1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

Ben birakamazdim birakmadimda zaten oğlum 1yasinda tatil evet biraz yirucuydu ama onun denizin kenrainda büyük bir heyecanla kumlarla oynadığını görmek herşeye değerdi

yurdum insanı yine yaftalamaya başlamış

çocuğunu annesine bırakıp keyif çatan bir anne olarak cevap vereyim, tabi ki bırakılır.. çocuk bırakılıp eş ile sinemaya, tatile, gezmeye gidilir, baş başa şahane zaman geçirilir.. çocuk emin ellerde olduğu sürece hiç sorun olmadı benim açımdan.. miniklerimle harika bir iletişimimiz var ve onlar da anne-babalarının baş başa zaman geçirmesi gerektiğinin farkındalar.. yurdum insanı tarafından iyi anne ve kötü anne olarak damgalanmak ne kadar üzer beni anlatamam etiketleyenler; her halta burnunu sokan sorunlu kaynanaların bundan sürekli şikayet eden sorunlu gelinleri ve gelecekteki muhtemel sorunlu kaynanalar olarak çok tatlısınız (!) bence

Ben kuzucuğumu bırakamam değil tatile pazara alışverişe bile gitsem bırakmıyorum Eşim anneme bırak işlerini halledene kadar dese de yokk valla bırakmam ya kanguruya ya da bebek arabasına koyuyorum bakınıyo kuzum da etrafa bende işlerimi yapıyorumm

Sen bilirsin yine de ama anne kuzusu daha onlar.. Bırakma bence... Eğer imkanın varsa anneni de alın yanınıza o bebeğinize baksın siz tatil yapın hem uzak olmazsın hem annen yardımcı olur

Valla anne değilim ama
Bende giderdim galiba
3 gün iyi gelirdi hem bana hem eşime daha bir motive olurdum bebeğime
Ben daha evlenmeden önce ablamın bebeği vardı her fırsatta ona bebeğe ben bakarım siz biraz dolaşın diye yollardım kahvaltıya gidin sinemaya gidin diye
Gitmezlerdi ama ben hep gitmelerini isterdim
Ben galiba çok rahat bir insanım

asla bırakmam borakmadım da, tatil çocuğum hakkı hep beraber gideriz ya da hep beraber gitmeyiz:)

Sizde fazla abartmissiniz sanirsam 1 buçuk yaşında diyorsunuz hala 2hafta sonra alcam diyorsunuz o yaşta çocuk anne ve babasından sadece 1 buçuk gün ayrı kalabilir nasıl içiniz rahat ediyor ??
Neden böyle olmak zorunda olduğunu yazdım. Darbeden dolayı gece gündüz ise cagiriyorlar. Ankaradaysaniz ve beni gece cagirdiklarinda çocuğuma bakacaksınız getireyim. bende cok hayran değilim ayri kalmaya.

Yani 1 yasindayken birakti mi bilmiyorum annemler beni ama okula baslayana kadar cok defa babaannemle kaldigimi biliyorum ben. Ne var ki onlar yeni annelerden daha da tecrübeliler. Ben olsam ilerde bırakabilirdim. O kadar da hanimhanımcık yapmamak lazm cocukları

3 gün üstelik.. bence biseycik olmaz, size de nefes alma süresi olmus olur. :)

Yanımda götürürdüm
Oda artık sizden çünkü nasıl ayrı tutabiliyorsunuz onu

annen eminim senden daha iyi bile bakabilir, tüm anneler gibi.
benim oğlum anneanneyi görünce sevinçten çıldırıyor
oğlum 20 aylık falan dı 10 saat uzaklıkta il dışında kurum sınavım vardı ona rağmen oğlumla gittim.
ama şimdi düşündümde 32 aylık ben bırakmazdım tatil için.
fakat sizin bırakmanız kötü bir anne olduğunuzu göstermez, kişiliğinizle ilgili birşey. çok kafaya takacaksanız bırakmayın. tatil zehir olur. şayet ara ara arayıp hal hatır sorup tadını çıkaracaksanız tatilin bırakın bence.

aynı soruyu uzmana sordu bi bayan tv de. uzmanın verdği cwp şu:
" odasını ayırdğnzda yada ewde bi eşyanın yerini değiştrdğnzde bile bebekler psikolojik çok etkilenr kötü yönde. asla 1 günde olsa tavsiye etmiyoruz. "

Neden böyle olmak zorunda olduğunu yazdım. Darbeden dolayı gece gündüz ise cagiriyorlar. Ankaradaysaniz ve beni gece cagirdiklarinda çocuğuma bakacaksınız getireyim. bende cok hayran değilim ayri kalmaya.
Polis misiniz ben orayı kaçırdım ?

Aaaaaa ama ben dogdugundan beri ayri odada yatiriyorum öyle olsun diye yanlis mi yapiyormusum

bugn son mitingler fln eski relax hayata dewam

Cocugun anneden ayri kalma suresi yasi ile degerlendirilir. Yani 1 yasinda bebek 1 gün ayri kalir. Ben gitmezdim. Gidemezdim cunku onsuz zevk alamazdim. Eskisi gibi eglenip huzurlu dinlemezdim kafami kurcardi hep ne yapiyor ne ediyor diye. Kime emanet ettiginiz onemli degil. Caninin sagligindan suphe duyacak degilsiniz gideceginiz yerden haz almaniz onemli. Ben birakmazdim.

Benim de 1 aylık bebeğim var ve yerinde olsam kesinlikle bırakmazdim. Daha çok küçük ve sana ihtiyacı var. Yeni yeni okumaya başladığım çocuk gelişim kitaplarında da kesinlikle bukadar uzun süre ayrı kalınmaması gerektiği söyleniyor.

Ya ben kedimi 1 hafta bırakmıştım kahrolmuştum. Rüyalarıma girdi.
Siz nasıl bırakacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…