- Konu Sahibi Sevilayerdogan
-
doktorun ne dıyosa uygula çıkma ama ara ara yuruyus yap kan dolasımın olması gerekiyor. zaten jel sürdükten snra hareket etmen gerekıyo 15. 20 dakka yürümen lazım. ben calıstıgım ıcın mecburen evde duramıyorum. ama cok yormamaya çalışıyorum kendımı. evde agır ısler yapma sosyal medyadan uzak sur fılm ızle ne bılım kafanı dagıtcak seyler bulBende çok bunaldım bide grip salgını nedeniyle doktor dışarı çıkmamı yasakladı evde bunaldım valla
ay cok sevındım cnm hadı bakalım hayırlısı olsun ısteyen herkesın olsun ınslhkızlarrrr
kaçıncı günde beta hcg degerı kac cıktı kaçıncı gun embrıyosuydukızlarrrr
Benim ki jel değil canım fitil fitilden sonra 2saat yatıyorum bende calışıyordum işi bıraktım 3ay önce şimdi onun verdiği sıkıntıda var tabi bunalıyorum evin içinde dolanıyorum bakalımdoktorun ne dıyosa uygula çıkma ama ara ara yuruyus yap kan dolasımın olması gerekiyor. zaten jel sürdükten snra hareket etmen gerekıyo 15. 20 dakka yürümen lazım. ben calıstıgım ıcın mecburen evde duramıyorum. ama cok yormamaya çalışıyorum kendımı. evde agır ısler yapma sosyal medyadan uzak sur fılm ızle ne bılım kafanı dagıtcak seyler bul
anladım cnm amaaan bebişin olsunda gerısı boş şımdı sıkılırsın bebeıs olunca onunla oynarsın zamanın geçer=) onun verdıgı mutluluktan herseyde ötedir eminimBenim ki jel değil canım fitil fitilden sonra 2saat yatıyorum bende calışıyordum işi bıraktım 3ay önce şimdi onun verdiği sıkıntıda var tabi bunalıyorum evin içinde dolanıyorum bakalım
İnşallah canım bende oyle düşünüyorum öncesinde 2 evlat kaybettim bunlar beni bırakmayacak eminimanladım cnm amaaan bebişin olsunda gerısı boş şımdı sıkılırsın bebeıs olunca onunla oynarsın zamanın geçer=) onun verdıgı mutluluktan herseyde ötedir eminim
cok uzuldum canm ınsalah bu sefer hersey daha güzel olacak olumlu dusun hepİnşallah canım bende oyle düşünüyorum öncesinde 2 evlat kaybettim bunlar beni bırakmayacak eminim
canım bugun 10.gündü. çok şükür. 5.gün embriyosukaçıncı günde beta hcg degerı kac cıktı kaçıncı gun embrıyosuydu
aminnnnnn inşallah rabbim her isteyene nasip etsin cnmay cok sevındım cnm hadı bakalım hayırlısı olsun ısteyen herkesın olsun ınslh
Efendım canımSevilayerdogan canımmmmmm
yarın muhakkak haber ver inşallah güzel haberler alırsın cnmEfendım canım
Tabi haber veririm senın günün ne zamanyarın muhakkak haber ver inşallah güzel haberler alırsın cnm
ben bugun verdim çarşamba tekrar vercemTabi haber veririm senın günün ne zaman
Kaç çıktı sonuç canımben bugun verdim çarşamba tekrar vercem
İnşallah kucağına sağlıklı sıhatlı almayıda nasıp etsin çok sevindimben bugun verdim çarşamba tekrar vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?