- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
ay utandımevet ya ben soruyordum hiç ölçen yoktu bi yeşil olcuyorm diyodu baska da duymadım kimse gerek duymuyordu ilginç gelmisti bana hatta ama iyiki sen geldin çok istiyordum ben böyle bir şeybide arada gaz veriyosun bize yüzümüze yüzümüze vuruyosun kilomuzu ya bayılıyorum
valla beni çok gaza getoriyo tam böyle biseye ihtiyacm varmış
sen tüm hepsini giderdin
zaten iki tanede hep morel motivasyon veren melegim vardi hatta onlarla 3lu grupduk uzun zaman bide gaz verenim oldu ooohhhh
takım şimdi bence tam şahane oldu

ohh süperiz o zaman artık kimse bizi durduramaz

hadi bakalım 1 ay içinde en çok kim incelecek
hadi bakalım 1 ay içinde en çok kim incelecek  kilo verecek demiyorum bakın incelecek diyorum
 kilo verecek demiyorum bakın incelecek diyorum 

eee göğüslerde süt dolacak tabiki bebise lazm
 eee göğüslerde süt dolacak tabiki bebise lazm  oralara yapacakbir şey yok
oralara yapacakbir şey yok ama bacakları inceltmek için tabiki bir engelin yok
 ama bacakları inceltmek için tabiki bir engelin yok hamilelerin duymaktan bıktığı klasik bir söz
 hamilelerin duymaktan bıktığı klasik bir söz bol bol yürü canım
 bol bol yürü canım 

diyete başlamadan bende almıştım ölçülerimi ama bayadır almiyodum birde baseni yanlış yerden ölçmüşüm ki sorma ama diğerlerini doğru ölçmüşüm neyse inşallah bir ayda incelme olur ama fatosu zor geçeriz malesef
 diyete başlamadan bende almıştım ölçülerimi ama bayadır almiyodum birde baseni yanlış yerden ölçmüşüm ki sorma ama diğerlerini doğru ölçmüşüm neyse inşallah bir ayda incelme olur ama fatosu zor geçeriz malesef  hem spor için azimleniriz.
 hem spor için azimleniriz. 

sen de o konuda bizi solda sıfır bırakıp hedefe kadar vardn daha ne olsun
 sen de o konuda bizi solda sıfır bırakıp hedefe kadar vardn daha ne olsun  daha önce ki aylar gelseydin birinci kesin bendim ama belli bir noktadan sonra daralma yavaşlıyor bu ara azaldı baya
 daha önce ki aylar gelseydin birinci kesin bendim ama belli bir noktadan sonra daralma yavaşlıyor bu ara azaldı baya 

bakiiim şu an toplam 9 kişiyiz, ama yeşili sayma o fasulyeden
 bakiiim şu an toplam 9 kişiyiz, ama yeşili sayma o fasulyeden  8 kişi arasından ilk 3'e kim girecek görelim
8 kişi arasından ilk 3'e kim girecek görelim  ya haftaya bi kontrole gidelim inşallah hemen platese başlıycam canım. Senin dediğin gibi göbek ve göğse yapıcak beşey yok ama diğer yerleri düzenleyebiliriz. Asyada hiçbiyerim kalınlaşmamıştı hatta sana doğum yaptığım günün fotosunu atmıştım hatırlıyo musun? Arkadan gören kimse hamile olduğumu anlamıyordu bakalım inşallah bunda da aynı dikkati gösterebilirim. Tabii iyiki sizlar varsınız. Beni cısslardan korursunuz
 ya haftaya bi kontrole gidelim inşallah hemen platese başlıycam canım. Senin dediğin gibi göbek ve göğse yapıcak beşey yok ama diğer yerleri düzenleyebiliriz. Asyada hiçbiyerim kalınlaşmamıştı hatta sana doğum yaptığım günün fotosunu atmıştım hatırlıyo musun? Arkadan gören kimse hamile olduğumu anlamıyordu bakalım inşallah bunda da aynı dikkati gösterebilirim. Tabii iyiki sizlar varsınız. Beni cısslardan korursunuz 

pazartesi salı hastanede olacağım cocugu götürecem... Biz seninle yine böyle olculeri almıştık diye hatırlıyorum daha önce sonra devam etmedik etmedim ama bu sefer ölçü takibi yapalım
 pazartesi salı hastanede olacağım cocugu götürecem... Biz seninle yine böyle olculeri almıştık diye hatırlıyorum daha önce sonra devam etmedik etmedim ama bu sefer ölçü takibi yapalım  ayyyy kizlaaarrrr kaç günlerdir spor yapamadım kendimden utanıyorum
 ayyyy kizlaaarrrr kaç günlerdir spor yapamadım kendimden utanıyorum  şimdi bisikletimin üzerinden yaziyorum yavrumla da hasret gideriyorum
 şimdi bisikletimin üzerinden yaziyorum yavrumla da hasret gideriyorum