- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
o kadar kötu oldum kı..anne olduktan sonra empatı duygum o kadar arttı kı suan kendı evladım yerıne koydum..annesıne babasına allah peygamber sabrı versın cok zor...doktorlar ne dıyor pekı? yani ilerler mi? neden boyle oldu...? 
			M 
		 ManzaramDeniz

bizde hic iyi degiliz.Mirac ayakta suruyor.3_3adim atip yere dusuyordu.meger cani aciyormus.zekada hic problem yok.hatta bu konuda cok iyi.ayak bileklerine vurmus.ventrikul genislemesi varmis ondan olmus birde beyinde su toplamasi.simdi fizik tedaviye basladik.doktor duzelebilur diyor ama cok kesin konusmuyor..insallah rabbim herkesin evladini korusun..cok sagolun
 bizde hic iyi degiliz.Mirac ayakta suruyor.3_3adim atip yere dusuyordu.meger cani aciyormus.zekada hic problem yok.hatta bu konuda cok iyi.ayak bileklerine vurmus.ventrikul genislemesi varmis ondan olmus birde beyinde su toplamasi.simdi fizik tedaviye basladik.doktor duzelebilur diyor ama cok kesin konusmuyor..insallah rabbim herkesin evladini korusun..cok sagolun 

hatta alnında iyi memet özek ve adnan dağçınar için çok iyi şeyler söyleniyor.
 hatta alnında iyi memet özek ve adnan dağçınar için çok iyi şeyler söyleniyor.