- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben böyle bir cinsel taciz soruşturmasında adim geçsin ya da taraf olayım istemiyorum.gordugum bisi de yok.kiz biraz fazla hassas.4 yıldır psikologa gidiyor.benim yaşadıklarım i anlatmam benim tasarrufumda.bugune kadar şikayet etmemişim.demek ki istemiyorum.bu kızla ilgisi yok.boyle bir soruşturmaya beni karıştırması çok iğrenç.ben işimi yapmak istiyorum.kim ne yaparsa yapsinAnladım karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun
Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun. Karar ve hayat sizin.Ben böyle bir cinsel taciz soruşturmasında adim geçsin ya da taraf olayım istemiyorum.gordugum bisi de yok.kiz biraz fazla hassas.4 yıldır psikologa gidiyor.benim yaşadıklarım i anlatmam benim tasarrufumda.bugune kadar şikayet etmemişim.demek ki istemiyorum.bu kızla ilgisi yok.boyle bir soruşturmaya beni karıştırması çok iğrenç.ben işimi yapmak istiyorum.kim ne yaparsa yapsin
cinsel tacize uğrayan biri neden böyle bir dilekçe vermesin?Artı ben is yerinde cinsel tacize uğramadım.bunun şahidi de olmaz.akli başında bir çalışan da ben cinsel taciz ve mobinge uğradım diye dilekçe vermez.bunun değerlendirmesini büyüklerimiz yapacak
Ancak gerçekten yaşadığından eMinse dilekçe verir ama ya yanlış anladıysa.deilekcesinde adamın cinsel organıyla oynadığını falan yazmış.atiyorum ya adamın kaşıntısı varsacinsel tacize uğrayan biri neden böyle bir dilekçe vermesin?
Ne demek kaşıntısı varsa? Ulu orta kaşıyacak mı yaniAncak gerçekten yaşadığından eMinse dilekçe verir ama ya yanlış anladıysa.deilekcesinde adamın cinsel organıyla oynadığını falan yazmış.atiyorum ya adamın kaşıntısı varsa
Kadın şahit olmadi.o birinci ben ikinci kattayım.birlikte bile çalışmıyoruz.sagdan soldan duyduğunu anlatiyorSenin sorun yaşadığın sana gerizekalı vs diyem bu adam mıydı? Birde bu kadın bunlara birebir şahit oldu mu yoksa siz mi anlattınız
Ya bazen bana da oluyor.mantar vardı bende.gecen sene çok kötü durumdaydimNe demek kaşıntısı varsa? Ulu orta kaşıyacak mı yani
Beni. Sorun yaşadığım bana istifa et geri zekalı dingil diyen bu adamdiSenin sorun yaşadığın sana gerizekalı vs diyem bu adam mıydı? Birde bu kadın bunlara birebir şahit oldu mu yoksa siz mi anlattınız
Olur ya ininsanlıhali.bkir kaç kere toplumda kıçını kasidigini gördüm.Ne demek kaşıntısı varsa? Ulu orta kaşıyacak mı yani
Böyle soruşturma durumlarında başka kişilerde dinlenir ve sizin durum sorulur. Bu kadın duyduğuna göre sizin yaşadıklarınızı başkalarıda biliyordur ve anlatırlar. Bu durumda sizin ifadeniz eğer bir sorun olmadığı yönünde olursa güvenilirliğiniz zedelenir gibi geldi babaKadın şahit olmadi.o birinci ben ikinci kattayım.birlikte bile çalışmıyoruz.sagdan soldan duyduğunu anlatiyor
Ben açıkcası insanlık hali diyemedim pekOlur ya ininsanlıhali.bkir kaç kere toplumda kıçını kasidigini gördüm.
Yani bilemiyorum, aklı başında bir insan hart hart olmadık yerlerini ulu orta kaşımaz herhalde.Ancak gerçekten yaşadığından eMinse dilekçe verir ama ya yanlış anladıysa.deilekcesinde adamın cinsel organıyla oynadığını falan yazmış.atiyorum ya adamın kaşıntısı varsa
Iyi de dairede kimse benim lehime ifade vermez.bundan eminim.en fazla görmedim duymadım derlerBöyle soruşturma durumlarında başka kişilerde dinlenir ve sizin durum sorulur. Bu kadın duyduğuna göre sizin yaşadıklarınızı başkalarıda biliyordur ve anlatırlar. Bu durumda sizin ifadeniz eğer bir sorun olmadığı yönünde olursa güvenilirliğiniz zedelenir gibi geldi bana
Mesela ben senin dairende olsam biri bana gelip deseki müdürün pamuk a da kötü davranışları olmuş. Ben direkt evet oldu hakaretler etti derim. Senin dairende çalışan herkes sen gibi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modunda ise onu bilemem ben ama normali budur. Sana birisi sorarsa doğruyu söylemektir. Sorulmadan şikayet edip etmemek senin kararınken sorulduğunda bence söylemektir doğru olan. Öbürleri yalan oluyorIyi de dairede kimse benim lehime ifade vermez.bundan eminim.en fazla görmedim duymadım derler
Ben kimseden taraf olmayacağım.adamdan nefret ediyorum ama bu taraf olmam için bir sebep olamaz.taciz de görmedim.kizla çalıştığımız katlar bile farklı.Tabiki doğrudan yana olmayacaksın pamuk insanlar ne sanıyor ki?
Tabiki birazda başkası kötü olsun diye bekleyeceksin seni hala tanimadilar mi?
Taciz söz konusu ve ilk msjindan beri adamı övdun de övdun sen tamda busun iste
Sana taraf ol diyen yok ki. Doğruyu söyle diyen var. Taciz konusunda yorum bile yapma görmemişsin tabiki. Sana zaten kendinle ilgili olan tarafı sorarlar. Ne diyeceksin mesela? Bu adam sana köyü davrandı mı? Mobing uygulandı mı sana denildiğinde ne cevap vermeyi planlıyorsunBen kimseden taraf olmayacağım.adamdan nefret ediyorum ama bu taraf olmam için bir sebep olamaz.taciz de görmedim.kizla çalıştığımız katlar bile farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?