• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yilik sevgilimden ayrildim cok.kotuyum :(('((

seyrab

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
102
0
26
Diğer
Arkadaslar bundan tam I sene once biriyle tanistim ama.okada iyi biriydiki anlatilmaz yani ben hep diyordum ki allahim sana cok sukurler olsunki iyiki karsima cikardin onu oyle cok seviyordum ki ol dese olurdum iliskimiz cook iyi mutlu bi sekilde gidiyordu tartistimizda is yerime cicek gonderirdi ailem bana baski yaptinsa gece camimin onune gelip aglardi cicekle birlikte benim yuzumden oldu diye neyse konuya girim biz bununla fazla gecmeden sozlenmek istedik cunkh birbirimize uyuyoruz dedik ben ve o ailemize soyledik ailesi cok iyi karsiladi fakat bazilar yakinlari beni ona laik gormuyormus benim.ailem karsi cikti istemiyorlardi neyse gel dik zaman bunlar gelmedi cunku ailen istemedi eski demek istemiylrum ama eski sevgilim kuzeni oldu ve bu turkiyeye gitti nisan ayinda ve 2 ag sonra geri dondu ama o eski halinden eser yoktu tartistimizda bana surekli ben en sevdiklerimi.kaybettim senide kaybetsem.ne olur ki hayat dewam ediyor gibi laflar ediyordu surekli beni asagiliyor du herseyle ilgili cok zayifsinn bilmem burnun buyuk gibi laflar ve benim arkadaslarimin yaninda ediyordu ama yinede oyle cok seviyordum ki elimde degildi yeterki o gitmesin ne olursa olsun dedim neyse ben turkiyeye gittim ameliyatimi oldum estetik cunkh onun laflarindan oylw bikmistim ki birazda kendim.istiyordum neyse geri dondum yurt disina bu deyismemis yine beni kucuk dusurucu laflar ve surekli benim.etrafa baktigimi soyluyordy neyse gecenlerde biz bulustuk beni otobus duragina birakti ben bindim aradi beni way efendim sen nie erkeklere bakiorsun beni gorunce sok oldu yemin ederim bakmadim diyorum kardeslerimin uzerind yemin ediyorum ama bana inanmiyor ama cidden bakmadim banane el alemde ve bana su lafi kulandi sen simdiden boyle millete bakiyorsan evlenince naparsin kim bilir bana dedi ve beni birdaha arama dedi bitti dedi yuzume.kapati fakat ben agliya agliya yine aradim acmadi tekrar aradim ne var dedi ne olursun bittimi ciddimisin evet dedi yapma etme dedim bunun geri donusu yok bak bitsin dedi :( ve kapati arkadaslar ben ona okadar cok deger veriyordum ki o calisinca ben arkadaslarimla hic bi yere gitmezdim derdim benim canim calisiyor ben nie gidim gezim eglenim fakat benim.ise basladigim gun bu arkadaslariyla ve bir kac kizla gece disari cikmisti ve bana surekli su lafi soyluyordu ben seni aldatsamda sen beni af edersin bana yardjm edin ne olursunuz :((( onu cok seviyorum daha oncede surekli.kavga etsek suclu o olsaydi ben ozur dilerdim kurban olurum yapma etme derdim ama 2 gun oldu hic aramadim oda aramadi.msj atmadi ilkez ayrilik oldu ; (( ne yapmaliyim sizle yardim eddin cok kotuyum

yeni bi sevgili bulmuş benim anladığım bu. bukadar basit var olmayan şeyleri olmuş gibi gösteriyorsa. demek ki sen kusursuzsun ki sorun yaratmaya çalışmış. e tabi biraz havada kalmış o ayrı

Evet ben cok havaya soktum kendisi hic bi zaman bi kusurunu yuzune vurmadim kirilmasin uzulmesin diye o hata yapinca ben esekler gibi ozur diliyordum yapma etme diye ve birgun ona dedim ki sakin beni aldatma.olurmu bana dedigi kelime.suydu ben seni aldatsamda sen af edersin benim

Kac yasindasin? Birde arada bir enter tusuna bakarsan yazdiklarini okumak ve anlamak kolaylasir.
Senden ayrilmak icin daha iyi bir bahane bulamamis, hic takma onu. Aramada hepsi bir gun geri donuyor.
Kimisi bir kac gun icinde kimisi bir yil. Ama hic birsey eskisi gibi olmaz.
O yuzden kendini toparla ve hayatina devam et. Cok daha iyi yerlere gelki, o sana donup baktiginda buyuk bir hata yapmisim desin.

Canım sen cok yuz vermıssın pohpohlamışsın ,o hatalı olcak konularda bıle hatalarını görmezden gelmıssın ama böyle yaparak kendıne olan degerını kaybetmıssın ..Oda bunu bılıyor zaten dediğin den bellı ben senı aldatsam bıle sen affedersın demıs ..Sen hatayı başta yapmışsın cok sevsende ıcınde sevcektın belı etmıcekstın ona hıçbır zamn.
O da kendını bırsey sanmıış zaten.Bende erkek arkadaşıma ılk basta cok değer verdım hep ozur dıleyen taraf eşinden koşan taraf hepp bendim ama bı olay oldu ondan sonra herşey değişti artık eskı ben ben değilim.Malesef bu konularda acımasız olmamız lazım ..
Eğer gerı donersee sen ne yaparsın bılemem ama kendıne olan degerı kımse ıçın yok etme.Sen kendıne guvenırsen onun okadar da degerlı olduğunu hıssettırmezsen ve gercektende o senden daha degerlı olmamalı kesınlıkle ..
O zmn işte iş başka oluyor kendılerını bı bkk sanamıyorlar.
Ama bu anlattığı bahanelerı cok saçma yanıı cok..Kendını uzmee
canım..

21 yasindayim ama daha once hic bukadar uzun bi iliskim olmadi ve bana once bukadar deger veren sonrada kotu biri cikmadi karsima biliyorum bu ask mesk konusunda bazen cok abartiyoruz ama birine baktim diye beni aldatmayla sucluyan bir insan oysaki bazen arkadaslarim bile kendi diyor biz bile senin kadar sadik olamayiz sevgilimize

Yagmuraras aynen oyle cnm ben cok deger verdim daha dogrusu cok degerimi gosterdim.orda hataliyim onu cook seviyorum ama sanirim birdaha geri donusu olmaz cunku bi ayrilik olunca dewami surekli gelior boyle bi iliskide istemem istedigi zaman bitirip istedigi zaman barisan biri de cok saolun arkadaslar inanin cok yardimci oluyor boyle konusunca birazdaha olsa insana guc ve hayatin dewam ettini hiss etiriyorsunuz

Senin onun çok sevdiğin apaçık ortada zaten bu tarz laflarını onada belirtip söylüyosan çocuk zaten yüz almış bu bana ölüyo bitiyo ne dersem yapar havalarında tabi sen böyle yapınca otomatik olarak oda ben seni aldatırsam affedersin gibi bi kelime kullanmaya cesaret ediyo.Tamam sevebilirsin hemde çoook sevebilirsin bu normal.Normal olmayan taraf bu kadar sevdiğini ona çok belli etme.

" BİR İNSANA VAZGEÇİLMEZ OLDUĞUNU HİSSETTİRDİĞİNİZ DE İLK VAZGEÇECEĞİ KİŞİ SİZ OLURSUNUZ "[Sigmund Freud]

O kadar iyi soyledin ki azina saglik gercekten ben bunu anlinliyana kadar cok gec oldu tabi kaybettim ama banada buyuk bi ders oldu bu kadar deger vermemyi anladim en azindan artik birine deger versemde bukadar fazla belii edicemi sanmiyorum

cnm sen çok pohpohlamışsın bu çocuğu buda havalara girmiş sonrada bişeyleri bahane etmiş olucak şeyler değil çünkü hani kıskançlık desen diil öyle olsa bitsin demezdi...üzülme demiyorum mutlaka üzülüceksin belki 1 ay belki 5 ay belki daha fazla ama sonuç olarak belliki senin sevgini hak etmeyen birisi belki ileride mutsuz olucaktın daha kötü olucaktın böyle birisiyle...böyle düşün

kımse ıcın uzulmeye degmez bunu iyi bil.herseydede bır hayır vardır.senın onu sevdıgıne o kadar emınkı ne demek ben senı aldatsamda affedersın yanı aldatmayı dusunmus senın affetcegını bılıyo cunku sevdıgını eger senı sevse bbunu düşünemez bile.belki geçmişte sevmiştir ama demekki artık sevmiyor.bence allah sana onun yüzünü göstermiş dua et bol bol ve umursama allah karsına iyi birisini cıkarır nasılsa.

Bence bitsin hiç arama sorma.. Arayacağından emin olduğu için bu şekilde sen kendini ağırdan satamamışsın açık ve net eğer devam ederse daha çok incineceksin saygısı kalmamış kaybetme korkusu kalmamış bu adamda umursamaz ve rahat görünmeye çalış

Arkadaslar evet bunu kabul ediyorum ben cok.simartim sanki o kiz ben erkegin oluyordu zaman zaman kendiai cok nazli oldugunu soyluyorduda oyleydi veyada sevmiyordu bilemiyorum benim gozum okadar kor olmuski gorememisim bunca zaman ama evet bugun dahada iyi anladim ki degmior uzulucem ve uzuldugum benim yanimda kalicak o kendi keyfinde ke di rahatliginda eglenmelerdd olacak ben ise surekli dusunerek kendimi yipraticam zaten beni gorenler ne oldu sana bukadar coktu diyorlar kiymetimi bilmedi ama yapicak birsey yok hayir asla aramam veya msj atmam zaten her tartismizda ben yapma etme diyordum ama bu sondu onun yuzunden ailemi kirdim uzdum onlarda cok uzuluyorum demeki vardir herseyde bi hayir

Back
X