- 16 Mart 2019
- 5.735
- 14.697
- 248
- Konu Sahibi tsukikojon
-
Benim kzımda tek kedisi içün döktüğü gözyaşı hergece kardeşim niye olmuyor diye döktüğü gözyaşı, resmen bizimle dalga geçmişkızım köpek yavrularının birbirinden ayrılmasına ağıt dökerken
kızımın kardeşsiz kalması ama bu kadının anne olması
estagfurtövbe diyorum ve gidiyorum
Harbiden nişanlı yazıyorBide nişanlı yazıyor
ay tövbe Allah yazmasın.4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
hunharca kullanılmış toz bezi resmenHarbiden nişanlı yazıyoryok bu dalga geçti bizimle
Yok ya inanasım gelmiyor doğru olamaz ben yaşadım ya bir kere biliyorum o duyguyuhunharca kullanılmış toz bezi resmen
Fake zaten belliYok ya inanasım gelmiyor doğru olamaz ben yaşadım ya bir kere biliyorum o duyguyu
Umarım doğru değildir fake dir ozaman güler geçeriz ama aksi olmasın
4 aylik hamilesin üçüz olduğunu yeni mi öğrendin?4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
Agzina saglikKeşke seni de mal gibi verselerdi birilerine.
Bana da inandırıcı gelmedi.Polemik için açılmış bu konu. Son derece umursamaz ve ruhsuz yazılmış her cümle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?