- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
asla bırakmam borakmadım da, tatil çocuğum hakkı hep beraber gideriz ya da hep beraber gitmeyiz:)Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Neden böyle olmak zorunda olduğunu yazdım. Darbeden dolayı gece gündüz ise cagiriyorlar. Ankaradaysaniz ve beni gece cagirdiklarinda çocuğuma bakacaksınız getireyim. bende cok hayran değilim ayri kalmaya.Sizde fazla abartmissiniz sanirsam 1 buçuk yaşında diyorsunuz hala 2hafta sonra alcam diyorsunuz o yaşta çocuk anne ve babasından sadece 1 buçuk gün ayrı kalabilir nasıl içiniz rahat ediyor ??
Polis misiniz ben orayı kaçırdım ?Neden böyle olmak zorunda olduğunu yazdım. Darbeden dolayı gece gündüz ise cagiriyorlar. Ankaradaysaniz ve beni gece cagirdiklarinda çocuğuma bakacaksınız getireyim. bende cok hayran değilim ayri kalmaya.
Aaaaaa ama ben dogdugundan beri ayri odada yatiriyorum öyle olsun diye yanlis mi yapiyormusumaynı soruyu uzmana sordu bi bayan tv de. uzmanın verdği cwp şu:
" odasını ayırdğnzda yada ewde bi eşyanın yerini değiştrdğnzde bile bebekler psikolojik çok etkilenr kötü yönde. asla 1 günde olsa tavsiye etmiyoruz. "
yok bnce ayrı odaya alıştysa sorun değildir. yani bi anda ayırdğnzda bile etki edio gbisinden söylemişti. yoksa mecbur ayırcaz.Aaaaaa ama ben dogdugundan beri ayri odada yatiriyorum öyle olsun diye yanlis mi yapiyormusum
Hii yok sıkıntı cekmiyorz hatta yanımızda yatmaya rahatsız oluyor beyfendi tek iken daha rahat :)yok bnce ayrı odaya alıştysa sorun değildir. yani bi anda ayırdğnzda bile etki edio gbisinden söylemişti. yoksa mecbur ayırcaz.
bugn son mitingler fln eski relax hayata dewamNeden böyle olmak zorunda olduğunu yazdım. Darbeden dolayı gece gündüz ise cagiriyorlar. Ankaradaysaniz ve beni gece cagirdiklarinda çocuğuma bakacaksınız getireyim. bende cok hayran değilim ayri kalmaya.
Ben deeeeAaaaaa ama ben dogdugundan beri ayri odada yatiriyorum öyle olsun diye yanlis mi yapiyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?