- 16 Nisan 2008
- 5.479
- 14.834
- 773
- Konu Sahibi tsukikojon
-
Çok korkunç ama konunun asıl açılma sebebi bu gibi geliyor banaBaşka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık
Yazını okuyunca babamın hikayesi aklıma geldi babamın bide ikizi varmış babaannem babam zayıf ikizi tombul diye babamı evlatlık vermiş baban nüfusta amcasının oglu olarak görünüyor o zaman amcasının çocugu olmuyor diye evlatlık vermişler babaannem bu zayıf zaten yaşamaz diye düşünmüş öyle vermiş ama babamın ikizi ölmüş babam yaşamış hayat bu hiçbir şey garanti degilTövbe yarabbim daha neler okuyacağım
Nasıl bir seçimle vermeyi düşünüyorsunuz en güzel(!) en kilolu(!) bebeği seçip bu benim olsun bunlar sizin mi olsun diyeceksiniz?Nasıl olacak bunun matematiği? Akıl fikir diliyorum.
Canım sanırım konu açma sebebi burada evlat sahibi olamayanlar ister diye düşünmüş bu konu sahibi hani 2 tanesini vermeyi düşünüyor ya ona şimdiden yer arıyor galiba ben şuan bu cevabı yazarken bile garip oldum sanki kedi köpek yavrusu bahsettigimizBilerek acılmıs bı konu hıc inandırıcı gelmedi yazdıkları. Yok dogal yolla uc cocuk yok baskasına vercem bılmem ne hepsı palavra bunu yapmak ıcın buraya gelip oylama mı yapıyorsun napayım diye. Gercek bile olsa su yazılanlar burdakı insanların sana secim yapmasını mi sağlayacak. Tamamen ışsizlik uzerıne bınkonu. Gercekten çocuguyla ısı arasında boyle bir tercihi yapacak biri olsaydınız burda konu açmaya vaktiniz olmazdı sanırım
Ay nolur düşündüğünüz gibi olmasınCanım sanırım konu açma sebebi burada evlat sahibi olamayanlar ister diye düşünmüş bu konu sahibi hani 2 tanesini vermeyi düşünüyor ya ona şimdiden yer arıyor galiba ben şuan bu cevabı yazarken bile garip oldum sanki kedi köpek yavrusu bahsettigimiz
Demin birinin yorumunu okurken acaba mi dedim bu yorum üzerine eger oyleyse dusunmek bile tuylerımı urpertıuor alenen pazarlama ya Rabbım bız daha neler duyup gorucezCanım sanırım konu açma sebebi burada evlat sahibi olamayanlar ister diye düşünmüş bu konu sahibi hani 2 tanesini vermeyi düşünüyor ya ona şimdiden yer arıyor galiba ben şuan bu cevabı yazarken bile garip oldum sanki kedi köpek yavrusu bahsettigimiz
Umarım. Bütün bu okuduğum şeyin yalan olmasını isterim yazık o bebelere. gerçi vermesi daha mı iyi olur onu da bilemedim annelik nedir bilmeyen bir kadının elinde büyüyen çocuga da yazık olur hangisi iyi gerçekten Allahım sen kalbine merhamet vermediğin insanın eline karıncayı bile düşürme. İsyan olmasın da onca isteyen varken neden böyleleriAy nolur düşündüğünüz gibi olmasın
Fake olsun yazdıkları gerçek olmasın içim sızladı okurken(
İnsanoglu. kedi köpek kadar olamıyor kimisi işteDemin birinin yorumunu okurken acaba mi dedim bu yorum üzerine eger oyleyse dusunmek bile tuylerımı urpertıuor alenen pazarlama ya Rabbım bız daha neler duyup gorucez
Doğsunlar da verebiliyor musun bir bak tırnağını bile veremezsin saçının teline bile kıyamazsın. Bakıcı tutarsınız madem ikinizde çalışansınız. Bir yolu bulunur elbet dünyada ilk defa üçüz doğurulacak gibi. Böyle bir düşünceniz varsa atın kafanızdan Allah korusun, birine bile muhtaç eder Allah.4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
İş mi çocuk mu sorusuna iş diyen sayılı insanlardansınız. Evet çok zor bu doğru ama zevki ve verdiği mutluluk ve duygu da apayrı. Emin ol doğumdan sonra bebeğini kucağına alınca anlıyor insan anne olduğunu. O zaman bu korkunç düşünceye kapıldığınız için kendinizden utanacaksınız. Hakkınızda hayırlısı. Allah dileyene versin inşallah. 1 tane istemişsin 3 vermiş çok şükür. Yok ben 3 istemem 1 ver demek de enteresan. İçim kötü oldu gerçekten. 1 yaşında bebeğim var tırnağını vermem kimseye. Gerçekten çokk zor büyütmek tek başına ama. 1 gülmesi gelip öpmesi herşeyi unutturuyor. Keşke İkiz olsaydı tek seferde çocuk olayını kapatırdım. Ne muhteşem bir nimet. Zorluğuyla tabi. Allah sizde o gücü görmüş ki vermiş. Sağlıkla doğurun inşallah. Ve kimseye vermeyin lütfen.4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
Tam ne kadar sanslisin die dusunmustum bn bi tanesi icin kndimi parcaliyorum 2 seneyi geckindir ikiz olsa ucuz olsa buyuk bi nimet olur rabbim sana 3 tane nasip etmis ne kadar cok seviyomus seni bak ve şunu unutma her kul kendi nimetiyle dogar o yavrularin rıski var emin ol rabbim yazmişki nasip etmiş kotu olumsuz düsünme sadece şunu soyle rabbim bana 3 tane saglikli hayirli evlat nasip etsin de bak bizler nasil ölüp bitiyiruz4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?