bir sürü sorun.ruh sağlığım bozulmuştu baya.ama senin durumun farklı sen bilmeden hamile kalmayacaksın isteyerek kalacaksın.aynı değil.
Öyle bişey yaparsa kapıyı gösteririm bilir
romantik bi ortam derken
Keşke 2.ci bebisi aldirmadaydiniz şimdiye oda büyümüş olacakti. Keşke biz insanlar dünyaya getirmek isteyince doğurup istemeynce aldırmak gafletine düşmesek değil mi??Şimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.
1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.
Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.
buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.
Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?
Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.
Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.
Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?
Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.
Kadesa sımdı ıyısın ama dımı? calısıyormusun cocuklara kım nasıl nerede bakıyor
cok soruyorum ama kusura bakma
ufaklık kac yasında oldu
Bu işin sonunda bebe olacağını biliyorsun ama dimiNe biliyim efenim mumlar, cicekler ,yemekler, danslar falan
Sonucta cocuk fikrini esiniz atmadı mı ortaya, güzel bir ortam hazırlasn madem sizin icin de daha bir hoşluk olur
bir kaç aydır Allahım o zaman korunurken olsun gene diye içinden geciyorumgayet iyiyim :)
kreşe gidiyorlar,kızım 2 yaşında şu anda ve şükür her şey yolunda.ama ilk zamanlar çok zordu tabii.bir şey diyim mi onların kokusu yetiyor inan.bazen çok yoruluyorum,öfkeleniyorum ama birini kucağıma alıp da koklayınca o anda cennetteyim sanıyorum.
senin yaşın genç illa hemen olmak zorunda değil hazır hissettiğin anda olsun en güzeli bu.
bir kaç aydır Allahım o zaman korunurken olsun gene diye içinden geciyorum
bu sefer olmuyor korunurken
çok sevindim sen calısıyorsun dımı
mutlaka zor olmalı çünkü.
Şuanda bende oglum da oyle hıssedıyorum bazen esımın yanında bulamadıgım huzuru onun yanında buluyorum
insan olmayan bir şeyi daha çok istiyor hele k bu şey çocuk olursa istek daha da artyor.ben de oğlum 11 aylıkkn kızıma hamile kaldığımde kendimi ona ihant ediyormuşum gibi hissettim oğlumdan sonra 2. bir çocuğu sevmeyecekmişim gibi geldi ama öyle olmuyor ikisini de aynı derecede ama kalbime sığmayacak kadar çok seviyorum sen de hemen yapmalısın
ha bu arada bende çslışıyorumvalla ben yaptım çokta memnunum iyiki yapmışım...kızım kardeş istiyor baskısıyla düşünmeye başladım tıpkı senin gb.korktum çok düşündüm ama inan böyle çok daha güzel bi aile olduk..evet geçen sene tatile gidemedik 4 ay sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür...hiç düşünme yap dünyadaki en güzel şeyi bi kez daha yaşa
Bu işin sonunda bebe olacağını biliyorsun ama dimi
Bi karar versem ben ona ortamı ayarlatırımda
Biliyorsun benimkilerin arasında 16 ay var. Ne kadar kavga da etseler ağlasalar da yine de birbirlerinden ayrılamıyorlar. Kardeş candır. Evet anneyi yıpratıyor ama bir süre sonra o da geçiyor.
kadesa ikizlerle kızının arası yakın mıydı seninde?
Bilmiyorum alta bişey yatıyormu ama aktif olarak böyle bi endişe içinde değilim.
yok hayırbaska endiseleriniz olabilirmi ? mesela esinizin oz cocuguyla oglunuzu zamanla ayit etmesi gibi ?
Şimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.
1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.
Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.
buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.
Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?
Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.
Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.
Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?
Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.
yok hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?