1 yil sonra yine bir sorusturma

Kuzum ne bekliyordun sana hakaret etmiş adamın seni övmesini mi? bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyin o sebeple. adam politik davranıp yüzüne şuan gülüyor olabilir ama arkandan kötü konuşuyordur
Yüze gülüp arkadan kuyu kazan insan tipi en nefret ettiğim.ama bu insanlarla mecbur çalışıyorum. Yapacak bisi yok.simdi kendi dertleri ile uğraşmaktan benimle ugrasamiyorlar sukur

Nasılsınız, soruşturma bittimi.
Devam ediyor.benimle ilgili olmadığı halde ve tarafsız kaldigin halde benim daha önce sorunlu olduğumu sonradan düzeldiğini gulerek uluorta söyleyen hiç problemimin olmadığı bir mudur yardımcısı var ve bu soruşturmada neden böyle konuştun benimle ne ilgisi var deyince işlerimi imzalamıyor bahane buluyor.duzelt getir.g...den mi uyduruyorum dedi.o bir erkek ben bir bayanım.

Artı ben is yerinde cinsel tacize uğramadım.bunun şahidi de olmaz.akli başında bir çalışan da ben cinsel taciz ve mobinge uğradım diye dilekçe vermez.bunun değerlendirmesini büyüklerimiz yapacak
aklı başında bir çalışan cinsel tacize uğradım diye dilekçe vermez derkennn?
Siz de "ben de gözümle gormedim tacizi, eskiden başka bi mevzuda problem yaşadım, hallettik" dersiniz. Ayrıca 2 başka kadın daha şikayette bulunduysa o adamda problem olma ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
Sizin gibi bana dokunmayan bin yaşasıncilardan dolayı mobingler artıyor..Yazık resmen yalan soyleslmissiniz...İdeallerinize de bu şekilde kavusamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…