- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN İNŞALLAH İYİLEŞİR YEĞENİ ANNE BABASI NE DURUMDADIR KİMBİLİR..Yarın yasin okurum canım.Allah şifa versin.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SAĞOLASINEderim canim Allah wifa versin ayetel kursi okurum dua ederim inwallah iylewir
ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜMRabbim acil şifa versin bende gönlümden geçen duaları okurum Allahım yardım etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMRabbim en kısa zamanda hayırlısıyla Şafi ismi şerifiyle şifa versin.
Rabbim minik yavrunun acısını dindirsin, minik yavruya sağlığını şifasını versin tez zamanda.
Rabbim sizlere de dayanma gücü versin
Amin canım amin Allah senden de razı olsun ❤ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Sen sagol canimALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SAĞOLASIN
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm minik yavrucuğa Allah iyiliğini versin Şafi ismiyle acil şifalar versin.Rabbim yar ve yardımcıları olsun inş. Dua ederim tabiki ne demek...@evTik @hannaz @eilenn @cansu_tr @mavikara @ku_zu_cuk_la_rim P ponnyy26 @synulox @Mor Vampir @Umutyolcusu2016 @Lory89 @sukruyeomay @-VUSLAT- @Veson @AKovser @bisenYariiimm Hayat sarkisi @damla_22 HALLEYS @tubatesbih @SaFiNazZ @nese-li_hilos @deynepnaz @Papatya @basbelasiyim @ebruli--
arkadaşlar sizleri de etiketledim sizler de dua edersiniz diye ...
O Allah ki kuruyan ağacı tekrar yeserten bunun mu çaresi olmaz. Canınızı sıkmayin daha küçük ve emin olun ki dualar ve Dr gözetimi sayesinde gayette iyi olacak. Umutlu olun, çokça dualarim minicik bebekle...Konuyu bilen duyan başından gecen veya bironden goren varda diye yaziyorum.Allah rizasi icin cevap verin.
Yegenimim beyninde sivi toplamasi vardi.doktorlar gozetim altinda belli tarihlerde takibini yapiyordu.hic bir aksi giden durum yoktu.
Bugun tekrar tesler yapildi.doktorun soyledigi ise, malesef ayak bileklerine vurmuş..yegenim 1.5 yasinda nerdeyse.ayakta durma suresi bi kac saniye.cani yaniyormus meger....
Doktor yuruyedebilir yuruyemeyedebilir demis..yarindan itibaren fizik tedaviye baslanacak.bitik durumdayiz...
Krsin birsey soylemiyorlar.2 doktora gittik ayni seyler soylendi...konuyu okuyanlar Yegenim miracim icin dua etsin..ben hic iyi degilim.bogazim dugum dugum...daha haberin şokundayiz...
Insallah..Allah razi olsunKardeş ben sana söyleyeyim Maşallah senin bu yeğenin hepsini atlatacak inşaAllah.Çok güçlü bir çocuk bu.
Allah'ın hikmetinden sual olunmaz.
Kun fe yekûn
Ol der olur.....
Rabbim hepinizin yüzünü güldürecek biiznillah....
Biraz sabır metanet pozitif enerji inanç kafi....
Dun fizik tetavi basladi.fizyoterapist cok iyi gormus.hatta nerdeyse yuruyebilecegini soylemis..sali gunu emar cekilecek son durum icin..Canımmm nasılsın, kuzucuk nasıl
Su mesaji okuyunca gozlerim doldu..Allah razi olsun..nasil bir kalp nasil bir sey bu..ne diyeyim cok cok sagolun..bende okuyorum..rabbim dua eden herkesten razi olsun..rabbim kimseyi sevdikleriyle sinamasin..suan agliyorum yine ruh gibiyim kac gundurALLAH ŞİFA VERSİN canım yeğenine hiç belli olmaz sizin de moralli olmanız lazım güçlü olmanız lazım daha bebek o hastalığı da ne bilsin ...
Kelime-i Tevhid okuyalım bence şifa için ben şimdiden 500 tane okudum say canım
Insallah gorecegiz insallah..fizyoterapist cok olumlu konusmus.sali gunu tekrar enara girecek..Allah razi olsun sizden ve dua eden herkestenAllah şifa versin.. Çok küçükmüş kıyamam
Dua ederim elimden geldiğince, iyi haberlerini paylaştığını görürüz inşaAllah..
Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim..
Allah razi olsun ne diyim..insallah guzel haberler paylasabilirimYarın yasin okurum canım.Allah şifa versin.
Allah razi olsun..insallah guzel haberler paylasmak nasip olur..ne sacma seyleri takiyormusum..kac gundur tek duam tek dilegim miracimin yurumesiMinikkus cok tatli masallah. Acil sifalar diliyorum. Dualarim onunla kosup hopladigi gunleri yazacaksiniz insallah buraya. Allah yardimciniz olsun sifasini guzel bir hekime denk getirsin.
Son paragraf yuregime su serpti cok cok sagolasin cok iyi geldi..insallah insallahAllah teâlâ kimseyi evladıyla imtihan etmesin kardeş inan çok zor lakin sabırını veriyor.
Benim yaşım 40 benim 45 li yaşlarda bir çocukluk arkadaşım var onunda doğuştan beyni su topluyordu biz küçükken bizden 5 yaş büyük olmasına rağmen bizim yaşıtımız gibi dursa da o zamanın şartlarına göre beynine ince bir hortum takılmıştı ve o hortum beyninin su toplamasına engek oluyordu bir kaç Ameliyat olmuştu. Annesi anlatırdı yürüyemez yemek yemezmiş bebekken ama ameliyattan sonra su toplamayı engelledikten sonra fizşk tedavilerle ilgiyle sevgiyle yürümüş.Okula da gitti meslek sahibi de oldu hatta düğüne falan gittiğimiz de bizden önce kalkar göbek atmaya başlardı.Biraz zayıf ve çelimsizdi ama evde işleri o yapardı hep.Hala da Maşallahı var.
Yapmanız gereken inanmak ve sabırlı olup pozitif enerjiyle yeğeninize destek olmak.
Beynin de ki suyun toplanmasına çare bulunursa gerisi sorun değil.
Allah teâlâ yar ve yardımcınız olsun
Gebe halime binaen Rabbim dileklerimi duyup yeğeninize Şafi ismiyle Şifalar versin inşaAllah.
İçimden bir ses herşeyin çok güzel olacağını söylüyor yeterki inancınızı yitirmeyin.
Enbiya sûresinin Türkçesini mutlaka okuyun
Tekrardan geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?