1 yaşındaki oğlum :(

normal canım.. üstüne gitme kuzunun, sakın kızma engel olmaya çalışma, ilgisini dağıtabilirsin..bir de yalnızlık çeken çocuklarda daha çok oluyor.. daha çok oyun oynamalısınız .. sıkı çamaşır, bez bunlar da cinsel organı uyarabiliyor.. bezini daha gevşek bağlayabilirsin..

Benimde kızım 7 aylık bezini açtığım zaman eli hemen oraya gidiyor bırakmıyor. Bence bunun cinsel keşifle alakası yok 7 aylik bebekte olamicagina gore ve ayni seyi yaptigina gore mantikli bir aciklanasi vardir.içgüdüsel bir durum.bezden çıkınca rahatliyor kasiniyor olabilir. Sertlesmeside anormal gelmiyor bana usudugunde korktuğunda kasindiginda falan damarlar buzusuyordur.sinirler geriliyordur. Bebek bu yani cinsellik benim aklıma gelmez bu konuda.doktoruna sorun tabii

iyi de cinselliği farkına varmak bu dönemde oluşuyor zaten. bebekler cinsel haz almaya o yaşlarda başlarlar

iyi de cinselliği farkına varmak bu dönemde oluşuyor zaten. bebekler cinsel haz almaya o yaşlarda başlarlar
Doğru da hani bilinçli yapılmıyor ya iç gudusel bir davranış diye korkulacak bir durum yok bunu anlatmaya çalıştım da.biraz karışık yazmisim.cinsellik aklıma gelmez derken de tamam cinselliği öğrendi de yapıyo Eyvah diye korkmam demek istedim.içgüdüsel olarak bir haz alıyor ama ilgisini başka yere çekince zamanla değişir durum.aslında benimde biraz kafam karışmış. Yazdıklarımı okudum tam zit şeyler yazmışım suan yazdıklarımla. Ama bunun böyle olduğunu biliyorum fakat işte bazen insan napicani bilemiyor.hele suan 9 yaşındaki kızım ergenliğe geçişte ve ben tamda bu konularda bilgiler ediniyor kitaplar okuyorken iyice karışmış kafam benim.neredeyse birçok Prof.un Bebek ve Çocuk, ergenlige geçiş kitabıni okuyorum endişelerim beni biraz karmasiklastirmis.kızıma yardimci olmak istiyorum ve korkuyrum.zor bir süreçteyiz

Son düzenleme:
yaptığı alt tarafı mastürbasyon kötü bişey değil bende yapıyorum ne olmuş? İhtiyaç bir nevi, yemek yemek, uyumak gibi ihtiyaç.yaşında bir problem yok bence cinsel organını tanımaya başlıyo

yaptığı alt tarafı mastürbasyon kötü bişey değil bende yapıyorum ne olmuş? İhtiyaç bir nevi, yemek yemek, uyumak gibi ihtiyaç.yaşında bir problem yok bence cinsel organını tanımaya başlıyo

Hatta bu ergen mastürbasyonu bile değil daha normal.hoşuna gidiypdur hepsi bu

Ta
Benimde kızım 7 aylık bezini açtığım zaman eli hemen oraya gidiyor bırakmıyor. Bence bunun cinsel keşifle alakası yok 7 aylik bebekte olamicagina gore ve ayni seyi yaptigina gore mantikli bir aciklanasi vardir.içgüdüsel bir durum.bezden çıkınca rahatliyor kasiniyor olabilir. Sertlesmeside anormal gelmiyor bana usudugunde korktuğunda kasindiginda falan damarlar buzusuyordur.sinirler geriliyordur. Bebek bu yani cinsellik benim aklıma gelmez bu konuda.doktoruna sorun tabii
tabiki canım cinsellikten ne anlar 13 aylık bebek ama beni endişelendiren eliyle oynaması değil yüzğstü yatıyo poposunu indirip kaldırıyo kendşni sıkıp bırakıyo :)) yani gülsemmi ağlasammı bilemiyorum çok ta komik duruyo öyle :))) kuzum benim minik prensim

Onu demek istemedim arkadaş yine yeni üye yine cinsellik dedi de o tuhafoma gitti 13 aylık bebeğin cinselliği konu biz yetişkinlerin değil onu demek istedim dalgaya alınacak bi konu değil yani

Lisede cinsel sağlık dersinde hocam anlatmıştı. Çocuklar 2-3 yaşlarında kanepeye, ya da başka bir şeylere sürtünmeye çalışır cinsel kimlikleri oturmaya başladığı için. Sakın müdahale etmeyin ama doktora anlatmakta da fayda var.

Okuyunca Bez varken kasiyamiyor açılınca kaşıntı mi tutuyor dedim kizimin Son zamanlar da eli oraya sık gitmeye başlamıştı doktora gittik mantar olmuş.
Çevreyi ve kendini tanıyor olabilir de. Tepkisiz kalmaktan başka yol yok.

Oyle deme...bi bebek varmis 1 yas civari.bakicinin evine birakiyomus annesi.Cocuk zamanla hareketsiz olmus.Annesi vabasi doktor doktor gezmis.Kimse bulamamis

Cok iyi bi cocuk doktoru tavsiye edilmis.Gitmisler.Dpktor hemen cocugun midesini yikatmis ve anneye cok kizmis....Meger cocuk bogazina kadar sperm doluymus.Suclu da bakicinin kocasi

Oyle deme...bi bebek varmis 1 yas civari.bakicinin evine birakiyomus annesi.Cocuk zamanla hareketsiz olmus.Annesi vabasi doktor doktor gezmis.Kimse bulamamis

Cok iyi bi cocuk doktoru tavsiye edilmis.Gitmisler.Dpktor hemen cocugun midesini yikatmis ve anneye cok kizmis....Meger cocuk bogazina kadar sperm doluymus.Suclu da bakicinin kocasi

Allah'ın belası o...... c.... sapık Allah korusun bizleri ya böyle bir şey yok ya dondumm!!!

Erkek cocuklarinin cinsel organlarina dokunmasi ve bunu her bezi actiginizda yapmasi normal.
Ve asla ona kizip, tepki gostermeyin bu durumda.
Fakat yere veya sizlere surtunmesi cok normal olmayabilir.
Mutlaka doktoruyla gorusun.

Ya gidip bioloji ve anatomi üzerine kitap okuyun lütfen. Bu tür sacma hikayeler ile insanlari korkutmak yerine bare birsey ögrenmis olursunuz :KK14:

Ukalalik yapma.birebir gorgu sahidinden dinledigimi anlattim.

Bogaza kadar dolu sperm mi? Bu bilimsel imkansizdir. Bunu zevk icin yapan kadinlar ne yapiyor? Her hafta migdelerini mi temizletiyorlar? :KK14:

Ya siz burdan atiyorsunuz, ya o görgü tanigi, tanik degil ve o atiyor.

[QBilmemkararsiz_2013, post: 42499635, member: 477779"]Bogaza kadar dolu sperm mi? Bu bilimsel imkansizdir. Bunu zevk icin yapan kadinlar ne yapiyor? Her hafta migdelerini mi temizletiyorlar? :KK14:

Ya siz burdan atiyorsunuz, ya o görgü tanigi, tanik degil ve o atiyor.[/QUOTE]

Midesi yikanmis mi baska bisey mi.olmus tam bilmiyorum.o kismi ben hatirlayamadim ve oyle yazdim.Ancak mudahale yapildigini net hatirliyoru..Aklimda oyle bi fikir kalmis.Kimseye de atiyo atmiyo diyemem gunah alamam
Siz de bu kadar tavsiyede bulunmak yerine, biraz uslup ogrenin.o ne bicim konusmadir!
Daha adaba uygun sorabilirdiniz bana

Benimde oglum yapiyo suan ama3,5 yasinda:)
Bizde ne tepki vereceimizi bilemiyoruz,ama en dogrusu sanirim gormezden gelmek,cunki biz kizdik biraz guldu ve daha cok ustune dustu.
Sizinki biraz bu durum icin kucuk ama dr sormak en mantiklisi,bide esinizle gidin o sorsun cekiniyosaniz.

Back
X