1 tane bekliyorduk :)

Allah size 1 değil 3 mucize vermiş bakmanız lazım bu kadar bencil olmayın ya ilerde o çocuk gerçeği öğrenip sizi mi aricak bide ?
keske sadece hak edenler anne baba olsa ya

Yazdım sildim yazdım sildim.. sizi kırmadan neler yazabilirim diye düşündüm de düşündüm… ama bir yerde kalp illa kırılıyor sanırım…

Hanımefendi eşimin sperm durumundan dolayı 1 yıldır gebelik isteyipte elde edemeyen… sonunda tüp bebeğe gidecek olan bir kadım öncelikle onu belirtiyim…

Allah kimseyi evlat hasreti çektirecek kadar bekletmesin… herkese sağlıklı bebek nasip etsin..

Ama zor elde etmek.. günlerce ağlamak dua etmek nedir bilirmisiniz? Bilmeyin Allah yaşatmasın..

Ama bilmiş olsaydınız şu satırları yazmazdınız.. keşke yerinizde olsam.. keşke üçüzlere değil dördüzlere bile gebe kalabilsem.. yerinizde olmayı o kadar isterdim… içim cız etti şu satırları okurken..

Maddi imkanı olmayan anneler bile neler neler yapıyorlar evlatlarını büyütebilmek için..

Sizi kınamıyorum kınamak istemiyorum ama başka birine vermeyi nasıl düşündüğünüzüde anlıyamıyorum.. sanırım işe öncelikle kabullenmekle başlayabilirsiniz..

Güzel şeyler hayal etseniz ? düşünsenize evde 3 bıcırık sağlıklı mutlu… birlikte büyüyecekler

Birbirlerine destek olacaklar.. büyüdüklerinde sizi teselli edip size destek olacaklar.. birlikte gezeceksiniz güleceksiniz.. eğlenceli kalabalık şirin bir aile olacaksınız.. bence böyle düşünün

Sırf insanları sinirlendirmek için açtığınız yalan konuya içeriğine bakın ve utanin yazik aciyorum sizin gibi ruhsuz merhametsiz insanlara!

kızım köpek yavrularının birbirinden ayrılmasına ağıt dökerken

kızımın kardeşsiz kalması ama bu kadının anne olması

estagfurtövbe diyorum ve gidiyorum
Benim kzımda tek kedisi içün döktüğü gözyaşı hergece kardeşim niye olmuyor diye döktüğü gözyaşı, resmen bizimle dalga geçmiş

ay tövbe Allah yazmasın.
işi bırakmak yerine çocuğu bırakmak mı!?

KORKUNÇ!

hunharca kullanılmış toz bezi resmen
Yok ya inanasım gelmiyor doğru olamaz ben yaşadım ya bir kere biliyorum o duyguyu
Umarım doğru değildir fake dir ozaman güler geçeriz ama aksi olmasın

4 aylik hamilesin üçüz olduğunu yeni mi öğrendin?

Sen ya tam bir trolsün ya da burda evlat sahibi olmak isteyip türlü bilgi paylaşımına giren kadınlarla dalga gecmek için yazmışsın ya da tam bir vicdansızlık başka bir açıklaması yok.
İnsanlar ev parası harcıyor evlat sahibi olabilmek için psikolojik destek alıyorlar (bunlardan biri de benim ) utanmadan gelmiş burda bilerek yazıyorsun mümkünse üyeliğini kapat ve git normal değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…