- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Hizmetliye bisi anlatmadı.baska birinden duymuş ve ismimi dilekçesine yazmisbiz şikayetçi olduğum durumları kendi aramızda halletik artık davranışları değişti bir şikayetim yok de.
kuruma 3 ay önce gelen hizmetliyle dedikodu yaparsan böyle önüne çıkar işte.
madem sorun kalmadı artık daha eski şeyleri yeni gelen birine ne diye anlatıp duruyorsun.
Ekmegimin derdindedim.mobingten adamı göndermezler burdan.basima daha kötü bela olurGeçen sene mobing konusunda şikayetçi olmustum.sorusturma sonucunda yer değişikliğin teklif edildi bense gitmemek için direndim.calistim.cabaladim.kendimoi geliştirdim.kuruma yeni gelen mudur de karşı tarafın tarafını tutunca,bana geri zekalı dingil, seni burdan gönderirim vs vs çok sayıda hakarete maruz kaldim.sesimi çıkarmadım.Allaha havale edip ağlayıp çalıştım.
Derken kuruma hizmetli atandı 3 ay önce.aslinda mudur ona iyi davrandı ama yukarıya mobing goruyorum deyip bir de pamukun da zamanında şikayetçi vardı diye yazmış.bana dedi ki sana yapılanları anlattım.ben rahatsız oldum.ben sadece işimi yapmak istiyorum.bireysel tartışma sistemsavaşmakiyorum.neyse yukardan geldiler.herkes vardı. Sordular bir sıkıntım var mı diye.yok dedim.cok sukur iyiyim dedim.yanimdaki dedi ki Öyle haa sana denilenleri hak ediyor musun dedi.sonra şikayetçi kızın yanında olup mudur aleyhinde ifade verdi.ve hicbir ilgim olmamasına rağmen soruşturma dosyasında ismim geçiyor.gerildim resmen.mudur benim de bu isin içinde olduğu mu düşünecek kötü davranacak.mudure dedim.ben bu isin içinde değilim.kimsenin tarafı değilim.ben ekmegimin derdindeyim.bu durumsa pazartesi tekrar ifade almaya gelecekler.nasil davranmam lazim
Bu arada kızlar sorun yaşadığım kavgalı olduğum kişilerle de barıştım.su an iş için birbirimize soru sorabiliyoruz.halen terapistine devam ediyorum
Hizmetliye bisi anlatmadı.baska birinden duymuş ve ismimi dilekçesine yazmis
Ben buna sinirlendim.iki ifade vardı mudur aleyhine.ben de katılsam üç olacaktı.ama ne biliyim artık benim adım soruşturmalarda geçsin istemiyorum ve bu soruşturmadan sonra bana aynı şekilde davranamaz.gecen sefer yüzde yüz mağdur ve haklıydım.ne oldu kendimi savunayım derken ben gönderilmeye kalkisildim ve kötü ilan edildim.savasmak istemiyorum.birileri zaten bu adamla savaşıyor ve ben istemesem de benim sorunlarım yukarda anlatılmış.guya mudur beni gönderecekti.Allahin işi işte.belki de o gidecek.ama ben karismayacagim.o zaman öyle söylersin.
ben kendisine böyle şeyler anlatmadım kim ne söyledi bilmiyorum benim adımı da benden izinsiz kullanmış dilekçesinde benim bir sorunum yok.
Adam bana da kotu davrandı ama geçen sene sorusturma aşamasında öyle kötü strese girdim ve bana kotu davranildi tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumBen olsam bu hakaretleri sineye çekemezdim ve mutlaka sorarlarsa söylerdim gerçekleri. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın moduna giremezdim. Sizin yerinizde olsam böyle bir durum karşısında herkese de şikayet etmem ama biri bana sorarsa yalan söyleyemem derdim. Nitekim sizin yaptığınız yalan söylemek olmuş. Olan birşeyi olmamış gibi davranmanız bana normal gelmedi.
Diğer taraftan sizin onayınız olmadan sizin adınızın geçirilmesi de hoş değil. Ama ne olursa olsun yalan ifade vermiş gibi olacaksınız.
Diyelim adam hakkında gerçekleri söyledim.ve adam kaldı müdürlükte.is öğrenmede çok yardımcı oldu.halen ona soruyorum. Adam kaldığında ya bana daha kötü davranıp iş göstermezse?yukarısı da artık ne sorunlu kız kimseyle anlasamiyo derse.ben gorevde yükselme sınavına giricem mülakat olacak.anlatabiliyor miyim.ideallerim var.Kız sizinde haklarınızı savunmuş susmamış siz hala pskiyatriye gideceğim deyip susuyorsunuz
Peki o adam gerçekten o kadına da mobbing yaptıysa ve siz kendi çıkarlarınız için doğruları söylemediğinizde o kadın işinden olursa veya farklı sıkıntılar yaşarsa bunun vicdan azabıyla nasıl başedeceksiniz?Diyelim adam hakkında gerçekleri söyledim.ve adam kaldı müdürlükte.is öğrenmede çok yardımcı oldu.halen ona soruyorum. Adam kaldığında ya bana daha kötü davranıp iş göstermezse?yukarısı da artık ne sorunlu kız kimseyle anlasamiyo derse.ben gorevde yükselme sınavına giricem mülakat olacak.anlatabiliyor miyim.ideallerim var.
Artı kizin şikayeti cinsel taciz var diyor.Peki o adam gerçekten o kadına da mobbing yaptıysa ve siz kendi çıkarlarınız için doğruları söylemediğinizde o kadın işinden olursa veya farklı sıkıntılar yaşarsa bunun vicdan azabıyla nasıl başedeceksiniz?
Bir de kız bana sormadan izinsiz benim adımı kullanıyor dilekçesinde.burada ben iyi niyet göremiyorum maalesefPeki o adam gerçekten o kadına da mobbing yaptıysa ve siz kendi çıkarlarınız için doğruları söylemediğinizde o kadın işinden olursa veya farklı sıkıntılar yaşarsa bunun vicdan azabıyla nasıl başedeceksiniz?
Hata etmiş keşke öncesinde söyleseymiş sana da. Ancak burda senin zarara uğraman için yapılan birşey yok düşüncesizlik etmiş sadeceBir de kız bana sormadan izinsiz benim adımı kullanıyor dilekçesinde.burada ben iyi niyet göremiyorum maalesef
Adam iyi demeyeceğim ama bana işi öğretti her türlü sorumu yanıtladı.ama kiza yaptığı hicbisiyi görmedim.ustelik benimle ilgili olanları dile getirmek isteseydim bugüne kadar yapardım.ben istemiyorum bunu.bu kızla ilgisi yok.Gözünle görmediğin sürece tabiki ifade veremezsin ama sana yaptıklarını biliyorsun. En azından evet böyle şeyler yaşandı ama ben umursamıyorum de adam çok iyiymiş gibi bari bahsetme.
Anladım karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsunAdam iyi demeyeceğim ama bana işi öğretti her türlü sorumu yanıtladı.ama kiza yaptığı hicbisiyi görmedim.ustelik benimle ilgili olanları dile getirmek isteseydim bugüne kadar yapardım.ben istemiyorum bunu.bu kızla ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?