Nasıl biseymis obu gün karanfil kürünü keşfettim ve hemen yaptım. şansılıyım ki iş yerinde karanfil varmış uyguladım normalde kahvaltı yapmıyorum işe gelirken bu tür sular çaylar tok tutuyor beni bakalım bir hafta boyunca devam edeceğim işe yarayacak mı :)
Allahım isteyen herkese versinY YesilinBuyusu canım beni de heyecanlandırdın ben de paylaşayım bizim de 2. bebek isteğimiz var bu aydan hep ümidim yok ama bakalım 2019 mart - nisan annesi olmayı çok istiyorum
Afiyet olsunnCok susamistim, aromali bir icecek istiyordum ve disardaydim. 350 ml kahve 5,75 tl idi 200 ml taze portakal suyu 2 tl idi. 400 ml portakal suyuna 4 tl vermek daha iyiydi. Karar vermek zor olmadi :)
Hosgeldinnnnns.a kızlar bende gruba katılmak istiyorum
Kullanıcı Adı : prayingangel
İsim (İsteğe Bağlı ): seher
Mesleginiz: sekreter
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Kastamonu
Boyunuz : 158
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : su içsem yarıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? 22 temmuzda düğünüm var ve 36 beden gelinlik giyme hayalim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet 13. gruba katılmıştım iş yoğunluğundan dolayı çok aktif olamadığım için çıktım
Afiyet olsun hic sabah kahvaltısında yemek yiyemem çorba içemem.ne güzel sifa olsu nKızlar kahvaltım 2 kase mercimek çorbası evde başka bişey yok şu an@deadline
Y YesilinBuyusu canım beni de heyecanlandırdın ben de paylaşayım bizim de 2. bebek isteğimiz var bu aydan hep ümidim yok ama bakalım 2019 mart - nisan annesi olmayı çok istiyorum
Afiyet olsunn
Hosgeldinnnnn
Afiyet olsun hic sabah kahvaltısında yemek yiyemem çorba içemem.ne güzel sifa olsu n
Offf bi sürü alıntı yapmıştım yanlışlıkla elim değdi.
Amin canımNasıl biseymis o
Allahım isteyen herkese versin
Amin canım cümlemize sağlıkla inşallahAyyy bak şimdi iyice heycanlandım yaaa birlikte zayıfladık birlikte göbüş büyütürüz belkiay ne yalan söyleyeyim bende bu ay olmayı çok istiyorum çünkü evde eşitlik istiyorum eşim aslan kızım aslan oldu ben oğlak bu ay olursa oğlak olma ihtimali yüksek oluyor seyreyle ondan sonra bizim evdeki cümbüşü aslan ve oğlak zaten birlikte olması çok çok çok zor olan iki burç canım senin içinde çok sevindim demek böyle bir karar aldınız hakkınızda hayırlısı olsun Allah inşallah sağlıkla gönlümüze göre verir.
Karanfil kürü neymiş canım?
Benim bu hafta oyyyllesine geçti kızlar canim accik sıkıldı.hadi bana motive edici cümleler yazın noluuurrrr .
Amin canım cümlemize sağlıkla inşallah
Daha tedirginim açıkçası daha korkuyorum
Ben burç olarak hiç bakmadım
Mevsim olarak mart nisan güzel kızım ekim doğumlu nasip kısmet yaşayıp göreceğiz
ılık suyun içine bir kaç karanfil ve çucuk tarçın koyup aç karna içiliyor mu yağ yakma ve ödem atma konusunda iyiymiş ve tokluk hissi veriyormuş. sabahtan beri içiyorum ara ara sık sık wc ye çıkartıyor şimdilik bi açlık hiisetmedim bakalım bir hafta devam edeceğim yazarım sonuçları
Sen baya önemsiyorsun bu burçlarıNe açıdan öylesine geçti ki canım? Kilo için söylüyorsan bak bende haftalardr yerimde sayıyorum ama yine de bırakmamaya çalışıyorum gerçekten bırkınca insan ipin ucunu kaçırıyor. Önemli olan devam edebilmek kiloya çok takılmamak lazım aslında.
Amin canım Allah büyüktür ya o korku her zaman olacak bende de var ama güzel yanlarını düşünüyorum mart balık nisan koç mayıs boğa canım o zaman bende senin haberlerini bekliyorum.
Hmm yapılabilir aslında ama ben bu aralar hiç su içemiyorum yaaa resmen boğazımdan geçmiyo.
Sen baya önemsiyorsun bu burçları
İyi haberler veririz inşallah birbirimize
canim hamilemisin.Kızlar akşam yemeğim mantar sote yoğurt 15 tane çiğ fıstık
bende şaşırdım bu bedenler kişiye göre ne değişik ya ablamda vu boyda 48kiloya düşünce 34ler bol gelmeye başladı kilo al diye ısrar ettik 50 oldu şükür en azından ×s oluyor bari 2 kilo daha alayimda şöyle 34un içini tam doldurayim diyor bende şaştım şuan yaniAy ilk defa anketi doldurup katılan birini görüyorum hoşgeldin canım boyuna göre 47 kilo çok az değil mi 36 değil 34 beden olursun 47 kilo ile sanırım vücudun birüz gevşek zayıflamadan ziyade sıkılaşmaya ağırlık versen kilo vermene bile gerek kalmaz benim boyum 160 52 kiloda çöp gibi oluyorum ???
canim hamilemisin.
bende şaşırdım bu bedenler kişiye göre ne değişik ya ablamda vu boyda 48kiloya düşünce 34ler bol gelmeye başladı kilo al diye ısrar ettik 50 oldu şükür en azından ×s oluyor bari 2 kilo daha alayimda şöyle 34un içini tam doldurayim diyor bende şaştım şuan yani
kolaygelsin canm yol ca olmadı baya muayne filan cilm iste oldu bugun yarın çekecekler diş çıkışı da arkadaşa geçtim malesef bulgur yemek zorunda kaldm az yedim ama karbonhidrat alamasam iyiydi bir iki gün neyse artk eve gelince de pratik diye menemen yaptm hemen menüyü detaylı aticam şimdiCanım sen nerdeydin bütün gün? Dişçiye mi gittin nasıl geçti kurtuldun mu bari? Menülerimi gördün mü bugün baya hafif yedim ve nerdeyse tüm gün evi toparlamaya çalıştım koliler vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?