1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

Offf tepkilere bak sanki terkediyoruz cocugu. Biz esimle 2 aylikken anneme birakip gunubirlik kacamak yapmistik, 1 yasindaki cocuk 2-3 ayri kalabilir diye dusunuyorum. Ama 3 gun yerine 2 gun daha iyi gibi..

Ay içim çıkar kız ..
İnsan elini kolunu bırakıp gidebilir mi, oda bi parça sonuçta...... Anne değilim ama hislerim kuvvetli sanırım

giderim, gittim de. her gun skype yaptik, ne bebegim etkilendi ne de ben mahrum kaldim.

Bsn de öyle. Doğuma giderken bile bırakamadım, doğum snacım olduğu halde uyuttum gittim:) uyandığında da doğurup geleyim diye dua ediyordum..

Yapi meselesi aynen bende senin gibiydim sancilarim onun uyku vaktindeydi sutunu yaptim oncesinde banyosunu yaptirdim yatirdim oyle hastaneye ciktik :) kari koca birbirlerine vakit ayirmak istiyorsa gidebilirler tabi ki ama ben yapamiyorum

Çocuğunuzla gidin. Sırf rahatınız için onu mahrum bırakıp gitmeniz bence yanlış. İnsan rahat edemez ki bir kere. 3 gün olsun ne olursa olsun. Bir keresinde hiç unutmuyorum küçüktüm daha annemler Mersin'e halama gittiler düğün için babamın bir akrabasının beni de İstanbul'daki halama bıraktılar çünkü otobüs tutuyordu beni hele bir de uzun yol diye. Ama ben halam ne yaptıysa durmadım. Parklar çikolatalar börekler ama yok yok sanırım terkedilmiş duygusuna kapıldım. Sonra halam babamı aradı durmuyor diye mecburen aldılar götürdüler beni. Yani ne yapacaksınız evladınızla yapın belki çocuksuz kadar rahat olmazsınız ama içiniz rahat olur.

Yahu he he hee

Ben bırakmam oda beni bırakmaz zaten

3 4 yaşındayken durum değişir

Bak geçen bayramda tatildeydik eşim ve kızımla 11 aylik. Bi bayanla tanıştık plajda. O da bebeğini bırakmış eşi ve bir yakın arkadaşı ile gelmiş tatile. Onun ki de 11 aylikti o zaman.
Kadınla konuşunca eşim bana dedi ki bak ne güzel kadın bırakıp kmlerce yol katetmis sen pazara bile gidemiyorsun bırakıp.
Bizim tatilimizin 3.onların 4. Gününde tatili yarıda kesip döndüler çünkü çocukları alışamamış her gün agliyormus annesi gelin demiş.
Sonra eşim de anladı biz tatil yapıcaz diye çocuğa zehir etmek olmazmis iyi ki birakmiyorsun dedi
sen böyle diyince aklıma geldi anlatmak istedim tabi ki her çocuk farklı her anne farklı ama fikir istiyorsun ya benim fikrim bırakma seneye daha rahat olur seneye bırakırsın

Bu kadar düşüneceğine beraber gitme şansın varsa gidin yoksa bırakıp gidin size de çok iyi gelecek.görüntülü telefon görüşmesi yapın günde bir kaç kez. İnanın çok daha iyi hissedeceksiniz

Ben anne değilim.. Bu duyguyu bilemiyorum. Ama eğer 1 yaşında bebeğim olsaydı, sanırım bırakamazdım. Çünkü biz bir aileysek, bebeğimin de tatile gitmeye hakkı olurdu. Ha 1 hafta kalmayız da, 3 4 gün kalırız. Yine de ailecek, hep beraber gitmeyi tercih ederdim.

Vay arkadas ne 3 günmüş ama. Sanki kadin cocuk esirgeme kurumuna bırakıyor. Rahat edemeyecegini aklinin kalacagini dusunup birakamayani anlıyorum da, kadına umursamaz anne etiketini yapistiran bunun üzerinden sidik yarışına girenleri hiç anlamıyorum. Yaw he he siz mikemmelsiniz anladık. Biri de travma demiş abartin abanin sonuna kadar devam.

Bence anne mutlu olmalı ki bebek de mutlu olsun. Sonuçta bebeğin olduğu halde çalışabilirdin o zaman mecbur bırakıyorsun. Mesafe de çok uzak değil. Ben olsam bırakırdım.
(Çocuğum yok)

Tabiki bırakırım. Hatta bıraktım bile. Herkes gayet mutluydu. Şimdi de küçük ananede. 1,5 yaşında. Bayramda bırakmıştik. İzinler kapanınca kaldı. Keyfide iyi diye almadik. 2 hafta sonra alcaz.
Sizde fazla abartmissiniz sanirsam 1 buçuk yaşında diyorsunuz hala 2hafta sonra alcam diyorsunuz o yaşta çocuk anne ve babasından sadece 1 buçuk gün ayrı kalabilir nasıl içiniz rahat ediyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…