1 yil sonra yine bir sorusturma

Benim önceliğin benim iş sorunlarım değil.benim çocuğum benim ailem benim düzenim.bana dokunmayan yılan diye bakma.o yılan bana da zarar verdi

Eğer bana sorulursa benim mudur beyle ya da diğer arkadaşlarla bir sorunum yok.mevzuat ve iş konusunda beni destekliyor.burada kendimi geliştiriyorum diyeceğim ki hepsi dogru

Sizi yargılamak bana düşmez. Ne yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz bilemiyorum. Ama siz bunu dediğinizde müdürden taraf olacaksınız onu bilin mutlaka

Üye burada bilinen bir uye boşuna kendinizi yormayın
Herkes sorunlu o iyidir tabiki böyle bir konuda tam tersine gidecek. Görse de görmedim der yeter ki öyle istesin

Kızın size sormadan sizin adınızı vermesi yanlış ama hazır fırsat bu fırsat diyerek en azından kendi yaşadıklarınızı onaylayabilirdiniz.

Eğer diğer kadının mobingibe ve tacizine tanık olmadıysan o konuda hiç Bi bilgim yok de. Kendinle ilgili kısma da geçen sene sorun yaşamıştık evet ama şuan düzeldi mobing devam etmiyor kendisinden iş öğreniyorum o yüzden şikayetçi değilim de. Olduğu gibi yani.

Belki de benle ilgili bisi sorulmayacak.daha soruları bile Bilmiyoruz

Belki de benle ilgili bisi sorulmayacak.daha soruları bile Bilmiyoruz
Yani eğer sorarlarsa yalanlama. Ama şuan problemin olmadığını belirt. Ne yaşıyorsan o. Sen tek başına sorunu yaşamışsın şimdi herşey düzelmişken başkası için kötü olmak istememeni anlıyorum. Ama yalanlarsan kadının diğer söyledikleri de iftira gibi olur. Evet problem yaşadık şuan düzeldi aramız ama ben anlatmadım kendisine diye dürüst ol. Gerisini onlar halletsin.

Benim önceliğin benim iş sorunlarım değil.benim çocuğum benim ailem benim düzenim.bana dokunmayan yılan diye bakma.o yılan bana da zarar verdi
Çoğu insan böyle sessiz kaldığı için bu kötülükleri yapan insanlar cesaret buluyor. Maalesef ki yarın başımıza birsey gelirse destek olacak kimse yok. Keşke herkes haksızlık karşısında tepkisini gösterseydi ama öyle olmuyor öyle olmadığı içinde seslerini çıkaranlar daha çok zarar görüyor. Sizi anlıyorum ama

Sizin gibiler yüzünden
1) bir okulda müdür her gelen öğretmene yilisiyor en sonunda okulun evli çaycisiyla okul içinde cinsel ilişkisi olduğu ortaya çıkıyor
2) kendini birsey sanan başka bir kadın öğretmen yeni gelen erkek Öğretmeni taciz ediyor
3) başka bir erkek öğretmen kadın Öğretmeni taciz ediyor
4)başka bir erkek öğretmen kadın öğretmene küfür ediyor .
Yani sizin gibiler sustukça millet devlet kurumlarında arsızlığı arşa çıkarıyor. Bilmem anlatabildim mi?

ben geçen sene soruşturma geçirdiğimde doğruyu bilen herkes sustu.yer değişikliğim istendi.çıldırdım.mahkemeye vereceğim sizi, ben yaşadıklarımdan eminim dedim.öyle tayini durdurdum.

Kızlar ifadem alındı.ayni sizin dediginiz gibi geçmişte sorun yaşadığımi ama baristigimizi söyledim.bu hafta üç kez geldiler.haftaya yine gelecekler.dediginiz gibi yalan soylemedim ama o kadar iyi niyetimle karşı mudur yardımcısı hakkında önceden sorunlu personel olduğu mu düzeldiğini söylemiş.cok üzüldüm.

Üzülecek bişey yok. Önceden sorun vardı düzeldi demiş. Senin için kötü bişey dememiş, sen de başkasının konusuna karışmadın, herşey yolunda, stres ve takıntı yapma.

6 sene yalnız başıma gurbette mobbing yaşadım ailemle senede 1 10 gün görüşüyorduk. ne yaptım biliyor musun?açtım ağzımı yumdum gözümü. bakana kadar çıktım. ha sonuçta ben de ceza aldım ama adamları canlarından bezdirdim hakkımı arayarak. susmayın haksızlık gördüğünüzde işimden olursam diye korkmayın hırsız değilsiniz arsız değilsiniz en fazla ne olur? işten atılırsınız ama onurlu kalırsınız. o 6 sene bende ruhumda öyle yaralar yaptı ki sektör değiştireceğim sanırım işimden de mesleğimden de soğudum. keşke diyorum ağız dolusu küfredip direk istifa etseydim sabretmeseydim. bilmiyorum sizin durumda susmayan kadını tebrik ediyorum. dik duruşundan ötürü. ben de aynısını yapardım sanırım.

Kuzum ne bekliyordun sana hakaret etmiş adamın seni övmesini mi? bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin o sebeple. adam politik davranıp yüzüne şuan gülüyor olabilir ama arkandan kötü konuşuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…