- 1 Ocak 2020
- 217
- 197
- 33
- Konu Sahibi Sevilayerdogan
-
Benim de 14 toplandı yarın bilgi verilecek bakalım hayırlısı ama agrım varhadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. benimde şuan 8 kalmış. 14 adet toplandı. 12si sağlıklıydı. hayırlısı bakalım.
Hayırlı olsun canım benım de 14 toplandı bakalım yarın bilgi verilecekhadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. benimde şuan 8 kalmış. 14 adet toplandı. 12si sağlıklıydı. hayırlısı bakalım.
Başladım canım dün hemen başlattılarmaşallah. jele başladın mı?
Kullanınca 2saat yat dedı danışmanım hiç kalkma dedıağrıların gayet normal parol iç. jeli kullandıktan sonra muhakka 15dakka yürü. bu arada jel kasıklarda ağrı yapabilir korkma.
Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacakperşembe transfer olacak büyük ihtimal.
hayırlsı olsun inşallah cnmSabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak
Herkes oyle yazdıysa kullandıkları için doğrudur ilk denemem çok bilgisizimbana da kullandıktan sonra 15dakika yürü dedi kana hızlı karışsın diye. yorumlara baktım yürümek daha sağlıklı kanısına vardım ama sen bilirsin.
normalde tahriş oluyormuş yada kahverengi şeklinde top top parça geliyormuş ve kaşıntı ileri derece de oluyormuş. ama çok şükür hiç birini yaşamadım.Herkes oyle yazdıysa kullandıkları için doğrudur ilk denemem çok bilgisizim
Hadı ya hap şeklinde benım ki fitil gibi kullanıyorum istersen agızdan da alabılırmısım inşallah öyle bişey yaşamam yasarsam agızdan alırımnormalde tahriş oluyormuş yada kahverengi şeklinde top top parça geliyormuş ve kaşıntı ileri derece de oluyormuş. ama çok şükür hiç birini yaşamadım.
Progestan 200luk benimkisenin ki farklı o zman. benim ki fitile benziyor.
canm nasıl geçti transfer?Ctesi transferim var dua edin lütden
Güzel gecti çok şükür 7embriyo kaldı 2 transferim var 5ide donduruldu 4.de kan vereceğim inşallahhangi gün sonuca bakın dediler? tek mi oldu transferin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?