- 16 Haziran 2020
- 5.103
- 12.090
- 248
- 28
- Konu Sahibi tsukikojon
-
İnsan işinden ayrılmak istemiyor diye daha doğmamış bebeğinden kurtulma planlarımı kurar. Seninki geçim ya da rızık meselesi falan değil bencillik ve nankörlük. Yazık ya 4 aylık hamileyken düşük ve bebekleri başkasına verme ihtimalini yalnız değil eşinle planlıyorsan bence birlikte bir psikoloğa gidin. Hadi senin hormonlardan dengen bozuldu diyelim esin nasil böyle vicdansiz olabilir şaka gibisiniz ya ama güldürmüyor ağlatıyorsunuz.4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
Allah’ın bir lütfu çoğul gebelik ne kadar şanslısınız bir bilseniz muhakkak bir çaresi bulunur üzülmeyin. Ne çocuklarınızdan ne de işinizden vazgeçmek zorunda dasınız Allah yardım edecektir4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
Ne yapacaksın bakacaksın tabi ay ne güzel 3 tane üçüde bi taraftan emeklicek paytak paytak yürüyecekler ay çok güzel ya kurban oldugum rabbim vardır senin bildigin isteyene bi tane bile vermiyorsun istemeyene 3 tane Allah'ım kurban olduğum rabbim bana ver nolursun hepsine bakarım uyumam başlarında beklerim bende onlarla aglarım4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
Gerçekten öyle rabbim evladı hak edenlere versin bizler gece gündüz 1 evlat için ağlarken ne anneler varmışDün bu konuyu gördüm.. İçler acısı bir durum.
Gece gündüz evlat için ağlayan bizler ve 3 taneye birden hamile olan ve diğerlerini başkalarına vermek gibi çirkin bir düşünce içerisinde olan siz.
İnanın o kadar ağladım ki bu konuyu görünce.
Eğer gerçekse bu Rabbim sizin ve eşinizin kalbine merhamet versin.
Ama yalan ise bizim gibiler ile dalga geçtiğin için Rabbime havale ediyorum seni.
Böyle saçma sapan konuları görünce canım çok acıyor artık....
Aynen ya gecemiz yok gündüzümüz yok cidden Allah akıl fikir versinGerçekten öyle rabbim evladı hak edenlere versin bizler gece gündüz 1 evlat için ağlarken ne anneler varmış
Başka ailelere vermek miii4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
Baska ailelere vermek derkenn?? Ben yanlis anladim sanirim4 aylık hamileyim. Bir şok aldık. Üçüzlere hamileyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimle uzun süredir çocuk istiyorduk. İşimiz dolayısıyla tek çocuğa yetecek vaktimiz var. Ayrıca birden fazla çocuğa odaklanamayacağımızı biliyoruz. Doğuma kadar düşük ihtimalini de gözardı etmemeye çalışıyorum fakat ne yapacağımı şaşırdım. Eğer çoklu doğum gerçekleşirse bu çocuklara zaman ayıramayacağız. İşimden ayrılmak istemiyorum. Başka ailelere verme gibi korkunç bir ihtimali düşünmeye başladık. Ne yapacağım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?