- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
- 133
Gayret etmezsen bitiremezssin ki.benim kara sevda merakım yok bi güvebdiğim o vardı yanlış insanmış kurtulmaya çalışıyorum inşallah bitecek
eğer ki nişanlı olmasaydı seviyorsan gururu bi kenara bırak git derdim de başkasını tercih etmiş bence senin ki hırs onun başkasıyla birlikte olması seni üzmüş anıları tekrardan hatırlatmİş bu çok normal sakin ol. ben şahsen benim yerime başkasını tercih etmiş biri için gram üzülmezdim tam tersi onu unutmak için sebep olurduuyanırken onun kokusuyla uyanıyorum şimdiki nişanlısıyla fotolarına bakıyorum sürekli canım yanıyor aklımdan çıkmıyor ben terk ettim öyle olması gerekiyodu bana hiç değer vermedi bi kuru dalı bile çok görüyodu
yeminler ediyodu senden sonrası olmucak diye inanmıştım o kadar seneden sonra ayrıldığımızın 3 ayına nişan taktı ben yüzük dedimmi ben zengin zübbesimiyim küpelimiyim der çıkardı işin içinden anlamak istemezdi
şimdi gözyaşım dinmiyor rüyamda o var uyanıyorum kokusu var gidip yüzleşiyim diyorum
bide gitmiyim nasıl olsa artık başkasına ait diye diye ölüyorum canım çok yanıyor 5 dakkalık
kokusuna tenine hasretim unutamıyorum dahada özlüyorum yaptığı yanlışlara rağmen köpek gibi
özlüyorum geçer diyorlar geçmiyor napiyim yanına gidiyimmi
haklısınız birçok kişi hırs olduğundan bahsetmiş ama ben hırsa kapılmış olsaydım yapıcaklarımın haddi olmazdı en yakın arkadaşı evlenelim dedi çocuk herşeyi planladı ev alalım diyordu ben istemedim dediğiniz gibi nişan olmasaydı giderdim ama o artık başkasına ait ne kadar üzülsemde onun başkasıyla olması değil beni üzen ben yüzük dedimmi burun kıvırırdı o kadar şey yaptı sevgisine inanarak sevdim değer verdim ama değmezmiş ben zaten ondan ayrılarak iyi birşey yaptığımın farkındayım inşallah unutucam daeğer ki nişanlı olmasaydı seviyorsan gururu bi kenara bırak git derdim de başkasını tercih etmiş bence senin ki hırs onun başkasıyla birlikte olması seni üzmüş anıları tekrardan hatırlatmİş bu çok normal sakin ol. ben şahsen benim yerime başkasını tercih etmiş biri için gram üzülmezdim tam tersi onu unutmak için sebep olurdu
şükür sizle konuşuyorum dahada mantıklı davranıyorum bi kere gittim de çok farklıydı hayırlı olsun dedim oda şu kızı biraz rahat bırakayım artık dedim dedi (ben ağlıyodum ama ) keşke gitmseydim ordadaOlan olmus artik, adam nisanlanmis. Sana layik görmedigi yüzügü baskasina takmis. Hemde terkeden senmissin. Simdi yanina gidersen, seni hep pisman diye hatirlar. Birak ne hali varsa görsün. Sakin gitme yanina.
haklısınız birçok kişi hırs olduğundan bahsetmiş ama ben hırsa kapılmış olsaydım yapıcaklarımın haddi olmazdı en yakın arkadaşı evlenelim dedi çocuk herşeyi planladı ev alalım diyordu ben istemedim dediğiniz gibi nişan olmasaydı giderdim ama o artık başkasına ait ne kadar üzülsemde onun başkasıyla olması değil beni üzen ben yüzük dedimmi burun kıvırırdı o kadar şey yaptı sevgisine inanarak sevdim değer verdim ama değmezmiş ben zaten ondan ayrılarak iyi birşey yaptığımın farkındayım inşallah unutucam da
Hayır ben anlamadım şimdi gitsen bir boynuna sarilsan faydası ne?
Yine aynı kabus devam edecek.
Üstüne diğer kız aldatilmis olacak.
Senin de bir çıkarın yok.
Ama herifin çıkarı olur.
Şu salaklara bu kadar değer vermeyin lütfen.
ona gidecegine yeni erkek ark. kendine bul. bu ne böyle... adam nişanlanmış sen hala kokudan bahsediyorsun... koku moku ahh ahh cektiginde aklına ke, pogca kokusunu getir.uyanırken onun kokusuyla uyanıyorum şimdiki nişanlısıyla fotolarına bakıyorum sürekli canım yanıyor aklımdan çıkmıyor ben terk ettim öyle olması gerekiyodu bana hiç değer vermedi bi kuru dalı bile çok görüyodu
yeminler ediyodu senden sonrası olmucak diye inanmıştım o kadar seneden sonra ayrıldığımızın 3 ayına nişan taktı ben yüzük dedimmi ben zengin zübbesimiyim küpelimiyim der çıkardı işin içinden anlamak istemezdi
şimdi gözyaşım dinmiyor rüyamda o var uyanıyorum kokusu var gidip yüzleşiyim diyorum
bide gitmiyim nasıl olsa artık başkasına ait diye diye ölüyorum canım çok yanıyor 5 dakkalık
kokusuna tenine hasretim unutamıyorum dahada özlüyorum yaptığı yanlışlara rağmen köpek gibi
özlüyorum geçer diyorlar geçmiyor napiyim yanına gidiyimmi
ilk yazdıkların dan daha mantıklı düşünmeye başlamışın doğru olanda buydu. allah inşallah senin karşına seni hak etcek seni gerçekten sevcek birini çıkarırhaklısınız birçok kişi hırs olduğundan bahsetmiş ama ben hırsa kapılmış olsaydım yapıcaklarımın haddi olmazdı en yakın arkadaşı evlenelim dedi çocuk herşeyi planladı ev alalım diyordu ben istemedim dediğiniz gibi nişan olmasaydı giderdim ama o artık başkasına ait ne kadar üzülsemde onun başkasıyla olması değil beni üzen ben yüzük dedimmi burun kıvırırdı o kadar şey yaptı sevgisine inanarak sevdim değer verdim ama değmezmiş ben zaten ondan ayrılarak iyi birşey yaptığımın farkındayım inşallah unutucam da
yok valla samimiyet vermedim napıyosun napıyosun bu kadr konuşuyoduk sonra bi foto at dedi attım oda attıO en yakın arkadaşıyla ne ara okadar samimiyet kurdun da adam sana evlenelim demiş? Sen o fırsatı nasıl verdin ?
Tanimiyorsun onu ama naber nasilsin dan ilerleyen ve foto atmaya giden bir samimiyetiniz var?yok valla samimiyet vermedim napıyosun napıyosun bu kadr konuşuyoduk sonra bi foto at dedi attım oda attı
ben tanımıyorum çünkü onu sonra bu yavşadı falan konuşmuyorum engelledim
pardon ne yemesi bunun facesinde fotosu yok köpek fotosuyla maraz alinin fotosu var benden istedi bende profilde varya dedim bende sende hiç foto yok çarşıda karşıma dikilsen nerden tanıcam dedim profildeki fotoyu attım herkeze açık olan oda kendi fotosunu attı bu benim dedi bende memnun oldum dedim bundan ibaret herkeze açık olan 1 tane foto atmayla muhabbetin rengi belli olmaz abartmayın yalan söylicek değilimTanimiyorsun onu ama naber nasilsin dan ilerleyen ve foto atmaya giden bir samimiyetiniz var?
Sormadan edemiycem o zaman tanimadin adama ne diye foto atiyorsun bariz belli muhabbetin rengi yeme bizi burda.
ben bunu daha kaç kişiye açıklıcam yorumlara bakın az biraz hırsım takıntım olsa şimdiye yapıcaklarımın haddi hududu yoktu yüzük takmasını niye dedim niye bunu belirttim bi düşünün üzülüyorum bu kadar değersizmiydim sevgisi yalanmıydı diye sorguluyorum 8 yıllık konuştuktan sonra ayrılığın 3 ayında başkasına yüzük takmış biri sizce bu kadar kısa sürede birine hemen yüzük takıp evlilik adımı atması normalmi sorguluyor insan ister istemezYuzuk taksin istemissin sana takmamis.baskasi ile nisanlaninca o kadinle kendi kiyasladigin icin takinti yapmis olabilir misin.sadece ayrildik nisanladin unutamiyorum desen farkli ama sen bana yuzuk takmadi baskasina takti gidip sarilayim diyorsun.bu bambaska bir sey
Tanimiyorum diye yazan sensin sadece baber nasilsin diye konustugum insana foto gondermem. Isterse face girip bakar zaten. Goremiyorsa da atmam foto.pardon ne yemesi bunun facesinde fotosu yok köpek fotosuyla maraz alinin fotosu var benden istedi bende profilde varya dedim bende sende hiç foto yok çarşıda karşıma dikilsen nerden tanıcam dedim profildeki fotoyu attım herkeze açık olan oda kendi fotosunu attı bu benim dedi bende memnun oldum dedim bundan ibaret herkeze açık olan 1 tane foto atmayla muhabbetin rengi belli olmaz abartmayın yalan söylicek değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?