1 yaşındaki oğlum :(

erkek olsa bile neden utanasin doktordan canim ya:) ki normal diye biliyorum, bebeklerin anne karninda bile ereksiyon olduklarini okumustum :) takma kafani doktora gidince sor o en dogrusunu soyler

Slm kızlar 13 aylık bi oğlum var bezini açınca eli direk cinsel organına gidiyo yüzüstü yatıyo ve sürtünüyo yere tuhaf hareketler yapıyo ... Sonra cinsel organında sertleşme oluyo... Eğer engel olursam kızıyo bağırıyo ağlıyo normalmi bu ya çom kafam takılıyo. Doktor kontrolümüz var 2 hafta sonra ama ben bunu erkek bi doktora nasıl anlatırım :KK43: Ayrıca tek yerde yapmıyo bunu bizim ayağımıza bacağımıza denk gelincede aynısını yapıyo

Bir yerde okumuştum, anneler babalar ya da yakınlar çocukları severken cinsl orgnlarını seviyorlarsa, bazi anne babalar öpüyolarmış filan, çocuk da o yaşta o bölgeye hassas oluyormuş. Psikolog biri bahsetmişti. anne baba ya da yakınların çocuğun o bölgesine temizlik dışında fazla dokunmamaları gerekiyormuş. Psikolog yardım edebilir. Daha önce başkalarına olmuş. Siz de derdinizi anlatabilirsiniz bir uzmana.

benim olumda aynen anlattığınız gbi. biz kaşındığını düşünüyorduk. kardeşim dr o duygular henüz oluşmaz bilmez bebk öyle şeyleri ama çok fazla oraya buraya sürtünmesine izin verme abla bölgenin sürtünerek ısınması iyi değil kısırlık gibi nednelere yol açabilir dedi. siz de engelleyin unutturun ama kızmayın çok.. benim oğlum 21 aylık şimdi yapınca hemen kaldır popoyu diye biraz yüksek sesle uyarıyorum anlıyor. hemen düzeltiyor kendini..

Oyle deme...bi bebek varmis 1 yas civari.bakicinin evine birakiyomus annesi.Cocuk zamanla hareketsiz olmus.Annesi vabasi doktor doktor gezmis.Kimse bulamamis

Cok iyi bi cocuk doktoru tavsiye edilmis.Gitmisler.Dpktor hemen cocugun midesini yikatmis ve anneye cok kizmis....Meger cocuk bogazina kadar sperm doluymus.Suclu da bakicinin kocasi
Ayy allahım allah böylelerinin belasını versin bunları oralarından sallandırmak lazım ne oldu çocuğa sonra?

Slm kızlar 13 aylık bi oğlum var bezini açınca eli direk cinsel organına gidiyo yüzüstü yatıyo ve sürtünüyo yere tuhaf hareketler yapıyo ... Sonra cinsel organında sertleşme oluyo... Eğer engel olursam kızıyo bağırıyo ağlıyo normalmi bu ya çom kafam takılıyo. Doktor kontrolümüz var 2 hafta sonra ama ben bunu erkek bi doktora nasıl anlatırım :KK43: Ayrıca tek yerde yapmıyo bunu bizim ayağımıza bacağımıza denk gelincede aynısını yapıyo

Biliyor musunuz ben de de küçük yaşlarda oğlunuza benzer şeyler vardı. Annem babam çok korkmuştu hatta bende bir gariplik olduğunu düşünmüştü bir de ben kız çocuğuydum sonuçta. Ama içgüdüsel bir şey sonuçta. Bana bi ara cinsel bir problemim varmış gibi falan davrandılar bu olayı kendi içlerinde büyüttüler. Ben de çocuk aklımla çok kötü bir şey yaptığımı düşünüp kendimden utandım. Yetişkin bir birey olunca, çocukluğumdan utandığımı farkettim. İnsanın dönüpte çocukluğuna bakınca utanması çok kötü bir şey. Bilinçaltınızda kendinizden utanıyorsunuz, kendinizi olduğunuz gibi kabul edemiyorsunuz. Ayrıca kendinizi sevmediğiniz için özgüven eksikliği de oluyor. Ben yapamam edemem beceremem gibi. Hassas bir konu bence oğlunuzdaki bu problemi kesinlikle doktora anlatın ve çözmeye çalışın ama çocuğunuzun kendinden utanmasına sebep olacak birşey yapmamak için dikkat edin.

Ayy allahım allah böylelerinin belasını versin bunları oralarından sallandırmak lazım ne oldu çocuğa sonra?

Canim bilmiyorum.Benim esim ceza avukati ve cocuklarla ilgili cinsel taciz davalarina da bakiyor.Baska bir taciz davasi icin biriyle gelmislerdi ve oylesine ornek anlatti kadin.Bi daha hic gormedim.Yillar once anlatmisti ve baska bisey hatirlamiyorum.
Oyle garip taciz davalari duydum ki psikolojim bozuldu.Bi muddet sonra bu konulari hic dinlememeye basladim.

Back
X