• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıllık ilişki bitti.

izmirleydi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
13
0
36
İzmir
merhaba canlarım..

1 yıllık ilişkim bitti sanırım. forumda daha önce de konu açmıştım. Boy ile ilgili... O zamandan sonra boy sorununu kafamda hallettim. Neyse o geçti gitti.

Ben bu kişiyi sevip sevmediğimi bilmiyorum. Ayrılmamızın sebebi üstüme çok geliyordu. daha doğrusu ben terkettim onu... şu an sınavlarım var ve çok zor... ama o bu zamanlarımda daha fazla üstüme geliyordu. ben de ondan bu sebeğle sıkılmış olabilirim diye düşündüm. belki bu yüzden daraldım... ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Çünkü pes etmiş gibi oluyorum. tartışmalarımızın sebebi ufak şeyler idi. siz söyleyin canlarım korkağım ve hemen pes edyorum değil mi :(

diğer sorum ise bunla 1 yıllık bir ilişki yaşadık. bazıları diyor. ben 5 yıllık yaşadım. seninki de bir şey mi.. unutursun onu. hiç sorun etme. bu sorunları atlatırsın diyolar. ben beni ve sevgimi küçümsediklerini düşünüyorum. haklı mıyım

cevap veren vermeyen herkese tşkk :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne konuda tavsiye istediğinizi anlamadım. terk etmişseniz sevmiyorsunuzdur.Acı çekmiyorsunuz bu durumda.Nedir peki sorun

iki tane soru sordum. acaba dedim ayrıldım doğru mu yaptım

ikinci sorum ise çevremdeki insanların öyle konuşması doğru mu

en başta sevip sevmediğimi bilmiyorum demişsin...sonra 1 senelik ilişki diye sevgimi küçümsüyolar demişsin..e hani sevmiyodun bu yüzden terketmiştin...kafam karıştı:53:

Sorununuz, sizi sıkan neydi bilmiyorum ama zaten bu bitişin çok da yasını tutacak gibi durmuyorsunuz,o zaman nedir dert ettiğiniz? Arkadaşlarınızın 1 seneyle 5 yılı kıyas edip 1 yılı hafife alması mı? Alsınla rkaç yazar? Ne olmuş yani?

Sevgi istatistiklere vurulacak bir şey değildir. Öyle sevda vardır ki 1yılda 5yıl yaşamış gibi çok hatıralar yoğun duygular ve anlamlar yüklersin. Uzun olanlardan da hesaba vursan 1 senelik anlamlılığı yakalayamamışlar olabilir.Herkes kendi yaşadığını bilir. Elalem ne bilecek..

Son düzenleme:
evet kabul ediyorum canlarım. biraz saçmalamışım..

ne hissettiğimi bilmiyorum. sevgi ne onu bilmiyorum. bazen delicesine istiyorum, sanki ona bağımlıymışm gibi hissediyorum. bazı zamanlar ise normal hislerim geliyor. mesela ders çalışırken ..

ilk cümlede sevdiğim sonucu çıkar ikincisinde sevmediğim.

sizin anlayacağınız ben de bilmiyorum ne olduğunu

Son düzenleme:
Öylesine sıkıntıdan açılmış bir konu..Bu konuya ne tavsiye yazılabilir ne de sohbet anlamında birşey.

Biraz bunalmışsınız, ayrılmışsınız.. Sizi bir daha aramazsa o zaman size olan olacakır, nedense karasevda bundan sonra başlar.

İkincisi arkadaşlarınız doğru söylemiş.1 yıllık sevip sevmediğin belli olmayan bir ilişki ile , 5 yıllık hem emek hem zaman verilen ilişkiler bir tutulamaz..Unutursunuz.

Umarım zorunuza giden bir cümle kurmamışımdır arkadaşlarınız gibi. Bu arada yaşınız kaç ?

Siz harbi baya hassasmışsınız.. :71:

Belkide bize tam derdinizi anlatamadınız ondan böyle yorumlar aldınız.

Yaşınız kaç acaba ? Okul stresi v.s mi sizi bu kadar bunalttı acaba ?

Hislerinizden emin değilmişsiniz, iyi yapmışsınız bitirmekle. Çünkü karşı tarafa haksızlık olurdu.

Aşk nasıl birşey bilmiyorum demişsiniz,bunun tarifi yok zaten yaşayınca anlayacaksınız ve farkı göreceksiniz. Bu ilişkiniz de coşku yaşatmamış kalbinizde,dolayısıyla da aşk maşk yokmuş sizde.
İleriye bakın artık,bu beraberlik hakkında düşünmeyin bir daha bence.

Back
X