- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
Bana ettiniz kilo duaları size dönsün inşallah
Yapıyorum :)
bizimki öz baba ama derslere falan yardım etmez asla.yoruluyorum az ilgilen desem herkes nasıl okuyor oda okur der fazla kurcalama der hemen.tembele iş buyur sana akıl verir o hesap.ikinci çocukta çöktüğümü hissettim sen bilirsin canım.olsa bir türlü olmasa bir türlüİyi normal sız nasılsanız bizde oyleyız ılgılenıyor bana yardımcı oluyor suanda oglum 1. sınıfa basladı dersler konusunda pek yardım etmıyor bende bırakamam zaten ben ılgılenıyorum ama benıde rahatsız etmıyor cogunlukla oglumu uyuturken uyuyakalıyorum dersler uzun suruyor
ammmaannn tek dert kilo olsun boşver.. kilo alınır verilir.. yap tabi kardeş olsun.. sen çok iyi bakarsın oğlanda çok yardımcı olur tahmin edebiliyorum.. yaşın gençken yap büyüt sonra 2 bebeyle keyfini sür :)Bana ettiniz kilo duaları size dönsün inşallah
Yapıyorum :)
İşi çirkefe vurup Ege'yecute eşininde hakkı diye düşünüyorum oğluna öz babası gibi hatta öz babasının göstermediği babalığı yapıyor. bu adam hakediyor bence.
bir diğer konu 2. çocuğu sevemezsem diye asla birşey yok. evlat hertürlü seviliyor mesela sen tercih yapabilirmisin annem yada babam diye onun gibi düşün. ikisinide çok çok seversin.
eğer maaş durumun elverirse bakıcı durabilir evde ben öyle yapmıştım..
kilo alırım diye birşey yok hamileyken duygusallığa kapılıpta abur cubur filan aş erdim diyip her gördüğünü yemezsen mis gibide oluyorsun doğumdan sonra.. önemli olan sağlıklı beslenmek hamileyim canım şunuda çekti üstüne bunuda çekti dersen ayda 1 kilo son ay 2-3 kilo alınıyor..
oğlunuda ihmal edeceğin bir durum yok zaten oğluşun okula başladı günün büyük kısmı o okulda olacak.. derslerini yapacak sonrada hep beraber ikisininde oynayacağı ikisininde eğleneceği aktiviteler yapacaksınız..
kardeş can dır bacım .. bak benim başıma boşanma işleri geldi kim vardı yanımda annem babam ve abimmm dağ gibi durdular arkamda..
bence abilik en çok ege'ye yakışacak..
hadi o zaman kolay gelsin..İşi çirkefe vurup Ege'ye
sen kardeşine bakarsın dimi diyorum .
Evet bakarım anne sütünü ben veririm nolur diyor.
pazartesi akşamı oglumu anneme goturdum 10 gibi , sonrakı gün dediki yaptınızmı bebek
he dedim yaptık gel içerde oynuyor
Of yapıcam herhalde ya
bencede çalışmalar başlasın
hayırlısı mini ,mini bir bebek rahimde gerçekleşen bir mucizee.. bir can .kadınlık ne ka değerliii..bencede çalışmalar başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?