1 yaş bebekte beslenme

Stardust07

All iz well
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
1.787
1.532
133
Benim prematüre doğmuş,şu an 1 yaşında olan bebeğim var(koruyucu ailesiyiz).Gelişimi geriden takip etmemize rağmen normalden yavaş.Günlük beslenme şekli nasıl olur onu öğrenmek istiyorum.Ekstra iyi gelecek neler yedirmeliyim.
Mama ile besleniyor,kahvaltı saati,meyve saati ve akşam yemeği saatleri var mama dışında.Acaba yeterli gelmiyor mu nerde yanlış yapıyorum öğrenmek istiyorum

Gece uyku rutini belli.Mamasını yer,bezi değişir,uyku tulumunu giyer hoop yatak.Biliyor ve kendi istiyor uyumayı.Bizimki gündüz 4 saat falan uyuyor toplamda Gece uykusu bundan dolayı az olabilir.Bazen uyandırıyorum çok uyuduğunu düşünüp.Ama uyanmıyor,ağlıyor,sinirlenip bana poposunu dönüyor uyumaya devam ediyor.Israrcı olmalı miyim sizce bu tavrımda?Gündüz uykusunu böleyim azaltayım mi yoksa kendi keyfine mi bırakayım

Yavrum ya bende azalt demeye kıyamadım şimdi ama gece uykusu için uyandırmak daha iyi en azından son yarım saat daha sonra uyanmaya Bi saat kala uyandırabilirsin, denemekte fayda var çok ağlıyor istemiyorsa ertelersin

Sinirleniyor agresif oluyor kendileri öğleden sonraki uykusunda deneyeceğim.sabahki uykusunu uyusun bakalım.teşekkür ederim

Sinirleniyor agresif oluyor kendileri öğleden sonraki uykusunda deneyeceğim.sabahki uykusunu uyusun bakalım.teşekkür ederim
Mesela dün dışarıda 6da uyuyakaldı bugunde kuaföre gitmiştim kardeşime bıraktım 1saat uyumuş öğle uykusunu 5de uyumak istedi... Az uyuduğu zaman öyle oluyor...
Ben zamanla gece uykularınız iyi olacağını düşünüyorum deneyin rica ederim.

Bu doktorunuza danışmanız gereken bir konu. Her bebek birbirinden farklıdır en doğru cevabı çocuk doktorunuz verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…