Test yapmaya 1 hafta önce başlamadan güzelce adet günümüzün 2 gün geçmesini beklesek bu sıkıntı stresin hiç birini yaşamayacağız aslında . 20 aydır aynı durumdayım. Allah yardım etsin de tez zamanda inşallah bebikolarımıza hayırla kavuşalım , üzme canını sağlıklısın ya mühim olan da o
Yumurtlamamın 10. Günü awox yaptım ve 31 çıktı2 gün geçsin kan vereceğim canım ama sanmıyorum bendeawox markası böyle olup negatif gören var mı acaba veya pozitif bu testler cidden insanı stresten panikten başka şeye yaramıyor ( kendim için ) diyorum
Sipser gelişme var mı kuzum ?Test yapmaya 1 hafta önce başlamadan güzelce adet günümüzün 2 gün geçmesini beklesek bu sıkıntı stresin hiç birini yaşamayacağız aslında . 20 aydır aynı durumdayım. Allah yardım etsin de tez zamanda inşallah bebikolarımıza hayırla kavuşalım , üzme canını sağlıklısın ya mühim olan da o
Bende 11 gün yaptım ama emin olamadımYumurtlamamın 10. Günü awox yaptım ve 31 çıktı
Testinizi görmedim ama awox iyi bir marka benceBende 11 gün yaptım ama emin olamadım
Testinizi görmedim ama awox iyi bir marka bence
Hiç gelişme yok kuzum bata 3 gün var testler negatif .doktora gittim ön görüşmeye , amh ve progesteron istedi amh 2.95, Pro 9 çıktı. Adetin 3. Günü de fsh filan bakacak femara ya merhaba ….Sipser gelişme var mı kuzum ?
Canım ben yazmiştım okumadın sanırımÖbür ay femara yolu göründü bana .. var mı deneyeb kızlar ?
Ben ıkı aydır kullanıyorum gecen ay doktor takıbınde kullandım ve ovıtrella vurundum olmadıÖbür ay femara yolu göründü bana .. var mı deneyeb kızlar ?
Canım yazılmıyor özel bır ılac klomen gıbı dusun ama ondan daha pahalı 650 700 cıvarı bır ılacFemara nedir kızlar.. bende sağlık ocağında yazdirabilirmiyim...soğan kürü deneyeceğim bu ay ....başka tavsiyesi olan var mı...
Moral bozmak yok canım önümüzdeki ay inşallahKızlar maalesef elendim gebe değilmişim
Üzülme canım ya olur ınsallah bırdahaki ayaAy bı de bu ay baya iyi değerlendirmiştir neden olmadı yaa(( adetten sonra 2 günde bir denedik ta ki yumurtlama bitene
Canım senın adet gunun ne zmn dı ve yumurtlaman belkı daha oncede sormusumdurEki Görüntüle 3549497
Bi bakar mısın canın
Adet düzensizliğim var canım , ovülasyon testi kullandım 11-12-13 de çatlama olduCanım senın adet gunun ne zmn dı ve yumurtlaman belkı daha oncede sormusumdur
Canım bence var gıbı umutlandırmak ıstemmAdet düzensizliğim var canım , ovülasyon testi kullandım 11-12-13 de
Adet düzensizliğim var canım , ovülasyon testi kullandım 11-12-13 de çatlama oldu
Biliyorum canım , o kadar çok yorum okudum ki ya ben yarın tekrar test yenilesem belli olur mu peki yani daha koyu mı olur acaba yoksa aynı mıCanım bence var gıbı umutlandırmak ıstemm
Bu ay laboquick kullandım memnunumBu ay ovülasyon testi kullanacağım ilk defa bana marka önerir misiniz
İki gün sonra yapsanız daha iyi olur gibiBiliyorum canım , o kadar çok yorum okudum ki ya ben yarın tekrar test yenilesem belli olur mu peki yani daha koyu mı olur acaba yoksa aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?