10.08.10 da Ali Mete dünyaya geldi..

norsis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
742
5
96
Zonguldak
Arkadaşlar pazartesi sabahı 37. haftamın içindeyken suyum gelmeye başladı..hastaneye yatırdı doktorum,sancı yok açılma yok,bekle bekle tık yok.. sonrasında gece sezeryan olmaya karar verdim,04.10da bebeğim dünyaya geldi..Kimse korkmasın doğumdan,bebeğinizi kucağınıza aldığınızda ne ağrı kalıyor ne de başka bir şey,2. gününde evimize geldik,çok ama çok mutluyum..
Allah herkesi bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin..

tebrik ederim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

ne guzel haberler aliyoruz bugun
bir melek daha dustu cennetten aramiza .. gozunuz aydin meleginizi bol bol koklayin bizim yerimizede ..

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Dinine vatanına ve ailesine hayırlı bir evlat olması dileğiyle.

gözünaydın Allah bağışlasın norsis Allah bizlerede göstersin o günleri boshayallersmile

hayırlı olsun canım...darısı tüm bekleyenlerin başına..forumdan yazılarını takip ettiğim arkadaşların bebekleri teker teker geliyor...ne güzel...

norsisciğim inanamadım okuyunca. gebelik şekeriydi diyetti derken senden böle bir haber almak öle mutlu ettiki gözlerim doldu okurken. rabbim bir ömür ayırmasın mis kokulundan, sağlığı huzuru mutluluğu evinden ayırmasın.

sorma Aydolu,gebelik herşeye rağmen çok güzeldi ama bebeğin doğması ayrı bir güzelmiş..İyi dileklerin için teşekkür ederim.10 kiloyla girdim doğuma 5 kilosu gitmiş zaten..geriye kaldı 5 kilo,ama hiç önemli değil,bebeğim erken gelmesine rağmen,3400 doğdu..
Bestene darısı senin başına,Allah bi avazda kurtarsın..Allah'ım herkese sağlıklı bebeklerine kavuşmak nasip etsin..

ALLAH analı babalı,ebeli nineli,dayılı halalu,amcalı teyzeli,dedeli kuzenli upuzunnnnnn ömürler nasip etsin bebişinizeeeee

amin canım. 20 haftalık olduk hala inanamıyorum bir kızım olacağına opuyorumnanaktan kilona maşallah nazar değmesin gayet iyi. o 5 kiloda emzirmeyle uçup gider zaten. meleğin sağlıklı olsunda gerisi boş. şimdi ömrünün sonuna dek sürecek olan harika bir serüvenin içindesin. darısı tümm isteyenlerin başına inşallah.:Saruboceq:

çok saolun arkadaşlar,5 gün bitti bebeğmle bugün 6. günümüz ve gerçekten çok güzel bir duygu,keşke daha önce doğursaydım diyorum bazen,ona bakıp sevmeye bile kıyamıyorum o derece..

çok saolun arkadaşlar,5 gün bitti bebeğmle bugün 6. günümüz ve gerçekten çok güzel bir duygu,keşke daha önce doğursaydım diyorum bazen,ona bakıp sevmeye bile kıyamıyorum o derece..

maşalahh canım walla bunları okurken gözlerim dolduu maşalahhhh ne güsel inşalahh bizlerde göreceğiz bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…