1 yaşındaki oğlum :(

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
28
Slm kızlar 13 aylık bi oğlum var bezini açınca eli direk cinsel organına gidiyo yüzüstü yatıyo ve sürtünüyo yere tuhaf hareketler yapıyo ... Sonra cinsel organında sertleşme oluyo... Eğer engel olursam kızıyo bağırıyo ağlıyo normalmi bu ya çom kafam takılıyo. Doktor kontrolümüz var 2 hafta sonra ama ben bunu erkek bi doktora nasıl anlatırım :KK43: Ayrıca tek yerde yapmıyo bunu bizim ayağımıza bacağımıza denk gelincede aynısını yapıyo

Çocukluk çağı mastürbasyonu deniliyor buna sanırım.
Çevremden duydum ben küçük yaşta yapanları.
Çekinmeden sorun doktoruna sağlıkta ayıp yoktur.

Yine uyeni üye hepte cinsel konular bugün yoğun sıcaklar bastı herhalde:)
Dikkatli oku arkadaşım burda kendi cinsel yaşamımızdan onun bunun ilişki seslerinden falan bahsetmiyorum sanki bu konuyu açarken cinsel haz duyuyorum tövbe yarabbim 13 yaşındaki bebek bahsettiğim sıcak bastı ne demek rahatsız olduysan yazmak zorunda değilsin burda endişemizi paylaşıyoruz ve gerçekten bebeğim için endişeleniyorum sen gülüyosun yazma o zaman

Bunu duymuştum. Bebek yaşta olan bir çeşit mastürbasyon bu. Bunu cinsellik yaşamak için yapmıyorlar tabi ki.
Bu çocuklar cinsel kimlikleri erken geliştiği için ergenliğe yaşıtlarından çok daha erken giriyorlar. Hormonları tetikliyor çünkü.
Doktor kim olursa olsun bahsedin. Bir şey yapılabilir mi bilmiyorum. Bağırsa bile engellemeniz gerekir.

Yine uyeni üye hepte cinsel konular bugün yoğun sıcaklar bastı herhalde:)

Bilgisi olmadan fikri olmak böyle bir şey demek ki.

Valla ben anne olsam okumayacağım kitap kalmaz. Biraz çocuk gelişimi ile bilgi almanızı tavsiye ediyorum. En basitinden elinizin altında internet var. 2 dk da soyle bir şey bulabilirsiniz. "Bebek bezinin genital bölgedeki baskı ve hareketi, bebeğin hoşlandığı haz verici duyumsamalardır. Bebek el ve kol hareketlerini daha iyi kontrol edebilecek kadar biraz daha büyüyünce, tesadüfen cinsel organlarına dokunabilir ve haz verici bir duygunun yeniden yaşamasını istemek çok doğal ve insana özgü olduğundan, bebek yeniden cinsel organlarına dokunmaya çalışır. Erkek bebekler penislerini çekiştirirler, fakat kız bebekler cinsel organlarının gizli olması sebebiyle dokunmakta daha güçlük çekerler, bu sebeple kız bebeklerde cinsel organlarına dokunma daha az görülür. Bazı ana-babalar, bu cinsel ilgiden rahatsız olur ve bunun anormal olduğundan endişelenirler. Oysa bebeklerin bu davranışı tümüyle doğal, normal ve sağlıklıdır."

Bunu duymuştum. Bebek yaşta olan bir çeşit mastürbasyon bu. Bunu cinsellik yaşamak için yapmıyorlar tabi ki.
Bu çocuklar cinsel kimlikleri erken geliştiği için ergenliğe yaşıtlarından çok daha erken giriyorlar. Hormonları tetikliyor çünkü.
Doktor kim olursa olsun bahsedin. Bir şey yapılabilir mi bilmiyorum. Bağırsa bile engellemeniz gerekir.

Bilgisi olmadan fikri olmak böyle bir şey demek ki.
Korkutmak istemiyorum o yüzden bağırmıyorum ama o sırada dikkatini başka yöneçekmeye çalışıyorum oyuncaklara vs tabiki sorucam doktora sağol canım azda olsa içim rahatladı ben daha önce böyle bişey duymadığım için korkmuştum

çocuklarda masturbasyon olabilen bisey ve doktrlar bunu normal karsiiliyor
yapacak fazla biseiniz yok , gormezden geleceksiniz

engellemeye çalisirsaniz tepki vermeye devam edersiniz daha çàok yapmak ister ve dikkat çekmek içinde bunu kullanir ..

biraz idare edin dr ada danisin yien dr ayrintili analtamayin ne yaptigini direk masturbayson yapiyor deyin, tip da ayip yokdur , dr a içiniz rahat olsun diyer soracaksiniz maalesef bunun ilaci zaman ..

Korkutmak istemiyorum o yüzden bağırmıyorum ama o sırada dikkatini başka yöneçekmeye çalışıyorum oyuncaklara vs tabiki sorucam doktora sağol canım azda olsa içim rahatladı ben daha önce böyle bişey duymadığım için korkmuştum

Bağırmayın tabi ki çok büyük hata olur.
Rica ederim.

Benimde 19 aylık bir oğlum var sanırım bi 10 aylıkken kontrole goturdugumuzde doktor bezini açınca oğluma pipisiyle oynamaya başladı doktorumuz ooooo bizimki başlamış pipiyle oynamaya demişti yani çok normal aynı dediginiz gibi sertlesmede oluyo gayet normal yani endiselenmeyin

Bahsettiğiniz durum çocukluk çağı mastürbasyonudur Endişe etmenizi gerektirecek bir durum değil öncelikle. Ancak bu yetişkinlerin aldığı hazza benzer cinsel bir haz değildir çocuklarda, bunu bir şekilde keşfetmiştir ve hoşuna Gittiği için devam ettiriyordur. Bu durum kendi kendini uyarma durumudur, çocuk eyleme döktükten sonra uyaran verip engellemeye çalışmak pekiştiren görevi görür davranışın bitmesine engel olmaz. Ancak davranış eyleme dökülmeden önce uyaran vererek engel olabilirsiniz, genelde az uyaran verilen çocuklar bunu devam ettirme eğiliminde olurlar o yüzden tek Çözümü zamanında ve yeterli uyaran vermektir

Ya küçücük bebeğe bu yüzden bagirilirmi cinsellik sözkonusu olunca hemen kizmaya baskilamaya geçiyoruz nedense bende çok araştırdım hatta bu konuyla ilgili kitap okudum ordada diyordu aşka tepki gostermemek kizmamak gerekiyormuş küçük diye onemsrmiyoruz anlamaz diyoruz ama bilinç altlarına yerleşiyor ilerde cinsel hayatlarında sorunlu bireyler olabilirler

Çocuk bunu bizim anladığımız manada yapmıyor. Oğlum 4 yaşında daha yeni bıraktı bu huyu nu. Sakın kızmayın fevri davranmayın. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu hissettirmeyin. Çevrede saçma sapan konuşan çok insan oldu. Hatta çocuğun uçkuruna düşkün olacağını söyleyen ahmak lar bile oldu. O onların sapıklığı. ilgisini dağıtın. Çabucak bezini takın.

Back
X