• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

@deadline caroline84 caroline84
Arkadaşlar ben bu haftada tartilamayacam evde değilim yarın sabah da erkenden doktora gitmek için yola cikacaz nasıl bir yol izlemeliyim
Mola versem mantiklimi acaba
2 haftaya donerim bu yol gösterin canlatim

Canim istersen sabit yazalım dönünce devam edersin olurmu??

migrosta buldum kaptancım içinde hurma yulaf kepeği elma tarçın vb. malzemelerin olduğu kısacası meyveleri içeren bir tatlı içinde hiç şeker yok hatta bu ara reklamları da çok çıkıyor radyo duruyorum züber şişmanlatmayan tatlı diye açlık veya tatlı krizi hissettiğimde yiyorum birtanesini bitirmek bana biraz ağır geliyor bende yarım yarım yiyorum

Bide ben deneyim canım.

Ay kızlar şimdi ulaştık hepinize teşekkür ederim valla yoruldum hiçbişey yemedim gelir gelmez tartıldım annemin tartısı yarım kilo fazla tartıyor ona göre hesap edicem artık.

Ay kızlar şimdi ulaştık hepinize teşekkür ederim valla yoruldum hiçbişey yemedim gelir gelmez tartıldım annemin tartısı yarım kilo fazla tartıyor ona göre hesap edicem artık.
Canım en çok ödem uçakta yolculukta oluyor demişti bana diyetisyen bende kara yolculuğunda sanırdım bilmiyorum artık ne derece doğru istersen bir iki gün sonra tartıl bakalım

Back
X