- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
tabi ben viraz düz mantık kendi üzerimden düşündüm genelde kaçamağım karbonhidrat alamk oluyor ya onuda öyle abartmiyorum zatn karbonhidrat su tutulumu yaptigi için de kilom böyle çıkıyor tekrar suyu atinca normale döndüm gibi düşünüyorum pekde zarar gormedim diyorum kaçamak ile ama tabi bu herkeste böyle degilki kaçamak diye yağda kızarmış bir şey yiyince elbette çok sağlıksız çok zararlı yada cips kola gibi şeyler tabi bunlar dan daha sağlıksız bişey olamaz ben i tarz kacamaklarda hiç buluadigim için sonradan düşününce aklıma geli tabiki bu tarz kacamklar çok tehlikeli bide ben daha önce bu patates olayı ile kötü oldum bide elma olanı uyguladim oda bana kilo aldirdi karatay sayfası mayıs ayında paylasimlarm var karatayda iken kendime bir kaç günlük elma diyeti uygiliyim dedim 1 kilo almama ve bir kaç hafta da kilo vermem durdu ama ber kes farklı olabilir tabi sana çok iyi geliyor madem tabikide yap canımHer öğün patates olmuyor zaten canım bazen sadece yoğurt yiyorsun. O küçük kaçamaklar kadar zararlı değil bence. Uzun süreli yapacak olsam dediğin doğru ama bu kısa süreli bi detoks su kaybetmiyorsun bağırsaklar temizleniyor sadece. Zaten bolca su içiyorsun. Su kaybı olsa bıraktıktan sonra hemen alırsın ama dediğim gibi almıyorsun yapan hiçbir tanıdığım da geri almadı. Teşekkürler tavsiyeleriniz için![]()
benim eşimde dün gece tv izlerken canı toat çekmiş gece gece bana sucuklu kaşarlı tist yaptırdı buram buram ortalığı kokutup tostun başında kızarmasını beklerken birde arkamdan gelmiş şu ekmeğin yarısında kendine yap nolur bir seferlik ye birşey olmaz bak içim rahat etmiyor böyle diyor
sanırsın hamile