- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
kesinlikle :) , kız yalvarıyordu son 1 kez görüşelim falan diye.. benim hiç bişey yazmama gerek kalmadı sevgilim cevabını çok güzel verdi zaten. aynı durum onlarınki de arada cinsellik var ama kavga gürültü en rezalet aklınıza gelebilecek en saçma ve rezil kavgalar var.. ya sen zamanında kıymetini bilseydinde kızım sevgilin şuan benim olmazdı dimi.aynı şekilde bana instagramdan yanlışlıkla takip yollayıp beni engelledi, o kadar salakta aynı zamanda. :)))
.nişanlınızla eski sevgilisinin ilişkisi ne kadar sürmüş ??
Eski sevgilisinin msjlarını okutan ,özelinden bahseden bir erkek..Ovvv müthiş ideal koca adayıkesinlikle :) , kız yalvarıyordu son 1 kez görüşelim falan diye.. benim hiç bişey yazmama gerek kalmadı sevgilim cevabını çok güzel verdi zaten. aynı durum onlarınki de arada cinsellik var ama kavga gürültü en rezalet aklınıza gelebilecek en saçma ve rezil kavgalar var.. ya sen zamanında kıymetini bilseydinde kızım sevgilin şuan benim olmazdı dimi.aynı şekilde bana instagramdan yanlışlıkla takip yollayıp beni engelledi, o kadar salakta aynı zamanda. :)))
kesinlikle :) , kız yalvarıyordu son 1 kez görüşelim falan diye.. benim hiç bişey yazmama gerek kalmadı sevgilim cevabını çok güzel verdi zaten. aynı durum onlarınki de arada cinsellik var ama kavga gürültü en rezalet aklınıza gelebilecek en saçma ve rezil kavgalar var.. ya sen zamanında kıymetini bilseydinde kızım sevgilin şuan benim olmazdı dimi.aynı şekilde bana instagramdan yanlışlıkla takip yollayıp beni engelledi, o kadar salakta aynı zamanda. :)))
- Eski ilişkisinin cinselliğine kadar ayrıntılarıyla nakleden bir erkekle mi berabersiniz? Böyle biri için başka bir kadınla kavgaya tutuşmadığınız kalmış.....sıkı tutun elinizden kaçmasın aman.
Eski sevgilisinin msjlarını okutan ,özelinden bahseden bir erkek..Ovvv müthiş ideal koca adayı
Sevgilinizin eski sevgilisi ilişkiyi bildiği halde aranızı bozmaya çalışıyorsa yaptığı çok yanlış hiçbir bahanesi yok. O konuda hatalı kesinlikle. İnsan durması gereken noktayı bilmeli, kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmamalı.
Ancak, kıymetini bilseydi elinden kaçırmasaydı kısmı hoş değil bence. Tek eski sevgili mi suçlu ayrılmalarında? Erkek arkadaşınızın hiç hatası yok mu? Bir kere mahrem konuları nasıl söyleyebilir erkek arkadaşınız size? Veya cinsellik olması o eski ilişkinin değerini mi düşürüyor anlamadım?
Bende yaşadığım icin doğru anladım :)mahrem konular yada cinselliği anlatmak falan yok sanırım burdan bir sürü kişi tarafından yanlış anlaşılmış..
6 ay sürmüs ama kiz 2 yil boyunca sevgililigimizde de sürekli nisanlima yazdi. Nisanlim cevap bile vermedi. Takmiyorduk engelliyorduk baska bir face acip yaziyordu. Ben yine cevap yazmazdim ama en son ben yanindayken ve nisanliyken bir mesaj yazdı cinsellikle kandirmaya çalıştı onceki yasadiklarini yazmis nolur 2 senedir yazmıyorsun son kez görüşelim haberi bile olmaz yazmis orda ben devreye girdim. Kendi adresimden nisanlimla bir daha iletisime gecerseniz sizi gelir rezil ederim is yerinizde dedim. Bu kiz ortaokulda öğretmen memur korkar diye dusundum. Bu sefer nisanlima hic yazmadi bana igrenc igrenc yaşadıklarıni yazdi. Ben engelledikce baska adreslerden yazdi. Ilk ve son Mesajimdi hic bir zaman cevap vermedim ve 4 ay sonunda ikimize de yazmayi birakti. Nişanlım hic karismadi çünkü ben karistirmadim herhangi bir şekilde iletisime gecseydi bitirirdim. Çünkü gerçekten de cok igrenc seyler yazip duruyordu. Nisanlimin cevap vermedigini biliyordum fakat o kızın kendisini surekli cinsellikle hatirlatmasi beni rahatsiz ediyordu
Bende yaşadığım icin doğru anladım :)
mahrem konular yada cinselliği anlatmak falan yok sanırım burdan bir sürü kişi tarafından yanlış anlaşılmış..
cinselliğin ayrıntılarına kadar anlattığını, hatta anlattığını nerden çıkardınız ? bir şeyler yaşadıklarını ve o kişinin ilk birlikteliği olduğu için kendini ona karşı sorumlu hissettiğinden ilişkiye devam ettiğini belli bir süre, ancak karşısındaki kadının ilişkiyi devam ettiremeyecek kadar dengesiz olduğunu anladığında bitirmiş.
siz konuya odaklanın bence bilip bilmeden yorum yapmak kadar aciz bir şey yok.
Cinsellik yaşanır yaşanmaz buna çzel hayat ayrıntısı deniyor. O kızın yerinde siz oldaydınız mahreminizin başka birine anlatılmasına ne var ya bunda der miydiniz????
Oldu cınıım kocama söylerimonu yanımda arayan bir kadın ???? ve eski sevgilisi aradığında bunu saklamayacak kadar dürüst bir erkek ????
kendi koca adaylarınızla ilgilenin bence :))
çok teşekkür ederim sağolunPsk Dr. Zafer Akıncı - Aşk mı Hadi Canım Sen de!
Böyle bir kitap da var, sizin durumunuzda yol gösterici olacağını düşünüyorum. Bunun dışında Matthew McKay ve Patrick Fanning - Özgüven.. Daha çok kitap tavsiye edebilirim ama şimdilik bu üçünü okuyun bi zaten okudukça sorguladıkça siz de kitaplar keşfedersiniz. İstediğiniz zaman yine bana da yazıp sorabilirsiniz.
inşallah var gibi öyle biri ama bakalım
Sana kendını kıymetlı hıssetıren aklını basından alan bırı cıksın bak adını bıle hatırlıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?