1 tane dondurulmuş emriyo transferi

angell80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
723
0
96
İzmir
merhaba Emb.Aşina Bayram
benim ilk tüp bebek denemem başarısız sonuçlandı. 4dondurulmuş emriyom var.sadece 14hücreli 1.kalitede 4tane dondurulmuş emriyom olduğunu biliyorum.
şuanda dondurulmuşları transfer için tedaviye başladım. yeni yasaya göre tek emriyo transfer ediceklermiş.sizce şansım nedir.??

merhabalar ben asina hanimin yerine size cevap vereyim sizin icin en iyi secenek embryolariz cozuldukten sonra onlari blastokist asamasina kadar takip edilip iyi kalitede bir blastokistiniz olursa yine yuksek oranda bir gebelik sansina sahip olursunuz eger birden fazla blastokist gelisirse onu da tekrar dondurur tekrar bir sans elde edersiniz bol sans

öncelikle ilginize teşekkür ederim halit bey.
beni çok aydınlattınız ben bu blastokist aşamasını bilmiyordum
bir sorum daha olacak benim tedavim ege üniv.de dondurulmuş embiryolar aynı tüpteler. ve 12-14 hücreli glade 2 olduğunu biliyorum.çözdürme işleminden sonra blastokist aşamasına ulaşırmı. çünkü bana transferden birgün önce çözdürme yapılır demişlerdi. ben bu aşamada neyapabilirim.(not:18 martta tedavim suprefact la başladı.)

merhabalar balstokiste ulasip ulasamiyacaginin bir garantisi yok bunu etkileyen bircok faktor var laboratuar embryonun kalitesi cozdurme protokolleri gibi ama saglikli cikarlarsa blastokist asamsina kadar beklemekte fayda var

merhabalar balstokiste ulasip ulasamiyacaginin bir garantisi yok bunu etkileyen bircok faktor var laboratuar embryonun kalitesi cozdurme protokolleri gibi ama saglikli cikarlarsa blastokist asamsina kadar beklemekte fayda var

teşekkür ederim dr.bey.
sorularım çok fazla oldu biliyorum ama:kedi:

emriyoloji lab. ile görüştüm. 1 tanesi kompaksın olmuş iyi dedi. 3taneside orta kalitede 6-12-14 hücreli dedi. emriyolog "5.güne gidebiliriz ama doktorunuz karar vericek, çünkü bazı embryolar lab.ortamında dışarda değilde rahimde tutunmak ister" dedi. 1-sizce bu kalite blastokiste ulaşırmı??
2- sat 18mart suprefact kullanıyorum. 16.günden sonra bir ilaç daha verip 15gün sonra transfer olucakmış. çok uzun geldi. yani toplam 30-31 gün sürüyor normalmi bu.
şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba blastokiste gitmekte fayda var diğer konuya gelince farklı bir protokol ama sizin kliniğiniz bunu tercih etmiş süre farketmez yeterki hormonal değerler uygun olsun kolay gelsin

aydınlattığınız için çok ama çok teşekkür ederim.
transfer sonrası inşallah müjdeyi veririm artık.

muhakkak bekliyorum bol şans

merhaba doktor bey,
bugün 16.günüm kontrolden geldim. E2 yüksek çıkmış.ama ultrasonda bir kist yok, neden yüksek olduğunu bilemiyoruz suprefacta devam 7martta tekrar kontrole gel dediler. yani tedavinin 2.aşamasına diğer ilaçlara geçemedim daha. sizce e2 neden yükselirki. şimdiye kadar değerlerim hep normaldi. suprefactın etkisi olabilirmi?

merhabalar suprefactin etkisi olabilir E2 in buyuk ihtimalle dusecektir dusmez ise gorusuruz bol sans

merhabalar suprefactin etkisi olabilir E2 in buyuk ihtimalle dusecektir dusmez ise gorusuruz bol sans

Merhaba hocam,
dün kontrolum vardı.(adetimin 21.günü idi) aynen dediğiniz gibi E2 düştü ama budefada progesteron yüksek çıkmış. bu nedenle ikinci aşamaya yani diğer ilaçlara geçemedik cuma tekrar kontrol dediler. eğer progesteronda düşmezse tedavi iptal olabilirmiş. 2ay öncede suprefactı 25gün boyunca kullandım kist var iptal dediler. ben anlamadım neden bukadar uzun sürdü. protokolleri çok farklı heryerden. toplam 32-33 gün sürüyor. birde bende hiç bir hormon vs problem yokken bu hormonlar neden yükseliyor.

merhabalar tum anlattiklariz suprefactin sizin hormonlarinz uzerinde yaptigi etkiye bagli kestiginizde hepsi normal haline belirli bir zaman icinde donecektir bence size suprefact yaramiyor veya verilen zamani yanlis israr etmekte fayda yok tekrar gecmis olsun

çok güzel söylediniz hocam. bende böyle düşünüyorum. ama neyapmam gerekiyor, hiç bilmiyorum.adetimin 2.günü başladım. adetin 16.günü kontrole çağırdılar ve ilk kontrolde e2 yüksek dediler. sonra 2.kontrol yani dün progesteron yüksek dediler. eğer yarında gittiğimde progesteron düştü derlerse tabi budefa başka birşey çıkmazsa tedavi devam edecek.
siz benim tedavimi çok yakından biliyorsunuz artık. yarın süreci bildiricem size.
teşekkürler..

merhaba hocam,
değerler normal çıktı ve tedavimin ikinci sürecine geçildi. şuanda suprefacta ilaveten cyclo tablet kullanıyorum. ve 26nisanda embiryoların çözülmesi için arayıp 27 sindede transfere gidicem. ben ısrarla blastokist istediğimi belirttim. çözülünce karar verilecekmiş. budurumda embriyolar çözüldükten nekadar sonra bana transfer ederler. not: 6-12-14 hücreli ve 1adet compak.olan 4dondurulmuşum var)

tekrar merhabalar ne zaman transfer edeceklerini yukarida yazmissin 26 inda arayip 27 inde transfere gidecegini cozuldukleri gun ne durumda olduklarini bilmemizde fayada var daha sonra da blastokiste birakilsin sevgiler

teşekkür ederim.
benim kafam oldukça karıştı oyüzden. korkum çözündüğü gün rahim açısından bekleyemeyiz transferin 27sinde derlermi diye endişeleniyorum.. çünkü çok farklı bir protokol uyguluyorlar adetimin 41.günü transfer olmuş oluyor.
birde blasta benim isteğimle gidilirse gidilecek. onlar bunu pek uygulamıyorlar. erol tavmergenle görüştüm obile bu isteğini belirt embriyolaglara dedi.

kan sonuclarin transfere uygun ciktiktan sonra adetinin kacinci gunu oldugunun pek onemi yok blast konusunda o laboratuar hakkinda pek bilgim yok ayrica bu kanuda seni sahiplenmesi gereken drun olmasi daha iyi olur kanaatindeyim

merhaba dr bey
ben hamileyim.:CüvCüv:
28nisanda 5.gün tekdondurulmuş emriyom transfer edildi.10 mayısda hcg:696, 13mayıs bugün 3544 değerim ve bugün keseyi gördük. çok mutluyum. 5.güne gidilmesi konusunda desdeklediğiniz ve bilgilendirdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…