- 25 Eylül 2011
- 7.613
- 11.563
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Beyinde su toplamasi ve ventrikul genislemesi var canim.zeka ile ilgili hic bi problemi yok.ayak bileklerine vurmus.ayakta fazla duramiyor yurumesine engel.sorarsan cok sevinirimİnsallah iyilesir canim yegenin .dua edicem.bir arkadasin cocugunun beyninde de su toplanmasi vardi ayni sey mi bilemiyorum hastaligin adini biliyorsan yazsana bir sorayim.su an 3 yasinda cok iyi onhn ayaginda bir sorun olmamisti
Amin cok cok sagolun.Dua okuyan herkesten Allah razi olsun inanin gozlerim dolu dolu okudumAmin canım amin Allah senden de razı olsun ❤
Rabbim Efendimiz s.a.v hürmetine, okunan Ezan-ı Şerifler hürmetine minik yavruya şifa versin en kısa zamanda. (amin)
Istanbulda 2 doktora gosterdik.eger iyi gelmezse yine arastiracagiz.cok sagolunGeçmiş olsun çok üzüldüm
Tek bir doktorla kalmayın
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama gazi üniversitesi beyin cerrahi bölüm başkanı çok çok iyi bir doktor bir de onamı gitseniz
Iste duymak istedigim mesaj..Allah razi olsun.doktor evde uygulanmasi icin egzersiz vermis.bizim minik konusabiliyor.dedigin gibi ayni bikac saniye ayakta kalip yere dusuyor.insallah ayni sevinci bizde yasariz insallah....Aynisini erkek kardesim yasadi 1 yaslarinda vardi yoktu. Yuruyemez belkide yuruyebilir konusamaz belkide konusabilir dediler.
Ayaga kalktiginda bir saniye durup dusuyordu ya da hic duramiyordu yavrum sonra fizik tedavi gordu uzun sure haftada 2 gun falan. Doktorun verdigi egzersizleri evdede uyguluyorduk. Neyse bir sabah annemle mutfaktaydik Allahim sonra pitir pitir yuruyerek bize geliyordu.
Bol bol dua edin canim ve fizik tedavi cok onemli. Kardesim suan hem konusuyor hem yuruyor tabi belirli surelerde kontrollerini yaptiriyoruz hala
Hepimizden inşallah canım aminALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM
çok sevindim ya ne güzel bi haber bu. Rabbim yardı edicek inşallahDun fizik tetavi basladi.fizyoterapist cok iyi gormus.hatta nerdeyse yuruyebilecegini soylemis..sali gunu emar cekilecek son durum icin..insallah iyi haberler aliriz
Iste duymak istedigim mesaj..Allah razi olsun.doktor evde uygulanmasi icin egzersiz vermis.bizim minik konusabiliyor.dedigin gibi ayni bikac saniye ayakta kalip yere dusuyor.insallah ayni sevinci bizde yasariz insallah....
Allah o masum yavruya şifa versin nasıl da güzel bakıyor kuzumKonuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....
Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...
Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Ben size dedim değilmi?Dun fizik tetavi basladi.fizyoterapist cok iyi gormus.hatta nerdeyse yuruyebilecegini soylemis..sali gunu emar cekilecek son durum icin..insallah iyi haberler aliriz
Ya Şafi çekerim inşallah çekebildiğim kadar Rabbim şifa versin inşallahAllah şifa versin.. Çok küçükmüş kıyamam
Dua ederim elimden geldiğince, iyi haberlerini paylaştığını görürüz inşaAllah..
Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim..
Sende sağol canım benim. Amin amin senden de Allah razı olsun. Yeter ki minik yavrumuz sağlığına kavuşsun. Biz her zaman dua ederiz minik yavrumuzaAmin cok cok sagolun.Dua okuyan herkesten Allah razi olsun inanin gozlerim dolu dolu okudum
canim arkadasa sordum da o yaslarda olmus ama surekli kontrole gitmisler buyume durmus ve sikinti bitmis.insallah sizin de boyle olur.akkima geldikce ya safi cekiyorum.bir arkadas da dr ona da sordum,tesadufen onun da cocugu anne karnindayken beyninde su toplanmasi olmus kafa buyumus ama doguma kadar durmus .arkadas gelisimi konusmasi falan normal mi diye sordu.durursa sorun kalmaz diyor insallah oyle olurBeyinde su toplamasi ve ventrikul genislemesi var canim.zeka ile ilgili hic bi problemi yok.ayak bileklerine vurmus.ayakta fazla duramiyor yurumesine engel.sorarsan cok sevinirim
Cok sagol canim.evet cok sukur gelisimi konusmasi herseyi normal.sali gunu tekrar emara girecek insallah olumlu haberler paylasabilirimcanim arkadasa sordum da o yaslarda olmus ama surekli kontrole gitmisler buyume durmus ve sikinti bitmis.insallah sizin de boyle olur.akkima geldikce ya safi cekiyorum.bir arkadas da dr ona da sordum,tesadufen onun da cocugu anne karnindayken beyninde su toplanmasi olmus kafa buyumus ama doguma kadar durmus .arkadas gelisimi konusmasi falan normal mi diye sordu.durursa sorun kalmaz diyor insallah oyle olur
Ay insallah..gecem gunduzum duam miracim icin..Allah razi olsun:)Ben size dedim değilmi?
Allah teâlânın izniyle hepsi geçecek birşey kalmayacak.
İnsallah canim bizi unutma bilgilendirCok sagol canim.evet cok sukur gelisimi konusmasi herseyi normal.sali gunu tekrar emara girecek insallah olumlu haberler paylasabilirim
@evTik @hannaz @eilenn @cansu_tr @mavikaraku_zu_cuk_la_rim @ponnyy26 @synulox @Mor Vampir @Umutyolcusu2016 @Lory89 @sukruyeomay @-VUSLAT- Veson @AKovser @bisen @Yariiimm @Hayat sarkisi @damla_22 HALLEYS @tubatesbih @SaFiNazZ @nese-li_hilos @deynepnaz @Papatya basbelasiyim @ebruli--
arkadaşlar sizleri de etiketledim sizler de dua edersiniz diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?