Amin,göstermesin..Bugün aramıza gegeli 7. gün,vakit ne kadar çabuk geçiyor hiç anlayamadım..onunla ilgilenirken ne uykusuzluğum nede açlığım..hiç bir şey etkilemiyor beni..Ona saatlerce bakıp nasıl uyuduğunu bile gözlemlemek istiyorum..
hamileliğimde de çok dua ettim,Allah isteyen herkese bir evlat versin,verdiklerine ve vericeklerine de sağlık sıhhat versin..bebeklerini sağlıcakla kucaklarına alsınlar..
tebrik ederimm canım allah sağlıklı uzun ömürler versin maşallah bebeğine ve sana bende 7 haftalık hamileyim inşallah darısı bana ve tüm bekleyenlere olur doğumdan çok korksamda kendimi şimdiden hazırlıyorum bu psikolojiye ve sen de gayet güzel anlatmışsın teşekkür ederim çünkü benim gibileere örnek oluyorsunuz tekrardan tebrik ederim opuyorumnanaktan
Canım ben orhangazide oturduğum için yalova daha yakın diye uzmanlar hastanesinde oldum,doktorumda Buğday hanım..
tebrik ederimm canım allah sağlıklı uzun ömürler versin maşallah bebeğine ve sana bende 7 haftalık hamileyim inşallah darısı bana ve tüm bekleyenlere olur doğumdan çok korksamda kendimi şimdiden hazırlıyorum bu psikolojiye ve sen de gayet güzel anlatmışsın teşekkür ederim çünkü benim gibileere örnek oluyorsunuz tekrardan tebrik ederim
Güzelim ben hamile kaldığım günlerde ne zaman karnım şişer diyordum sonra hafif karnımda şişlik oldu ne zaman hareket edeek diyorum hareket etti,cinsiyetti haftaları saymaktı derken Mete bey geliverdi..Gerçekten korkacak birşey yok,sezeryan olduğum için şuanda herhangi bir pişmanlığım yok,tabiki her bünye bir olmaz..herkese sağlıklı doğumlar diliyorum..
Buarada bu sitede çok şey öğrendim,herkese teşekkür ederim..:asigim: