- Konu Sahibi Sevilayerdogan
-
benımde 5. gun embrıyosu 2 tane transfer edıldı 11 tane donduruldu. Allah ım ınsallah hayırlısıyla hepımızın olurcanım 5.gün embry. 1tane transfer oldu. 4ü donduruldu. doktorum 3şubatta kan ver dedi. 10güne tekabül ediyor işte.
hadi inşallah canm hayırlı sonuçları alalım.benımde 5. gun embrıyosu 2 tane transfer edıldı 11 tane donduruldu. Allah ım ınsallah hayırlısıyla hepımızın olur
Çok iyi dediler kalitesine canım 7 embriyom vardı 2 transfer yapıldı 5ini dondurduk canımınsallah ya cok korkuyorum senın kaçıncı gun embrıyosu kalıte neydı kac tane konuldu
Kırşehir canım benimsen hangi şehirdeydin?Sevilayerdogan
hadı bakalım ınsallah hayırlı sonuçlar alırız bı bakarsın ıkızlerımız olur :)Çok iyi dediler kalitesine canım 7 embriyom vardı 2 transfer yapıldı 5ini dondurduk canım
İnşallah canım çok isterim ikiz olsun sen hangı şehirdesınhadı bakalım ınsallah hayırlı sonuçlar alırız bı bakarsın ıkızlerımız olur :)
bende ısterım valla. ben ıstabuldayımİnşallah canım çok isterim ikiz olsun sen hangı şehirdesın
Sen hangi şehirdeydin canımsen hangi şehirdeydin?Sevilayerdogan
Kaç senelik evlisin problem nedir anlatmak istrrsenbende ısterım valla. ben ıstabuldayım
adana cnmSen hangi şehirdeydin canım
4 buçuk sendır evlıyım 1 buçuk yıldır deniyoruz. aslında bı problemımız yok yanı ılk doktora gıttıgımızde polıkıstık over var yumurtaların yavaş çalışıyor demıstı. asılama yaptırdım tutmadı. snra tup bebeğe karar verdık ama tup bebek doktorum herhangı bı sorun gormedı. sanırım cok kafama taktım stres yaptım ondan olabılırKaç senelik evlisin problem nedir anlatmak istrrsen
Sebepsiz infertile demekki canım benım de öyle inşallah kurtulacağız stresten4 buçuk sendır evlıyım 1 buçuk yıldır deniyoruz. aslında bı problemımız yok yanı ılk doktora gıttıgımızde polıkıstık over var yumurtaların yavaş çalışıyor demıstı. asılama yaptırdım tutmadı. snra tup bebeğe karar verdık ama tup bebek doktorum herhangı bı sorun gormedı. sanırım cok kafama taktım stres yaptım ondan olabılır
ınsallah canım yaaa. cok streslı heyecanlı yanı duygularımı hıc anlatamıyorum neler hıssettıgımı sız daha ıyı bılırsınız zatenSebepsiz infertile demekki canım benım de öyle inşallah kurtulacağız stresten
Ne zaman transfer yapıldı canım
Bende çok bunaldım bide grip salgını nedeniyle doktor dışarı çıkmamı yasakladı evde bunaldım vallaınsallah canım yaaa. cok streslı heyecanlı yanı duygularımı hıc anlatamıyorum neler hıssettıgımı sız daha ıyı bılırsınız zatenendişeliym kaygılıyım korkuyorum uzuluyorum sıkılıyorum bunalıma gırıyorum hep acaba dıyorum Allahım sen yardım et bıze
23 ocakta yapıldı yarın 12. gunumNe zaman transfer yapıldı canım
Demiştin pardon unuttum23 ocakta yapıldı yarın 12. gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?