1 yasindaki yegenimim hastaligi:( cok uzgunum cook

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm minik yavrucuğa Allah iyiliğini versin Şafi ismiyle acil şifalar versin.Rabbim yar ve yardımcıları olsun inş. Dua ederim tabiki ne demek...

O Allah ki kuruyan ağacı tekrar yeserten bunun mu çaresi olmaz. Canınızı sıkmayin daha küçük ve emin olun ki dualar ve Dr gözetimi sayesinde gayette iyi olacak. Umutlu olun, çokça dualarim minicik bebekle...

Insallah..Allah razi olsuniyi dusunmeye calisiyoruz bizde

Su mesaji okuyunca gozlerim doldu..Allah razi olsun..nasil bir kalp nasil bir sey bu..ne diyeyim cok cok sagolun..bende okuyorum..rabbim dua eden herkesten razi olsun..rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin..suan agliyorum yine ruh gibiyim kac gundur

Allah şifa versin.. Çok küçükmüş kıyamam
Dua ederim elimden geldiğince, iyi haberlerini paylaştığını görürüz inşaAllah..

Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim..
Insallah gorecegiz insallah..fizyoterapist cok olumlu konusmus.sali gunu tekrar enara girecek..Allah razi olsun sizden ve dua eden herkesten

Son düzenleme:
Minikkus cok tatli masallah. Acil sifalar diliyorum. Dualarim onunla kosup hopladigi gunleri yazacaksiniz insallah buraya. Allah yardimciniz olsun sifasini guzel bir hekime denk getirsin.
Allah razi olsun..insallah guzel haberler paylasmak nasip olur..ne sacma seyleri takiyormusum..kac gundur tek duam tek dilegim miracimin yurumesi

İnsallah iyilesir canim yegenin .dua edicem.bir arkadasin cocugunun beyninde de su toplanmasi vardi ayni sey mi bilemiyorum hastaligin adini biliyorsan yazsana bir sorayim.su an 3 yasinda cok iyi onhn ayaginda bir sorun olmamisti

Son paragraf yuregime su serpti cok cok sagolasin cok iyi geldi..insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…