Anladım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda nasip etsin Rabbimaşılamanın 12. günü yaptırdım doktorum öyle demişti ama.negatif çıktı ve tam vaktinde regl oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda nasip etsin Rabbimaşılamanın 12. günü yaptırdım doktorum öyle demişti ama.negatif çıktı ve tam vaktinde regl oldum
amin amin cümlemize inşallahAnladım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda nasip etsin Rabbim![]()
Merhabalar hoş geldiniz.. Çok geçmiş olsun. Hayirla, sağlıkla bebeğiniz tez vakitte olur inşallah. Öncelikle sperm testini farklı hastanelerde tekrardan yaptırmanızı öneririm. Biz iki farklı hastanede yaptırdık sonuçlar ortalamanın altında ve birbirine yakındı. Tüp bebek labaratuvarinda tekrar yaptırdık diğer iki hastaneden dört katı daha fazla sonuç çıktı karşımıza.. tüp bebek doktorumuz eski sonuçlara ben bu test sonucuna göre ne klomen tedavisi ne aşılama yapardım dedi anladım ki boşa kürek çekmişiz o yüzden kesinlikle sperm testini farklı yerlerde tekrar verin.. bizim doktorumuzun önerisi 40 milyonun altında ise aşılama önermiyor 40 milyon ve yukarina öneriyor bizim sonuç yüksek çıkınca isterseniz aşılama tekrar deneyin isterseniz tüp bebek dedi ben aşılamada umduğumu bulamadığım için vakit harcamak istemedim. Tüp bebeğe başladık.Merhaba hanımlar,ben vajinismustum tedavi oldum,bebek istiyoruz Allah'ın izniyle spermiogram testi yapıldi ve biraz düşük çıktı doktor belki aşılama onerebilirim dedi,Acaba en başından aşılamayla ilgili neler yaşadınız anlatabilir misiniz?
Hoşbuldum cevap verdiğiniz için çok sağolun.Eşimin sperm sayısı 14 milyon çıktı takviye edici vitamin başlattı doktor bir de ultrasonda bakılacak,ben dediğim gibi vajinismustum zaten öyle çok vakit kaybettik şimdi bebek istiyoruz doktor belki aşılama onerebilirim dedi bakalım ne olacak canımMerhabalar hoş geldiniz.. Çok geçmiş olsun. Hayirla, sağlıkla bebeğiniz tez vakitte olur inşallah. Öncelikle sperm testini farklı hastanelerde tekrardan yaptırmanızı öneririm. Biz iki farklı hastanede yaptırdık sonuçlar ortalamanın altında ve birbirine yakındı. Tüp bebek labaratuvarinda tekrar yaptırdık diğer iki hastaneden dört katı daha fazla sonuç çıktı karşımıza.. tüp bebek doktorumuz eski sonuçlara ben bu test sonucuna göre ne klomen tedavisi ne aşılama yapardım dedi anladım ki boşa kürek çekmişiz o yüzden kesinlikle sperm testini farklı yerlerde tekrar verin.. bizim doktorumuzun önerisi 40 milyonun altında ise aşılama önermiyor 40 milyon ve yukarina öneriyor bizim sonuç yüksek çıkınca isterseniz aşılama tekrar deneyin isterseniz tüp bebek dedi ben aşılamada umduğumu bulamadığım için vakit harcamak istemedim. Tüp bebeğe başladık.
Aşılama ise ya hap ile ya da iğne ile öncelikli olarak yumurtaları buyutuyorlar belli olgunluga eristiginde çatlatma ignesini yapıyorsunuz iğneden sonra yaklaşık 36, saat sonra sana eşinin spermini aşılıyorlar..
Hayırlısı olsun inşallah canım güzel güzel haberlerde buluşalımHoşbuldum cevap verdiğiniz için çok sağolun.Eşimin sperm sayısı 14 milyon çıktı takviye edici vitamin başlattı doktor bir de ultrasonda bakılacak,ben dediğim gibi vajinismustum zaten öyle çok vakit kaybettik şimdi bebek istiyoruz doktor belki aşılama onerebilirim dedi bakalım ne olacak canım
Merhabalar hoş geldiniz maşallah Rabbim oglunuzu size bağışlasın sağlıkla sihhatle kardeşide yuvanızi senlendirsin inşallah. Kolaylıklar diliyorum.. öncelikli olarak klomen ve çatlatma ignesini kullandiriyorlar o şekilde gebelik olmazsa sıradaki aşama aşılama oluyor o da olmazsa tüp bebek diyorlar doktorunuzun sizi muayene ettiğinde ona göre yönlendirecektir.Onceliklemerhabalar insallahhepimiz hayirlisiyla saglikla bebislerimizi kucagimiza alirizbenim 7yasinda çok sukur bir oglum var,ikinciyi istiyoruz 3yildir deniyoruz olmuyor,bende prolaktin hormonu yuksek sebebsiz inferlite tanisi kondu,nasipse bu ay yumurta gelistirici kullandircak doktorum.uni. hastanesinin tup bebek bolumundeki doktora gidiyorum,bu sureç nasil ilerliyor ve asilama olcagini bizmi istiyoruz yoksa dontormu oneriyor
Hiçbir fikrim yokBirde birsey danismak istiyorum,geçenlerde instagram sayfasonda c life diyebi site var ve yorumlarina baktigimda hep olumlu sonuclari paylasmislar clife deneyen varmi merak ettim
Amin insallah canım Allah kimsenin kucagini bos birakmasin hepimizin evini saglikla senlendirsin,bakalim onumuzdeki hafta gitçem buyuk ihtimal doktora,is yerinde izin problemi var pandemiden dolayi,bi marktte çalisiyorum isim geregi surekli ayaktayim ve çogu zaman agir kolileri kaldiriyoz,eger doktor yumurya gelistirici ve catlatma ignesi onerirse çalisma kosullarim engel olurmu danismak istedimMerhabalar hoş geldiniz maşallah Rabbim oglunuzu size bağışlasın sağlıkla sihhatle kardeşide yuvanızi senlendirsin inşallah. Kolaylıklar diliyorum.. öncelikli olarak klomen ve çatlatma ignesini kullandiriyorlar o şekilde gebelik olmazsa sıradaki aşama aşılama oluyor o da olmazsa tüp bebek diyorlar doktorunuzun sizi muayene ettiğinde ona göre yönlendirecektir.
bende market calisaniyim aşılamadan sonra 1 hafta rapor aldım doktorum gerek yok hareketli olman daha iyi felan dedi ama herkes tutunmaya engel olabilir dediği için rapor aldım da nasip değilmiş aşılamam tutmadı maalesefAmin insallah canım Allah kimsenin kucagini bos birakmasin hepimizin evini saglikla senlendirsin,bakalim onumuzdeki hafta gitçem buyuk ihtimal doktora,is yerinde izin problemi var pandemiden dolayi,bi marktte çalisiyorum isim geregi surekli ayaktayim ve çogu zaman agir kolileri kaldiriyoz,eger doktor yumurya gelistirici ve catlatma ignesi onerirse çalisma kosullarim engel olurmu danismak istedim![]()
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah kisa zamanda saglikla hayirli hwberlerinizi aliriz,bizde simdi oktordayiz sira bekliyom bakalim hormon sonuçlarim nasil çikçakbende market calisaniyim aşılamadan sonra 1 hafta rapor aldım doktorum gerek yok hareketli olman daha iyi felan dedi ama herkes tutunmaya engel olabilir dediği için rapor aldım da nasip değilmiş aşılamam tutmadı maalesef