- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
seni anlayabiliyorum canım ama huzuli yere masraf da israftır. durumunu nedir şimd borç harç ? yada evinizde eksik birşey varmı ? şunuda söylim erkekler kendi başlarına eşya borclarına girince belli yerden sonra ferahlamak isterler sıkılmaya gelemiyorlar :) bunun için sana eşinin ne tepki vereceğini bilemem
maddi sıkıntınız yoksa değiştir cnm kimseyi ilgilendirmezki..içine sinmiyorsa ....
hatta evdekileri ihtiyac sahibinede verki hayır duası alırsın....
ama o kadar lüksüm yok diyorsan eşindende utanıyorsan , bence biraz dişini sık birikim yap elindekinide sat en azından eşine karşı daha rahat olursun ...
Eşim gayet ılımlı ama utanıyorum işteondan aldırıp sonrada değiştirmiş olcambizim bide tayin durumu var seneye... hani şimdi değiştirsem yazık mı olur diyorum bi yandan da içimden...
maddi açıdan bi sıkıntımız yok çok şükür
aralık ayında bitiyo tamamen borcumuz ama halı ve perde ihtiyacımız var, yani şuan stor var salonda sadece tül falan diktirmek istiyorum..
ocak şubat gibi arabamızı yeniliycez hani hazır onun borcuna giriyoken eşimin aklına girsemmi diyorum içimden
2-3 yıla bitirip zaten eve gircez sonrada...
keşke altın fiyatları düşmesydi de bu yıl girebilseydik eve...
bende öyle düşünüyorum zaten...
borcumuz bitcek yıl sonu ama yinede çekiniyorum biraz eşimden:26: vereceği tepkiden değilde hani boş yere mi para harcatmış olurum diye.. bir de bizim seneye şarka tayinimiz çıkacak... dönüştemi yenilesek diyorum bi yandan da ooofff bi yandan da şimdi alsak kullanmış olurum diyorum :18: öyle işte....
her zamaki gibi aşırı derecede kararsızım...
Eşim gayet ılımlı ama utanıyorum işteondan aldırıp sonrada değiştirmiş olcambizim bide tayin durumu var seneye... hani şimdi değiştirsem yazık mı olur diyorum bi yandan da içimden...
maddi açıdan bi sıkıntımız yok çok şükür
aralık ayında bitiyo tamamen borcumuz ama halı ve perde ihtiyacımız var, yani şuan stor var salonda sadece tül falan diktirmek istiyorum..
ocak şubat gibi arabamızı yeniliycez hani hazır onun borcuna giriyoken eşimin aklına girsemmi diyorum içimden
2-3 yıla bitirip zaten eve gircez sonrada...
keşke altın fiyatları düşmesydi de bu yıl girebilseydik eve...
merhaba kızlar
benim ki pek dert değil aslında ama can sıkıntısı veriyo...
bazen diyorum şımarıklığımdan mı bunu yapıyorum
sorun koltuk takımım ya düğündü hazırlıktı derken 1 ayın içinde ev düzdük eşimle...
ailesi hiç yardımcı olmadı eşya konusunda eşime ama çok şükür muhtaçta değildik..
herneyse, ya ben salon koltuk takımı mı beğenmiyorum her salona girdiğimde bunu ben mi aldım diyorum
düğün piskolojisiyle sanırım.... şimdi daha bir yıl bile olmadı , hatta taksidi bu ay bitecek,
diyorum ki içimden acaba bunu ikinci elciye satsak da yeni bir koltuk takımı mı alsak...
hep ikea dan almak istemiştim içimde ukte kaldı...
koltuk takımı mı 2 bin liraya almıştık ikeada da toplayınca 2 bin lira ediyo....
eşime söyleyemiyorum da utancımdan
yani durumu çok kötü olan insanlar var bu benimki şımarıklık mı oluyo diyorum kendime ama gördükçe üzülüyorum işte...
diğer koltuk takımlarına baktıkça içim gidiyo...
NOT: YORUM İSTİYORUM SADECE HAKARET VE LAF SOKMAK İSTEYENLER! LÜTFEN YORUM YAPMASIN!!!!!! HOŞUNUZA GİTMEDİYSE KAPATIN LÜTFEN KONUMU. KAVGA ETMEK YADA BİRİLERİYLE AĞIZ DALAŞI YAPMAK İÇİN AÇMADIM BU KONUYU. SERT OLDU BİRAZ KUSURA BAKMAYIN AMA SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI. ÖNCEKİ KONULARIMDA BUNU ÇOK YAŞADIĞIM İÇİN BUNU YAZMA GEREKSİNİMİ DUYDUM.
merhaba kızlar
sorun koltuk takımım ya düğündü hazırlıktı derken 1 ayın içinde ev düzdük eşimle...
ailesi hiç yardımcı olmadı eşya konusunda eşime ama çok şükür muhtaçta değildik..
herneyse, ya ben salon koltuk takımı mı beğenmiyorum her salona girdiğimde bunu ben mi aldım diyorum
düğün piskolojisiyle sanırım.... şimdi daha bir yıl bile olmadı , hatta taksidi bu ay bitecek,
diyorum ki içimden acaba bunu ikinci elciye satsak da yeni bir koltuk takımı mı alsak...
koltuk takımı mı 2 bin liraya almıştık ikeada da toplayınca 2 bin lira ediyo....
yani durumu çok kötü olan insanlar var bu benimki şımarıklık mı oluyo diyorum kendime ama gördükçe üzülüyorum işte...
NOT: YORUM İSTİYORUM SADECE HAKARET VE LAF SOKMAK İSTEYENLER! LÜTFEN YORUM YAPMASIN!!!!!! HOŞUNUZA GİTMEDİYSE KAPATIN LÜTFEN KONUMU. KAVGA ETMEK YADA BİRİLERİYLE AĞIZ DALAŞI YAPMAK İÇİN AÇMADIM BU KONUYU. SERT OLDU BİRAZ KUSURA BAKMAYIN AMA SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI. ÖNCEKİ KONULARIMDA BUNU ÇOK YAŞADIĞIM İÇİN BUNU YAZMA GEREKSİNİMİ DUYDUM.
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?