• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl 6 aydan sonra gelen mucizem🥺👼🏻

lidya23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
6
6
1
24
🥺22.11.2025.. hayatımın en güzel sabahıydı .. hiç bir zaman göremeyeciğimi düşündüğüm çift çizgiyi gördüm kızlar .. hala inanamıyorum .. sanki günlerdir rüyadayım.. Çok şükür Allahıma dualarımı kabul etti🤲🏻 Benim gibi bu günler için dua edip , ağlayan, bekleyen her kese dua edicem şimdi.. Hepinize nasip etsin Rabbim bu sevinci 🥺🤲🏻🤲🏻
Şu an 5+3 haftalık gebeyim 🥹🤗 SAT tarihim 20.10. 2025 , 4+6 iken Beta hcg 230 du , ondan sonra heyecan yapmamak için bir daha kan vermedim .. doktor randevumu bekliyorum .. İnşAllah bu cuma gidiyorum.. İnşAllah sağlıklı ilerlemiştir ve keseyi görürüm .. Benim için dua eder misiniz? 🥺🤲🏻
Ve sizce 230 normal artış mıydı? 🥺🥺 Cok heyecanlıyım , Rabbim inşAllah sağlıkla kalp atışını da duymayı nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿

🥺22.11.2025.. hayatımın en güzel sabahıydı .. hiç bir zaman göremeyeciğimi düşündüğüm çift çizgiyi gördüm kızlar .. hala inanamıyorum .. sanki günlerdir rüyadayım.. Çok şükür Allahıma dualarımı kabul etti🤲🏻 Benim gibi bu günler için dua edip , ağlayan, bekleyen her kese dua edicem şimdi.. Hepinize nasip etsin Rabbim bu sevinci 🥺🤲🏻🤲🏻
Şu an 5+3 haftalık gebeyim 🥹🤗 SAT tarihim 20.10. 2025 , 4+6 iken Beta hcg 230 du , ondan sonra heyecan yapmamak için bir daha kan vermedim .. doktor randevumu bekliyorum .. İnşAllah bu cuma gidiyorum.. İnşAllah sağlıklı ilerlemiştir ve keseyi görürüm .. Benim için dua eder misiniz? 🥺🤲🏻
Ve sizce 230 normal artış mıydı? 🥺🥺 Cok heyecanlıyım , Rabbim inşAllah sağlıkla kalp atışını da duymayı nasip eder 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿
Ah maşallah daha güzell artar umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🤲💕 bizleri de duanda unutma 🥺🤲 bu süreçte yaptığın birşeyler oldu mu kür, takviye vs benimde bir buçuk yıl oldu hâlâ sonuç yok bekliyorum ☹️😭🤲

Sağ Salim kavuşun inşallah bizlere de dua edin bir an önce isteyen dileyen herkes görsün çift çizgiyi 🙏🏻🙏🏻

Ah maşallah daha güzell artar umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🤲💕 bizleri de duanda unutma 🥺🤲 bu süreçte yaptığın birşeyler oldu mu kür, takviye vs benimde bir buçuk yıl oldu hâlâ sonuç yok bekliyorum ☹️😭🤲Çok

Ah maşallah daha güzell artar umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🤲💕 bizleri de duanda unutma 🥺🤲 bu süreçte yaptığın birşeyler oldu mu kür, takviye vs benimde bir buçuk yıl oldu hâlâ sonuç yok bekliyorum ☹️😭🤲
Çook teşekkür ederim🤲🏻🥺 inşAllah çok sağolun🤲🧿
Tüm kalbimle diliyorum , ve duamdasınız , inşAllah en çabuk en güzel zamanda Rabbim size de nasip etsin, edecektir inşAllah asla umudunuzu kaybetmeyin ,kendinize iyi bakın sağlıklı beslenin ve uyuyun 🤲🏻
Bana galiba rahim filmi çoook yardim etti🥹🥹🤲🏻 Çektirdiğim aydan hemen 1 ay sonra kaldım çok şükür🥹🥹Benim yolculuğum şöyleydi aslında.. çok doktora gittik çok şükür ciddi bir problem yoktu amma biraz takviye gerekliydi , endometrium inceydi biraz takviyeyle düzeldi çok şükür, sonra Trioid hormonum biraz fazlaydı onuda tedaviyle yoluna koyduk biraz kilo verdim, ama aslında bunların hiç biri öyle ciddi bir engel değildi , doktorum hep söylüyördu kala bilmene bir engel yok diye , sadece takviyelerle ,vitaminlerle desteklemek lazım.. Rahim filmini ise tam emin olmak için çektirdik ve temiz çıkmıştı ,onda da bir sorun yoktu çok şükür .. Belki de Allah sadece bu zamanda nasip etdi bilmiyorum amma çok şükür sebep olan herşeye .. 🤲🏻🤲🏻 Bir de kaldığım ay çook düzenli uyuyordum uyku çok önemli, ve çok sağlıklı besleniyordum , elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyordum hepsi işe yaradı🥺🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿🧿

Siz doktora gidiyor musunuz?

Sağ Salim kavuşun inşallah bizlere de dua edin bir an önce isteyen dileyen herkes görsün çift çizgiyi 🙏🏻🙏🏻
Çok sağolun Allah razı olsun🤲🏻🤲🏻🧿❤️ İnşAllah görürsünüz, o kadar çok dua ediyorum ki, Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın🤲🏻
Aylardır hep bu sayfada tecrübesini paylaşanları okuyordum.. hep bir belirti arıyorken.. umutluyken.. hep dua ediyordum, Allahım bir gün ben de yaşayacak mıyım bu duyguyu diye🥺🤲🏻 Sizi çoook iyi anlıyorum, o yüzden en yakında ve sağlıkla sizin için de o gün gelecek inşAllah🤲🏻

Back
X