10.10.2020de tüp bebeğe başlayan var mı

Kaç senelik evlisin problem nedir anlatmak istrrsen
4 buçuk sendır evlıyım 1 buçuk yıldır deniyoruz. aslında bı problemımız yok yanı ılk doktora gıttıgımızde polıkıstık over var yumurtaların yavaş çalışıyor demıstı. asılama yaptırdım tutmadı. snra tup bebeğe karar verdık ama tup bebek doktorum herhangı bı sorun gormedı. sanırım cok kafama taktım stres yaptım ondan olabılır

32 yumurtam toplandı 6. güne kadar embrıyolarım yaşadı 11 tane dondurdum 2 tane transfer yapıldı 5 bb kalıtseınde 5. gun embrıyoları konuldu. bakalım bekliyoruz. sende ne vardı pekı

rahım kalınlığımda 11.6 baya ıyı dedı, embrıyo kalıtemde ıyı. yanı bakalım kısmet nasıp bu ısler Allah ol derse olur İsteyen herkesın bebeişleri olsun

4 buçuk sendır evlıyım 1 buçuk yıldır deniyoruz. aslında bı problemımız yok yanı ılk doktora gıttıgımızde polıkıstık over var yumurtaların yavaş çalışıyor demıstı. asılama yaptırdım tutmadı. snra tup bebeğe karar verdık ama tup bebek doktorum herhangı bı sorun gormedı. sanırım cok kafama taktım stres yaptım ondan olabılır
Sebepsiz infertile demekki canım benım de öyle inşallah kurtulacağız stresten

Sebepsiz infertile demekki canım benım de öyle inşallah kurtulacağız stresten
ınsallah canım yaaa. cok streslı heyecanlı yanı duygularımı hıc anlatamıyorum neler hıssettıgımı sız daha ıyı bılırsınız zaten :( endişeliym kaygılıyım korkuyorum uzuluyorum sıkılıyorum bunalıma gırıyorum hep acaba dıyorum Allahım sen yardım et bıze

ınsallah canım yaaa. cok streslı heyecanlı yanı duygularımı hıc anlatamıyorum neler hıssettıgımı sız daha ıyı bılırsınız zaten :( endişeliym kaygılıyım korkuyorum uzuluyorum sıkılıyorum bunalıma gırıyorum hep acaba dıyorum Allahım sen yardım et bıze
Bende çok bunaldım bide grip salgını nedeniyle doktor dışarı çıkmamı yasakladı evde bunaldım valla

Back
X