1 tane bekliyorduk :)

Ayy Allahmm hayalimi siz yaşıyorsnuz ve tedirginsiniz Rabbimin adaleti ne diyeyim bence vardır bi hayır diyip hayırlısıyla üçünü de doğurun bu saçma fikirleri atın kafanızdan

İnsan işinden ayrılmak istemiyor diye daha doğmamış bebeğinden kurtulma planlarımı kurar. Seninki geçim ya da rızık meselesi falan değil bencillik ve nankörlük. Yazık ya 4 aylık hamileyken düşük ve bebekleri başkasına verme ihtimalini yalnız değil eşinle planlıyorsan bence birlikte bir psikoloğa gidin. Hadi senin hormonlardan dengen bozuldu diyelim esin nasil böyle vicdansiz olabilir şaka gibisiniz ya ama güldürmüyor ağlatıyorsunuz.

Allah’ın bir lütfu çoğul gebelik ne kadar şanslısınız bir bilseniz muhakkak bir çaresi bulunur üzülmeyin. Ne çocuklarınızdan ne de işinizden vazgeçmek zorunda dasınız Allah yardım edecektir

Ne yapacaksın bakacaksın tabi ay ne güzel 3 tane üçüde bi taraftan emeklicek paytak paytak yürüyecekler ay çok güzel ya kurban oldugum rabbim vardır senin bildigin isteyene bi tane bile vermiyorsun istemeyene 3 tane Allah'ım kurban olduğum rabbim bana ver nolursun hepsine bakarım uyumam başlarında beklerim bende onlarla aglarım

Uzun zamandır çocuk istiyordunuz ama 3üz olduğunu duyunca başka ailelere vermeyi düşündünüz. Sırf işinizden ayrılmak istemediğiniz için?
Sizin gibi insanları görünce Allahım diyorum bunlara vereceğine her gün ağlayan insanlara ver.

Eğer Bu konu ve sizin düşünceniz gerçekse kötü..değilse daha kötü.. dalga mı geçiyorsunuz?
Her ay topiklere yazıp bebek istiyorum diye dua isteyen kadınların çoğunluk olduğu bi platformda çok acınası ve korkunç bir konu..

Bazen Allah'a isyan ediyorum. Allahım diyorum annneliği haketmeyenlere neden neden?!?!? Bizim gibi evlat diye yanıp tutuşanlar ikiz -üçüz diye dua edenler değil de neden sizler?? Ne iğrenç bi konu bu ya? Bu nasıl saçma bir düşünce fake olduğunuzu düşünmek istiyorum. Allah hayvanlara bile vermiş bu içgüdüyü, duyguyu, merhameti. Siz bunlardan yoksunsunuz. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde direk aklıma kilom gelmişti. Bu kiloyla diye düşünce geçti aklımdan. Dış gebelikle sonuçlandı. O fikrim bile bana bir ders olmuştu bence. Umarım Allah'ta bu düşünceniz için evlatlarınızla sizi sınamaz!!!

Dün bu konuyu gördüm.. İçler acısı bir durum.
Gece gündüz evlat için ağlayan bizler ve 3 taneye birden hamile olan ve diğerlerini başkalarına vermek gibi çirkin bir düşünce içerisinde olan siz.
İnanın o kadar ağladım ki bu konuyu görünce.
Eğer gerçekse bu Rabbim sizin ve eşinizin kalbine merhamet versin.
Ama yalan ise bizim gibiler ile dalga geçtiğin için Rabbime havale ediyorum seni.
Böyle saçma sapan konuları görünce canım çok acıyor artık....

Fake olduğunu düşünüyorum ayrıca.
Çünkü hiç kimseye cevap yazmamışsın...

Çok korkunç bir düşünce şuan da sizin yaptığınız yıllarca gerçekten isteyip de evlat hasretiyle yaşayan insanlara saygısızlıktan başka bir şey degil5allah vicdan versin umarım bir an önce bu düşünceden arınır ve evlatlarınız işten önce gelir.....

Gerçekten öyle rabbim evladı hak edenlere versin bizler gece gündüz 1 evlat için ağlarken ne anneler varmış

Başka ailelere vermek miii ben 4 yıldır uğraşıyorum hanımefendi cennet meyvesi onlar başka ailelere vermek nasıl bişey ya bide rahatça söylemişsiniz Allah'ım bizim gibi arayanların sınavını zorlastiriyo başka insanlara kolay yoldan ulasabildigi için bu şekilde düşünceler veriyo tek olsunda 3 ucuz olsun 5 iz olsun sağlıklı sihatli olsun ne gözyaşı dökenler var içimizde bende dahil düşünmeyin öyle o kafa yapınızı değiştirin lütfen arar bulamazsiniz zaman gelir bu düşünceler yüzünden inşallah öyle olmaz tabikide

iş cocuktan önce mi gelir her cümlene ayrı kızdım..yardım edecek anne abla kardeş kaynana var pes doğrusu çocuk için çaba sarfedenler var sen verme düşüncesindesin yok artık ya...

Baska ailelere vermek derkenn?? Ben yanlis anladim sanirim

Mide bulandırıcısınız.. ben söylemesi ayip kaç bin tl döküyorum hamile kalabilmek icin hatta dua ediyorum fazladan olsun tek seferde kurtulayım cünkü hamile kalamıyorum. Siz hic haketmiyorrsunuz hemde hiç

Kime vereceğini iyi araştır da 20 yıl sonra Müge Anlı’da ararken zorluk çekme !

2 bebek kaybettim yıllardır tedavi görüyorum ben ve benim gibi binlerce arkadaşımız varken böyle bi mesajı sahte bi profille bile olsa yazan caniyi merak ettim doğrusu. Eğer ki doğruysa da Allah size vicdan versin çok şey söylerim de Allah bilir isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…