Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltı: peynirli kırmızı biber tostu,
bir rafadan yumurta, sütlü kahve

Ara: 4çilek,bir kupa sütlü kahve
45dakika kondisyon bisikleti

öğlen arkadasdaydim)malesef
bulgur köftesi ,1çatal kek, 1tane sarma

Akşam:menemen,2kaşık yoğurt,2dilim ekmek şimdi çay içiyorum

Bulgur değilde çilek ve kek olmasa iyiymiş yine de hafif bir menü aslında sadece biz 3 gün dikkat edelim dediğimiz için yoksa gayet iyi menü

benim boyum 1.60 52 kiloda olduğumda bile basenlerim vardı 38 beden giyiyordum üstüm 34 ama altım 38 di mesela. 2 beden var alt ve üstümle. onun da öyle olabilir belki alt bedeni 36 oluyordur ancak.
şimdi de mesela üstüm 38 altım 42 beden

1 çatal kek 1 sarma için hiç asma yüzünü öğlen aç kalmışsın hatta fazlasıyla yakmışsındır sen onları :)

-bugünkü menüm-

sabah
domates,salatalık,kapya,yeşillik
1 çk çörek otu
2 yk badem peyniri
5 siyah zeytin
2.5 dilim tb ekmek
8 çilek

öğle
semizotu,roka salatası
7 yk maş fasulyesi
1 kupa soda-limon

ara
2 gün kurusu
1 hurma
11 çiğ fıstık
1 kupa rezene

akşam
2.5 kepçe kerevizli mercimek çorba
4 yk siyah kinoa
1 tabak bezelye yemeği
salata

ara
8 çilek

2 litre su, 1.5 saat yürüyüş

EN OBURUNUZ BENİM

Dolu dolu ama zararsız bir menü canım.

sabahları ben de bayılırım çorba falan içmeye
o zaman aşırı hafif bir menü olmuş

Ben kahvaltıyı öğlen yaptığım icin her zaman kahvaltı şeklinde yapmıyorum canım iyi oluyor sıkılmıyorum evde de hiçbişey yoktu dedim bari çorba yapayım iyi oldu bugünü hafif atlatmış oldum. Darısı yarına inşallah. Ah ahhhh birde şu tuvalet sorunum çözülse ben bu yüzden veremiyorum artık eminim yani.

valla benim de tek tesellim zararsız olması,doyarak kilo vermek istiyorum. haftada 500 gram vermek hedefim zaten.
tuvalet sorununu da benim menülerimi örnek al bir şeyin kalmaz
her gün gün kurusu ye bir kere,aralarda 2-3 tane. bol su iç yanında.
sonra lifli beslenmek çok önemli. mesela çorba içiyorsun yanına yap bol yeşillikli bir salata.
2 senedir veganım, kilo aldığım dönemde bile kabızlık falan yaşamadım sanırım sebze meyve yemekten bol lifli beslenmekten kaynaklanıyor

Canım benim menülerime dikkat edersen salata bol bol yediğim bişeydir zaten kayısı felan bende işe yaramıyor artık. Su içsem de aynıyım içmesem de ama tabii sadece bunun için değil suyu içmem gerekiyor bu ara iyice azalttım suyu. Pazartesi komple bi kan tahlili vericem bakalım bunu etkiliycek bi sıkıntım mı var göreyim.

bazılarında kronikleşiyor haklısın maalesef
bu dediklerim anlık bir şeyse çözüyor ama sürekli sorunun varsa doktora gitmen en en doğrusu olur.
yarın ben de kan değerlerime baktıracağım bakalım neler çıkacak

Ben toparlayamadım maalesef. Bir türlü diyet olayı motivasyonu yok.
Sabah
Küçük dilim ıspanaklı börek

Öğle
Fırında balık
Salata
4 kaşık domates çorba
İrmik helva

Akşam
Yumurtalı ıspanak
4 dilim ekmek

evet kişiye göre beden çok değişiyor

Hoşgeldin canım verirsin ya şunun şurasında ne kolon kalmış benimde temmuzda düğünüm var ama 71 kiloyum ya senin kiloda olmayı nasıl isterdim hep benim sucum neyse artık bende verebildiği vermeyi planlıyorum
Benim bu hafta oyyyllesine geçti kızlar canim accik sıkıldı.hadi bana motive edici cümleler yazın noluuurrrr .
Ya neden ki Sevilay çok iyi gidiyorsun yapma böyle bak yıllardır buralardayiz nerdeyse millet mezun oldu gitti biz yerimizde sayıyoruz resmen hadi toparlanıp verelim şu kiloları
Aynı ben biliyorsun ya benimde üst 38 alt 42
Çok gibi olan ama gizli bir menu
Canım yapabilirsin biraz daha gayret et kafanda başlayamadın bir türlü başlasan devamı nasil gelecek bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…