- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Benim önceliğin benim iş sorunlarım değil.benim çocuğum benim ailem benim düzenim.bana dokunmayan yılan diye bakma.o yılan bana da zarar verdiMesela ben senin dairende olsam biri bana gelip deseki müdürün pamuk a da kötü davranışları olmuş. Ben direkt evet oldu hakaretler etti derim. Senin dairende çalışan herkes sen gibi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda ise onu bilemem ben ama normali budur. Sana birisi sorarsa doğruyu söylemektir. Sorulmadan şikayet edip etmemek senin kararınken sorulduğunda bence söylemektir doğru olan. Öbürleri yalan oluyor
Eğer bana sorulursa benim mudur beyle ya da diğer arkadaşlarla bir sorunum yok.mevzuat ve iş konusunda beni destekliyor.burada kendimi geliştiriyorum diyeceğim ki hepsi dogruSana taraf ol diyen yok ki. Doğruyu söyle diyen var. Taciz konusunda yorum bile yapma görmemişsin tabiki. Sana zaten kendinle ilgili olan tarafı sorarlar. Ne diyeceksin mesela? Bu adam sana köyü davrandı mı? Mobing uygulandı mı sana denildiğinde ne cevap vermeyi planlıyorsun
Sizi yargılamak bana düşmez. Ne yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz bilemiyorum. Ama siz bunu dediğinizde müdürden taraf olacaksınız onu bilin mutlaka
Düşündüm öyle yapmayı ama sonra mantıklı gelmediKızın size sormadan sizin adınızı vermesi yanlış ama hazır fırsat bu fırsat diyerek en azından kendi yaşadıklarınızı onaylayabilirdiniz.
Belki de benle ilgili bisi sorulmayacak.daha soruları bile BilmiyoruzEğer diğer kadının mobingibe ve tacizine tanık olmadıysan o konuda hiç Bi bilgim yok de. Kendinle ilgili kısma da geçen sene sorun yaşamıştık evet ama şuan düzeldi mobing devam etmiyor kendisinden iş öğreniyorum o yüzden şikayetçi değilim de. Olduğu gibi yani.
Tabiki sorulacak. Senin adın geçtiğine göre siz ne yaşıyorsunuz böyle bir iddia var nedir doğrusu diyeceklerBelki de benle ilgili bisi sorulmayacak.daha soruları bile Bilmiyoruz
Haftaya soruları yazarım. Ve cevaplarimiTabiki sorulacak. Senin adın geçtiğine göre siz ne yaşıyorsunuz böyle bir iddia var nedir doğrusu diyecekler
Yani eğer sorarlarsa yalanlama. Ama şuan problemin olmadığını belirt. Ne yaşıyorsan o. Sen tek başına sorunu yaşamışsın şimdi herşey düzelmişken başkası için kötü olmak istememeni anlıyorum. Ama yalanlarsan kadının diğer söyledikleri de iftira gibi olur. Evet problem yaşadık şuan düzeldi aramız ama ben anlatmadım kendisine diye dürüst ol. Gerisini onlar halletsin.Belki de benle ilgili bisi sorulmayacak.daha soruları bile Bilmiyoruz
Geçen sene mobing konusunda şikayetçi olmustum.sorusturma sonucunda yer değişikliğin teklif edildi bense gitmemek için direndim.calistim.cabaladim.kendimoi geliştirdim.kuruma yeni gelen mudur de karşı tarafın tarafını tutunca,bana geri zekalı dingil, seni burdan gönderirim vs vs çok sayıda hakarete maruz kaldim.sesimi çıkarmadım.Allaha havale edip ağlayıp çalıştım.
Derken kuruma hizmetli atandı 3 ay önce.aslinda mudur ona iyi davrandı ama yukarıya mobing goruyorum deyip bir de pamukun da zamanında şikayetçi vardı diye yazmış.bana dedi ki sana yapılanları anlattım.ben rahatsız oldum.ben sadece işimi yapmak istiyorum.bireysel tartışma sistemsavaşmakiyorum.neyse yukardan geldiler.herkes vardı. Sordular bir sıkıntım var mı diye.yok dedim.cok sukur iyiyim dedim.yanimdaki dedi ki Öyle haa sana denilenleri hak ediyor musun dedi.sonra şikayetçi kızın yanında olup mudur aleyhinde ifade verdi.ve hicbir ilgim olmamasına rağmen soruşturma dosyasında ismim geçiyor.gerildim resmen.mudur benim de bu isin içinde olduğu mu düşünecek kötü davranacak.mudure dedim.ben bu isin içinde değilim.kimsenin tarafı değilim.ben ekmegimin derdindeyim.bu durumsa pazartesi tekrar ifade almaya gelecekler.nasil davranmam lazim
Bu arada kızlar sorun yaşadığım kavgalı olduğum kişilerle de barıştım.su an iş için birbirimize soru sorabiliyoruz.halen terapistine devam
Çoğu insan böyle sessiz kaldığı için bu kötülükleri yapan insanlar cesaret buluyor. Maalesef ki yarın başımıza birsey gelirse destek olacak kimse yok. Keşke herkes haksızlık karşısında tepkisini gösterseydi ama öyle olmuyor öyle olmadığı içinde seslerini çıkaranlar daha çok zarar görüyor. Sizi anlıyorum amaBenim önceliğin benim iş sorunlarım değil.benim çocuğum benim ailem benim düzenim.bana dokunmayan yılan diye bakma.o yılan bana da zarar verdi
ben geçen sene soruşturma geçirdiğimde doğruyu bilen herkes sustu.yer değişikliğim istendi.çıldırdım.mahkemeye vereceğim sizi, ben yaşadıklarımdan eminim dedim.öyle tayini durdurdum.Çoğu insan böyle sessiz kaldığı için bu kötülükleri yapan insanlar cesaret buluyor. Maalesef ki yarın başımıza birsey gelirse destek olacak kimse yok. Keşke herkes haksızlık karşısında tepkisini gösterseydi ama öyle olmuyor öyle olmadığı içinde seslerini çıkaranlar daha çok zarar görüyor. Sizi anlıyorum ama
ben geçen sene soruşturma geçirdiğimde doğruyu bilen herkes sustu.yer değişikliğim istendi.çıldırdım.mahkemeye vereceğim sizi, ben yaşadıklarımdan eminim dedim.öyle tayini durdurdum.
Üzülecek bişey yok. Önceden sorun vardı düzeldi demiş. Senin için kötü bişey dememiş, sen de başkasının konusuna karışmadın, herşey yolunda, stres ve takıntı yapma.Kızlar ifadem alındı.ayni sizin dediginiz gibi geçmişte sorun yaşadığımi ama baristigimizi söyledim.bu hafta üç kez geldiler.haftaya yine gelecekler.dediginiz gibi yalan soylemedim ama o kadar iyi niyetimle karşı mudur yardımcısı hakkında önceden sorunlu personel olduğu mu düzeldiğini söylemiş.cok üzüldüm.
Kuzum ne bekliyordun sana hakaret etmiş adamın seni övmesini mi? bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin o sebeple. adam politik davranıp yüzüne şuan gülüyor olabilir ama arkandan kötü konuşuyordurKızlar ifadem alındı.ayni sizin dediginiz gibi geçmişte sorun yaşadığımi ama baristigimizi söyledim.bu hafta üç kez geldiler.haftaya yine gelecekler.dediginiz gibi yalan soylemedim ama o kadar iyi niyetimle karşı mudur yardımcısı hakkında önceden sorunlu personel olduğu mu düzeldiğini söylemiş.cok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?