sağolun inşallah hepimiz için güzel olur mutlu oluruzSiz biraktiginiz icin boyle hissediyorsunuz.sizin davranisinizin sonucu oldugunu dusunuyorsunuz.size deger verseydi sizin pesinizden gelirdi.bos yere kendinizi uzmeyin.insallah karsiniza iyi biri cikar.ben de bir adama asik oldum o evlendi ben kaldim iki sene onu bekledim.simdi evlenemiyorum.istiyorum ama olmuyor.bazi insanlar sadece zaman kaybi...onceki calistigim sehirde bana asik olan bir ogretmen vardi onunla evlenmedigime pisman oluyorum.o da evlendi.iyi bir insan cikarsa kacirmayin...mutlu gunler...
her insan bir değildir ben zor severim çok severim arkadaşlarım içinde geçerlidir bu neden inandım benim için bıçaklandı ailemin karşısına çıktı istiyorum kzıznızı dedi bana dair herşeyi bilirdi motorda giderken bile aynadan bana bakmayı severdiGit git. O da seni bekliyodur kesin. Ne meraklısınız size kötü davranan adamlara? Ne kokusuymuş bu kadar ya? 10 yıllık sevgilim 4 yıllık kocam hakkında bu kadar arabesk laf etmedim ben.
Ayrıca insanlar 30senelik evliliklerin üzerine 2. Kere evleniyo. Senin gencecik ex sevgilin senden sonrası yok diyince neden inandın ki? Bu kadar saf mısın?
her insan bir değildir ben zor severim çok severim arkadaşlarım içinde geçerlidir bu neden inandım benim için bıçaklandı ailemin karşısına çıktı istiyorum kzıznızı dedi bana dair herşeyi bilirdi motorda giderken bile aynadan bana bakmayı severdi
daha çok şey var bunun saflıkla değil güvenle alakası var bende arabesk değilim ama üzücü şeyler yaşadım canım yanıyodu sizinle paylaştım ben meraklı değilim bana kötü davranan birisine ancak güvenmiştim sevmiştim
ben acımı kendi kendime yaşıyorum ha ben onun yanına daha öncede gittim hesap sormaya o yüzüğü görünce herşeyBence kendinize ceki duzen verin. Cok sevseydiniz ayrılmazdiniz. Benim nişanlıminda eski sevgilisi nisanlima yazdi neler neler nisanlim hepsini bana gösterdi kendisi cevap bile vermedi izin vermedim ama ben cok güzel cevap yazdim. Kiz uzulmustur uzulmemistir umrumda değil çünkü benim nisanlimla iletisime gecerek bana saygi gostermedi o kiz. Bende ona saygi göstermem. Yani diyecegim daha cok uzulebilirsiniz
memlekette erkek yok değil sadece ayrıldığının 3 ayında böyle bir şok yaşayınca canın yanıyor bu kadar seviyodu sevgisi yalanmıydı diyosunuz şuan yanımda birçok kişi var ama ben onu arıyorum belkide alışmışlık bilmiyorum ama bitecekNe isin var yaninda? Memlekette baska erkek mi kalmadi?
benim kara sevda merakım yok bi güvebdiğim o vardı yanlış insanmış kurtulmaya çalışıyorum inşallah bitecekyazık o bozuk para gibi harcadığın 1 yılına.
çok yazık.
aklını başına topla.
ne acılar geçiyor gidiyor.
hem terketmişssin hem yasını tutuyorsun.
değmeyecek de bir adammış üstelik.
vallahi kızlar sizlerdeki bu kara sevda merakına aklım ermiyor benim.
yok böyle bir hayat.
hepsi kendi kendinize yaptığınız kurgular başka bişey değil.
Rabbim daim etsin herkesede mutluluk nasip etsin bende daha mutlu olucam inşallah çok dua ediyorumSorun burda aslında zor sevmek çok sevmek ..Bende öyleyimdir. Yaşadıklarını yaşadım nefes aldığını bile hissetmiyorsun bol bol dua et bizimki mutlu sonla bitti sizinki nişanlanmış artık ne desem bilemedim...
Allah ım inşallah derim derim inşallah bitecekgeçer bu gunler diyecem inanmıyacaksın ama yıllar sonra ne kadar eşşekmişim deyip kendine acıyacaksın
bi kere denedim gittim yanına hesap sormaya parmakda o yüzüğü görünce herşey dondu bi an oda dayanamadı sarıldıNe desem bilemedim istersen bı konuş ama nişanlanmış canım konuşmak sana dondurur mu onu sana bide senle nisanlanmamsi ama çok çok istiyorsan konuş sana kötü davranirsa sende kendine bir yol ciz gitsin kimse vazgeçilmez değildir asla
olmam büyük ihtimalle o kadar üze yine üzer değer vermeyen yine vermezOla ki gittin ,barıştın,mutlu olacağını sanmıyorsun değil mi?
ama başkasına yapıyorya taktıya o yüzüğü başkasına sıkıntı yok Allah ından bulsunolmam büyük ihtimalle o kadar üze yine üzer değer vermeyen yine vermez
bi kere denedim gittim yanına hesap sormaya parmakda o yüzüğü görünce herşey dondu bi an oda dayanamadı sarıldı
kokumu içine çekti saçlarımı okşadı ama soramadım o kadar şeyi inşallah unutucam ama
Ona dair her şeyi at çöpe. O artık nişanlı. Nişanlı adamı hayal etmek de bence yanlış bir şey. Lütfen kendine gel. Bende öyle psikopat bi ilişkiden çıktım. Çok zor gerçekten ama onun öldüğünü farzet. İnsanların annesi babası ölüyor ve onlar o acıya dayanıyor. Biz bi kaç yıllık sevgiliden ayrıldık diye mi dayanamicaz? Toparla kendini. Elin oğlunun seni çamurun dibine sokmasına izin verme. Sen şimdi yemeden içmeden kesiliyorsun elalemin oğlu için. Sen şükür et ki çevren var; yakinlarin var. Dinine bağlı isen, İstersen sabah namazlarına başla... Bu da insana çok iyi geliyor.... sen sadece o sevkat duygusunu istiyorsun ama o sokaktan çevirdiğin her adam da var. İnsAllah iyi birisi ile tanışırsın kendini toparladiginda ve eskisinden daha güzel duygular yaşarsın. Kendini yıpratma, ❤
bi kere denedim gittim yanına hesap sormaya parmakda o yüzüğü görünce herşey dondu bi an oda dayanamadı sarıldı
kokumu içine çekti saçlarımı okşadı ama soramadım o kadar şeyi inşallah unutucam ama
sizi tebrik ederim o ayrılık durumunu asmissiniz
konularınizdan öyle görünmüyordu
ama büyük gelişme gerçekten
inşallah bundan sonra mutlu olursunuz
1 tane hayatımız var böyle insanlara harcamaya değmez
Sen aklını mi kaçırdın nişanlı adama sarilmissin? Göz göre göre nasıl nişanlı adamı ayartan kız olursun? Aklını başına al. O nişanlı olduğu kızı düşün, bunu mu hak etti sence? O nisanli cocuk da sende çok büyük hata etmişsiniz, ahlaksızca davranış. Yaptığının hata olduğunu biliyorsun umarım!bi kere denedim gittim yanına hesap sormaya parmakda o yüzüğü görünce herşey dondu bi an oda dayanamadı sarıldı
Stockholm sendromu nedir acaba ben takıntı yapmadım unutmayıda çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?