1 yıl oldu hala çıkmazdayım

benim kara sevda merakım yok bi güvebdiğim o vardı yanlış insanmış kurtulmaya çalışıyorum inşallah bitecek
Gayret etmezsen bitiremezssin ki.
40 yillik esin olur falan da anlayayim hadi.
Ee zaten bes para etmezin tekiymis.
Bu tur saplantili duygulari anlamakta gucluk cekiyorum.
Muhtemelen baskasina yuzuk takti diye iyice takinti yaptin.

Seninle evlenmeye yanasmayan adama iyi yapmışsın ve acı gerçek onu seni sevdiğinden çok sevmiş. Yapabileceğin bir şey beraberken de yokmuş şimdi de yok hep bir taraf fazla sever malum. Gurur yapma derim o kadar zamana rağmen bu kadar acı çekiyorsan psikoloğa git. İyi olman lazım bir şekilde haketmeyen insanlar için ağlataşın Allah kimseyi

Git psikolojik destek al. Saplantı var sen de. Öteki kızı bırakıp sana gelse üç gün sonra yine bırakırsın. Sonra yine kıskanırsın. Sen onun mutluluğunu kıskanıyorsun bence. İstiyordun ki benden sonra başka kimseyle mutlu olmasın hep ve sadece beni düşünsün ama ben ona bakmayayım.

eğer ki nişanlı olmasaydı seviyorsan gururu bi kenara bırak git derdim de başkasını tercih etmiş bence senin ki hırs onun başkasıyla birlikte olması seni üzmüş anıları tekrardan hatırlatmİş bu çok normal sakin ol. ben şahsen benim yerime başkasını tercih etmiş biri için gram üzülmezdim tam tersi onu unutmak için sebep olurdu

haklısınız birçok kişi hırs olduğundan bahsetmiş ama ben hırsa kapılmış olsaydım yapıcaklarımın haddi olmazdı en yakın arkadaşı evlenelim dedi çocuk herşeyi planladı ev alalım diyordu ben istemedim dediğiniz gibi nişan olmasaydı giderdim ama o artık başkasına ait ne kadar üzülsemde onun başkasıyla olması değil beni üzen ben yüzük dedimmi burun kıvırırdı o kadar şey yaptı sevgisine inanarak sevdim değer verdim ama değmezmiş ben zaten ondan ayrılarak iyi birşey yaptığımın farkındayım inşallah unutucam da

Olan olmus artik, adam nisanlanmis. Sana layik görmedigi yüzügü baskasina takmis. Hemde terkeden senmissin. Simdi yanina gidersen, seni hep pisman diye hatirlar. Birak ne hali varsa görsün. Sakin gitme yanina.

Olan olmus artik, adam nisanlanmis. Sana layik görmedigi yüzügü baskasina takmis. Hemde terkeden senmissin. Simdi yanina gidersen, seni hep pisman diye hatirlar. Birak ne hali varsa görsün. Sakin gitme yanina.
şükür sizle konuşuyorum dahada mantıklı davranıyorum bi kere gittim de çok farklıydı hayırlı olsun dedim oda şu kızı biraz rahat bırakayım artık dedim dedi (ben ağlıyodum ama ) keşke gitmseydim ordada

O en yakın arkadaşıyla ne ara okadar samimiyet kurdun da adam sana evlenelim demiş? Sen o fırsatı nasıl verdin ?

Hayır ben anlamadım şimdi gitsen bir boynuna sarilsan faydası ne?
Yine aynı kabus devam edecek.
Üstüne diğer kız aldatilmis olacak.
Senin de bir çıkarın yok.
Ama herifin çıkarı olur.

Şu salaklara bu kadar değer vermeyin lütfen.

Bi yorumları okuyun yaa ben çok sinir oldum şu konuya. Zaten gitmiş de sarılmış o adam nişanliyken bi kere. Bir de o nişanlı adamın en yakın arkadaşı bununla evlenmek istemiş. Ne ara o samimiyet oluşmuş abuk subuk konu, fake mi şüpheliyim artık

ona gidecegine yeni erkek ark. kendine bul. bu ne böyle... adam nişanlanmış sen hala kokudan bahsediyorsun... koku moku ahh ahh cektiginde aklına ke, pogca kokusunu getir.

ilk yazdıkların dan daha mantıklı düşünmeye başlamışın doğru olanda buydu. allah inşallah senin karşına seni hak etcek seni gerçekten sevcek birini çıkarır

O en yakın arkadaşıyla ne ara okadar samimiyet kurdun da adam sana evlenelim demiş? Sen o fırsatı nasıl verdin ?
yok valla samimiyet vermedim napıyosun napıyosun bu kadr konuşuyoduk sonra bi foto at dedi attım oda attı
ben tanımıyorum çünkü onu sonra bu yavşadı falan konuşmuyorum engelledim

Yuzuk taksin istemissin sana takmamis.baskasi ile nisanlaninca o kadinle kendi kiyasladigin icin takinti yapmis olabilir misin.sadece ayrildik nisanladin unutamiyorum desen farkli ama sen bana yuzuk takmadi baskasina takti gidip sarilayim diyorsun.bu bambaska bir sey

yok valla samimiyet vermedim napıyosun napıyosun bu kadr konuşuyoduk sonra bi foto at dedi attım oda attı
ben tanımıyorum çünkü onu sonra bu yavşadı falan konuşmuyorum engelledim
Tanimiyorsun onu ama naber nasilsin dan ilerleyen ve foto atmaya giden bir samimiyetiniz var?

Sormadan edemiycem o zaman tanimadin adama ne diye foto atiyorsun bariz belli muhabbetin rengi yeme bizi burda.

Tanimiyorsun onu ama naber nasilsin dan ilerleyen ve foto atmaya giden bir samimiyetiniz var?

Sormadan edemiycem o zaman tanimadin adama ne diye foto atiyorsun bariz belli muhabbetin rengi yeme bizi burda.
pardon ne yemesi bunun facesinde fotosu yok köpek fotosuyla maraz alinin fotosu var benden istedi bende profilde varya dedim bende sende hiç foto yok çarşıda karşıma dikilsen nerden tanıcam dedim profildeki fotoyu attım herkeze açık olan oda kendi fotosunu attı bu benim dedi bende memnun oldum dedim bundan ibaret herkeze açık olan 1 tane foto atmayla muhabbetin rengi belli olmaz abartmayın yalan söylicek değilim

ben bunu daha kaç kişiye açıklıcam yorumlara bakın az biraz hırsım takıntım olsa şimdiye yapıcaklarımın haddi hududu yoktu yüzük takmasını niye dedim niye bunu belirttim bi düşünün üzülüyorum bu kadar değersizmiydim sevgisi yalanmıydı diye sorguluyorum 8 yıllık konuştuktan sonra ayrılığın 3 ayında başkasına yüzük takmış biri sizce bu kadar kısa sürede birine hemen yüzük takıp evlilik adımı atması normalmi sorguluyor insan ister istemez

Tanimiyorum diye yazan sensin sadece baber nasilsin diye konustugum insana foto gondermem. Isterse face girip bakar zaten. Goremiyorsa da atmam foto.
Birisine foto atmam icin muhabbetimin nadilsindan ote olmadi gerek. Facede herkes goruyor diye fotografimizi mi atalim isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…