1 yıl oldu hala çıkmazdayım

sağolun inşallah hepimiz için güzel olur mutlu oluruz

her insan bir değildir ben zor severim çok severim arkadaşlarım içinde geçerlidir bu neden inandım benim için bıçaklandı ailemin karşısına çıktı istiyorum kzıznızı dedi bana dair herşeyi bilirdi motorda giderken bile aynadan bana bakmayı severdi
daha çok şey var bunun saflıkla değil güvenle alakası var bende arabesk değilim ama üzücü şeyler yaşadım canım yanıyodu sizinle paylaştım ben meraklı değilim bana kötü davranan birisine ancak güvenmiştim sevmiştim

Sorun burda aslında zor sevmek çok sevmek ..Bende öyleyimdir. Yaşadıklarını yaşadım nefes aldığını bile hissetmiyorsun bol bol dua et bizimki mutlu sonla bitti sizinki nişanlanmış artık ne desem bilemedim...

ben acımı kendi kendime yaşıyorum ha ben onun yanına daha öncede gittim hesap sormaya o yüzüğü görünce herşey
anlamsız geldi o yine dayanamaz biliyorum ama ne kendime bu kötülüğü yaparım nede karşımdakine

Ne isin var yaninda? Memlekette baska erkek mi kalmadi?
memlekette erkek yok değil sadece ayrıldığının 3 ayında böyle bir şok yaşayınca canın yanıyor bu kadar seviyodu sevgisi yalanmıydı diyosunuz şuan yanımda birçok kişi var ama ben onu arıyorum belkide alışmışlık bilmiyorum ama bitecek

benim kara sevda merakım yok bi güvebdiğim o vardı yanlış insanmış kurtulmaya çalışıyorum inşallah bitecek

Rabbim daim etsin herkesede mutluluk nasip etsin bende daha mutlu olucam inşallah çok dua ediyorum

bi kere denedim gittim yanına hesap sormaya parmakda o yüzüğü görünce herşey dondu bi an oda dayanamadı sarıldı
kokumu içine çekti saçlarımı okşadı ama soramadım o kadar şeyi inşallah unutucam ama

Ona dair her şeyi at çöpe. O artık nişanlı. Nişanlı adamı hayal etmek de bence yanlış bir şey. Lütfen kendine gel. Bende öyle psikopat bi ilişkiden çıktım. Çok zor gerçekten ama onun öldüğünü farzet. İnsanların annesi babası ölüyor ve onlar o acıya dayanıyor. Biz bi kaç yıllık sevgiliden ayrıldık diye mi dayanamicaz? Toparla kendini. Elin oğlunun seni çamurun dibine sokmasına izin verme. Sen şimdi yemeden içmeden kesiliyorsun elalemin oğlu için. Sen şükür et ki çevren var; yakinlarin var. Dinine bağlı isen, İstersen sabah namazlarına başla... Bu da insana çok iyi geliyor.... sen sadece o sevkat duygusunu istiyorsun ama o sokaktan çevirdiğin her adam da var. İnsAllah iyi birisi ile tanışırsın kendini toparladiginda ve eskisinden daha güzel duygular yaşarsın. Kendini yıpratma, ❤

Keşke bunları nişanlısı ogrense
bence tencere kapaksiniz ayrılmanızı hataymis
bu kadar arabesk duygular hastalık belirtisi

sizi tebrik ederim o ayrılık durumunu asmissiniz
konularınizdan öyle görünmüyordu
ama büyük gelişme gerçekten
inşallah bundan sonra mutlu olursunuz
1 tane hayatımız var böyle insanlara harcamaya değmez

İnşallah sizin ilerideki nisanlinizda size bunu yapar. Gerçekten de anlamiyorum. Bende ayrildim 6 senelik iliskimden zamanında ve aldatilarak ayrildim. Arkama donup asla bakmadim. Sıfırdan yaptım cevremi isimi esimi. Nisanli evli adamlara boyle yapilmasina tahammül edemiyorumm dunyada erkek mi yok. Ayrilik acisini en iyi yaşayanlardan biriyim 3 ayda 14 kg verdim ama herkese güldüm asla kendimi kaybetmedim. Dondu bana yalvardı kabul etmedim. Iyi ki de etmemisim nisanlimla tanıştım rica ediyorum kendinize gelin ve kendi hayatinizi çizin

Ay evet. Foruma bile girmedim eskiyi hatırlamamak için. Ve bana kaç defa yazdı bi bilseniz. Ama güçlü kaldım. Ve bana sağ olsun destek çıkan çok iyi birisi oldu. Şükürler olsun halimize. Bazen düşüş yaşar gibi oluyorum ama hemencecik toparlaniyorum. 1 ay oldu artık görüşmeyeli Ne kadar deli gibi değer vermişim. Hayatım o gittikten sonra okadar düzene girdi ki. Bizi duzenimizden çıkaran bizi üzen insanlardan uzak duralım. O deli hallerime katlandiginiz için teşekkürler

Sen aklını mi kaçırdın nişanlı adama sarilmissin? Göz göre göre nasıl nişanlı adamı ayartan kız olursun? Aklını başına al. O nişanlı olduğu kızı düşün, bunu mu hak etti sence? O nisanli cocuk da sende çok büyük hata etmişsiniz, ahlaksızca davranış. Yaptığının hata olduğunu biliyorsun umarım!

Anladım inşallah sende tanı başkalarını yön cız kandine daha ne kadar böyle devam eder ki ınan unutursun imkansız değil sadece çok zor

Stockholm sendromu nedir acaba ben takıntı yapmadım unutmayıda çok istiyorum

Sadece sizin için değil, genel anlamda söyledim. Karşı taraf ne kadar baskı yapsa, şiddet uygulasa veya hiç değer vermese de onsuz yapamayacağına, hayatta tek dayanağının o olduğuna inanmaktır. Gördüğü kötülükleri göz ardı edip körü körüne bağlanmaktır.
Ben takıntı yapmadım diyorsunuz ama size değer vermediğini, nişanlı olduğu halde 1 yıldır unutmadığınızı söylemişsiniz. Başka nasıl takıntı olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…