- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
hahaha aynen bende biliyorsunOlmaz mı canım tabiki var ama benim gibi hergün tartılan biri için her gün farklı sonuç görmek de ilginç oluyor yani
evet sonra sormadınız diye fırça yiyoruzCanım yine nerelerdesin sen? Menü güzel
kız aceleden cocuguda altı yedi ayda doğurma 9.ayı bekle
hahaha aynen bende biliyorsunbakcam şimdi bugün ne olmuş
ben de regl oldum bugün artık cumaya çok ödemli olmam inşallah :)kızlar çok şükür benim dunki şişlik gitmişama biraz daha ödem var bence onuda atarsam yarn çok güzel birşeyler görücem diye düşünüyorm bugunde dün gibi sıkı tutabilirim inşallah
Cok susamistim, aromali bir icecek istiyordum ve disardaydim. 350 ml kahve 5,75 tl idi 200 ml taze portakal suyu 2 tl idi. 400 ml portakal suyuna 4 tl vermek daha iyiydi. Karar vermek zor olmadi :)Portakal suyuna vermişsin kendinigüzel bir menü
canmn evde sabah aç karnına ince kiyafetle tuvalet sonrası filan tartiliyoruz ama diyetisyene gittigimizde uzerimizde daha kalın kiyafetlerin ağırlığı var o saate kadar içtiğimiz su ve yedigimiz herşey var ondan orda daha fazla çıkıyoruzbir de diyetisyen tartısıyla bizim evdeki tartı farklı tartıyor nedenseneyse artık ben evdekini baz alayım
canmn evde sabah aç karnına ince kiyafetle tuvalet sonrası filan tartiliyoruz ama diyetisyene gittigimizde uzerimizde daha kalın kiyafetlerin ağırlığı var o saate kadar içtiğimiz su ve yedigimiz herşey var ondan orda daha fazla çıkıyoruz
s.a kızlar bende gruba katılmak istiyorum
Kullanıcı Adı : prayingangel
İsim (İsteğe Bağlı ): seher
Mesleginiz: sekreter
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : nişanlı
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Kastamonu
Boyunuz : 158
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz : 47
Kilo alma hikayeniz : su içsem yarıyor
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? 22 temmuzda düğünüm var ve 36 beden gelinlik giyme hayalim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? evet 13. gruba katılmıştım iş yoğunluğundan dolayı çok aktif olamadığım için çıktım
Ay ilk defa anketi doldurup katılan birini görüyorum hoşgeldin canım boyuna göre 47 kilo çok az değil mi 36 değil 34 beden olursun 47 kilo ile sanırım vücudun birüz gevşek zayıflamadan ziyade sıkılaşmaya ağırlık versen kilo vermene bile gerek kalmaz benim boyum 160 52 kiloda çöp gibi oluyorum ???
doğru diyorsun evdekini baz alayım bencanmn evde sabah aç karnına ince kiyafetle tuvalet sonrası filan tartiliyoruz ama diyetisyene gittigimizde uzerimizde daha kalın kiyafetlerin ağırlığı var o saate kadar içtiğimiz su ve yedigimiz herşey var ondan orda daha fazla çıkıyoruz
Hoş bulduuummm. yok tam 36 oluyorum poğaça gibi suratım olduğu için çok zayıf durmuyor bendesöz zamanında da vermiştim 36 beden elbise güzel olmuştu şimdi gelmiyor malum :) aynen sıkılaşmam şart akabinde spor da yapıyorum tabi her gün yürüyüş ve spor destekli bi program oturtmaya çalışıyorum burda da beslenme ve diyet hakkında fikir almaya geldim güzel öneriler oluyor. 47 diyeyeyim de 48 - 49 a da insem olur hedefi yüksek tutayım dedim :)
Valla ben karatay yapıyorum memnunum kalori sayan arkadaşlarımız var onlar da memnunlr diyetisyen eşliğinde devam eden arkadaşlarımız var herkes kendince spor yapmaya çalışıyor işte perşembe günleri spor yapmıyoruz kaslar gevşesin cuma günü tartıda az çıkalım diyeonun haricinde zaten menü paylaşıyoruz bunları biliyorsun canım. Tarif olarak ben düzenli yapamıyorum ama düzenli yaptığım dönemde gece yatmadan önce pul biber limon yogurt veya zencefil zerdaal tarçın karabiber yoğurt yiyerek yattığımda gerçektten işe yarıyor
bu gün karanfil kürünü keşfettim ve hemen yaptım. şansılıyım ki iş yerinde karanfil varmış uyguladım normalde kahvaltı yapmıyorum işe gelirken bu tür sular çaylar tok tutuyor beni bakalım bir hafta boyunca devam edeceğim işe yarayacak mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?