıspanaklı börek
Öğle
Fırında balık
Salata
4 kaşık domates çorba
İrmik helva
Akşam
Yumurtalı ıspanak
4 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?