- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Korkulacak birşey yok benim kızım 13 aylıkken emekledi ve 17 aylıkken yürümeye başladı zamanı gelince yuruyecektir annesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlum da 11 aylık aynen dediğiniz gibi bende endişeliyim..Kızım 10 gün sonra tam 1 yasini dolduracak ama hala emeklemiyor bir yerlere tutunup kalkmayada calismiyor biryerden bir yere yuvarlanarak gidiyor dizleri ustune asla kalkmiyor yalniz ellerinden tuttugumuzda yürüyor napicaz bilmiyorum yani ellerinden tutunca öyle bir gidiyor ki koşuyor resmen ama birakinca kendi kalkmak istemiyor,yere koyunca da vucudunu kaldirmiyor dedigim gibi sadece yuvarlaniyor.Bu gibi bir durum yasayan var mi,bu hafta dr. Gidicez ama oncesinde sizlere de danismak istedim
Emeklememesi de 18 aya kadar yürümemesi de normal. Ama kendini kaldırıp koltukta ayakta durmuyorsa muayene gerekir. Gelişimsel pediatriye gitmelisiniz. Yürüteç önermiyoruz.Kızım 10 gün sonra tam 1 yasini dolduracak ama hala emeklemiyor bir yerlere tutunup kalkmayada calismiyor biryerden bir yere yuvarlanarak gidiyor dizleri ustune asla kalkmiyor yalniz ellerinden tuttugumuzda yürüyor napicaz bilmiyorum yani ellerinden tutunca öyle bir gidiyor ki koşuyor resmen ama birakinca kendi kalkmak istemiyor,yere koyunca da vucudunu kaldirmiyor dedigim gibi sadece yuvarlaniyor.Bu gibi bir durum yasayan var mi,bu hafta dr. Gidicez ama oncesinde sizlere de danismak istedim
Kuşağını kesme derler bizim oralarda her çocuğa yapılır. Oğluma yapamadık diye çok üzülmüştümHer çocuk özeldir.. büyük kızım 16 aylık yürüdü. Oda kv sayesinde
Çocukların önünde deniz olurmuş korkarmış yürümeye. İki ayağına ip bağladı ortadan makasla 4-5 yaşlarında bir kiza kestirdi, o kıza hediye aldı. 1 haftaya kalmadan yürüdü benim kızşaka bir yana her çocuğun gelişimi farkli, küçük kızım şimdi 8 aylık tutunup ayağa kalkıyor .. çocuğunuzu kiyaslamayin ve boş yere tasalanmayin.elbet yürüyecek ama simdi ama sonra. Her gününüzün tadını çıkarın.
Evet burda da öyle deniyor nerelisinizKuşağını kesme derler bizim oralarda her çocuğa yapılır. Oğluma yapamadık diye çok üzülmüştüm![]()
ManisaEvet burda da öyle deniyor nerelisiniz![]()
Babayla birlikte karşılıklı oturun bı babaya bı anneye gitsin elden tutarak sonra siz ellerinizi yana dogru açınKızım 10 gün sonra tam 1 yasini dolduracak ama hala emeklemiyor bir yerlere tutunup kalkmayada calismiyor biryerden bir yere yuvarlanarak gidiyor dizleri ustune asla kalkmiyor yalniz ellerinden tuttugumuzda yürüyor napicaz bilmiyorum yani ellerinden tutunca öyle bir gidiyor ki koşuyor resmen ama birakinca kendi kalkmak istemiyor,yere koyunca da vucudunu kaldirmiyor dedigim gibi sadece yuvarlaniyor.Bu gibi bir durum yasayan var mi,bu hafta dr. Gidicez ama oncesinde sizlere de danismak istedim
Hemsehrimsin slm larManisa