1 yıl dolmadan boşanmak hk

tommyandgrace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
204
89
28
28
Merhaba geçenlerde konu açmıştım zaten çok linç yedim bu adamla nasıl evlendin diye. Hepiniz haklıydınız zaten evliliğim şuan asla yürümüyor iki yabancı gibiyiz evin içinde ben toparlamaya calıssam bile o sürekli surat asıyor, tartısmada kızgınlıkla söylediğim şeyleri büyütüp büyütüp surat asıyor artık tek taraflı çabalamak istemiyorum ama evleneli 3 ay oldu sanırım anlaşmalı boşanamıyoruz 1 yıl dolmadıgı için. Ama benim hızlıca bu işi halletmem lazım kısa evlilik geçiren var mı, bilgisi olan, nasıl boşandınız?

Merhaba geçenlerde konu açmıştım zaten çok linç yedim bu adamla nasıl evlendin diye. Hepiniz haklıydınız zaten evliliğim şuan asla yürümüyor iki yabancı gibiyiz evin içinde ben toparlamaya calıssam bile o sürekli surat asıyor, tartısmada kızgınlıkla söylediğim şeyleri büyütüp büyütüp surat asıyor artık tek taraflı çabalamak istemiyorum ama evleneli 3 ay oldu sanırım anlaşmalı boşanamıyoruz 1 yıl dolmadıgı için. Ama benim hızlıca bu işi halletmem lazım kısa evlilik geçiren var mı, bilgisi olan, nasıl boşandınız?
Çekişmeli açın, ikna olursa anlaşmalıya çevirebilirsiniz.

Davayı çekişmeli açarsınız. O süreçte kimse sorun çıkmazsa ilk bilemedin 2.celsede biter.

8 aylık evliliğim vardı. Önce çekişmeli açtım hiç birşey talep etmeden, anlaşmalıya çevirdik ve boşandım.

3 ayda nasıl boşanma noktasına geldiniz bilmiyorum da hakkınızda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.

Yavrunuzu sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah.

Back
X